ماشالا رفقای اهل حال من ظاهرا همه اومدید وقت پر کنید کسی نبود که بخواد راجب تاپیک حرف بزنه؟؟؟
نه ما انجمنی ها یه مش اسکل هستیم که بازنشست شدیم از بازی
عــلی آقا
OSKOL
ali agha
ANTI SPAM
j55522
[quote][div][b]mr-farhad[/b][/div][div]ماشالا رفقای اهل حال من ظاهرا همه اومدید وقت پر کنید کسی نبود که بخواد راجب تاپیک حرف بزنه؟؟؟[/div][/quote]
نه ما انجمنی ها یه مش اسکل هستیم که بازنشست شدیم از بازی :icon_10:
[quote][div][b]mr-farhad[/b][/div][div]ماشالا رفقای اهل حال من ظاهرا همه اومدید وقت پر کنید کسی نبود که بخواد راجب تاپیک حرف بزنه؟؟؟[/div][/quote]
ما وقت پر کنیم؟
مگه دندونه؟ :|
ماشالا رفقای اهل حال من ظاهرا همه اومدید وقت پر کنید کسی نبود که بخواد راجب تاپیک حرف بزنه؟؟؟
اولیشو قبول ندارم دومیشو قبول دارم
آفرین خوب مال خودتون سرخوشین هاااا خوش به حالتون
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]mr-farhad[/b][/div][div]ماشالا رفقای اهل حال من ظاهرا همه اومدید وقت پر کنید کسی نبود که بخواد راجب تاپیک حرف بزنه؟؟؟[/div][/quote]
نه ما انجمنی ها یه مش اسکل هستیم که بازنشست شدیم از بازی :icon_10:[/div][/quote]
اولیشو قبول ندارم دومیشو قبول دارم[/div][/quote]
[quote][div][b]mr-farhad[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]mr-farhad[/b][/div][div]ماشالا رفقای اهل حال من ظاهرا همه اومدید وقت پر کنید کسی نبود که بخواد راجب تاپیک حرف بزنه؟؟؟[/div][/quote]
نه ما انجمنی ها یه مش اسکل هستیم که بازنشست شدیم از بازی :icon_10:[/div][/quote]
آفرین خوب مال خودتون سرخوشین هاااا خوش به حالتون[/div][/quote]
قابل نداره :icon_14:
اولیشو قبول ندارم دومیشو قبول دارم
شما هم به بپیوندید
شماره تماس 65 75 87
بازگشت دوباره آقای جـامــع Comprehensive: جـامـع
شل شوک پی ام بدید
[quote][div][b]mr-farhad[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]mr-farhad[/b][/div][div]ماشالا رفقای اهل حال من ظاهرا همه اومدید وقت پر کنید کسی نبود که بخواد راجب تاپیک حرف بزنه؟؟؟[/div][/quote]
آفرین خوب مال خودتون سرخوشین هاااا خوش به حالتون[/div][/quote]
شما هم به بپیوندید
شماره تماس 65 75 87
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.