تو اگه بدونی دریافتی های من چه خبره
هر روز یکی با اک فیک میاد ما رو اسکول کنه باور کن البته همه آشنا هستنا فقط زیادی بیکارن
من به مدیرا هم دیگه شک دارم دخترن یا پسر
######
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]تو که تو خصوصی گفتی خوشگل خانومم :|[/div][/quote]
تو با یه دختر تو خصوصی چیکار میکردی؟؟؟[/div][/quote]
هر روز یکی با اک فیک میاد ما رو اسکول کنه باور کن البته همه آشنا هستنا فقط زیادی بیکارن :D
هر روز یکی با اک فیک میاد ما رو اسکول کنه باور کن البته همه آشنا هستنا فقط زیادی بیکارن
مدیرا یکیشون دختره??
من چیزی نمیدونم
######
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]تو که تو خصوصی گفتی خوشگل خانومم :|[/div][/quote]
هر روز یکی با اک فیک میاد ما رو اسکول کنه باور کن البته همه آشنا هستنا فقط زیادی بیکارن :D
من به مدیرا هم دیگه شک دارم دخترن یا پسر [/div][/quote]
مدیرا یکیشون دختره??[/div][/quote]
من چیزی نمیدونم :ugeek:
من به خود تو هم شک دارم
یادش به خیر امین رو 1 ماه گذاشتم سر کار
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]تو که تو خصوصی گفتی خوشگل خانومم :|[/div][/quote]
من به مدیرا هم دیگه شک دارم دخترن یا پسر [/div][/quote]
من به خود تو هم شک دارم :icon_4:
یادش به خیر امین رو 1 ماه گذاشتم سر کار
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.