اولا عکس و فیلمش هم حتی اگه باشه حرومه ، نباید نگاه کنی . کلا در هر شرایطی ، چه مرده و چه زنده ، چه تصویر و چه واقعی ، نباید به نامحرم نگاه کرد .
دوما من وقتی فهمیدم نا محرمه دیگه بهش نگاه نکردم ، اولش که نمی دونستم نامحرمه
سوما ، تو دیگه بدترش کردی ، میگی بهش نگاه میکنم و لذت میبرم و این حرف گناهتو چند برابر میکنه
من گفتم لــذت
یا حضرت آنــتنی اسـپمر
خود ایران داره فیلم نشون میده مثلا کبری 11 توش دخترا هم موهاشون دیده میشه
حرامه اینم؟
آره
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]dozdeshab[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]معین تو یه چیزی بگو [/div][/quote]
چــیز :ugeek:[/div][/quote]
این آخه چه آوااریه؟
اولش فکر کردم صاحب این اکانت .... البته اسم رو ندیده بودم ....هیچی ولش کن ...[/div][/quote]
راست می گه معین عوضش کن
من معذبم:oops:[/div][/quote]
میخوام نگاش کنم خودم خو :ugeek:[/div][/quote]
[b]بی حجابه[/b][/div][/quote]
مسلمون نیسته :geek:[/div][/quote]
[b]تو که مسلمونی...[/b][/div][/quote]
خو چشه؟ :mrgreen:[/div][/quote]
بگو چش نیست
همش عیبه
نگاه کردن به نامحرم حرومه ...[/div][/quote]
[b]اولا ک عکس هسته :|
دوما ک اگه حرامه خودت چرا نگا کردی؟ [/b] :D[/div][/quote]
اولا عکس و فیلمش هم حتی اگه باشه حرومه ، نباید نگاه کنی . کلا در هر شرایطی ، چه مرده و چه زنده ، چه تصویر و چه واقعی ، نباید به نامحرم نگاه کرد .
سوما ، تو دیگه بدترش کردی ، میگی بهش نگاه میکنم و لذت میبرم و این حرف گناهتو چند برابر میکنه[/div][/quote]
من گفتم لــذت :o :shock:
یا حضرت آنــتنی اسـپمر :o
خود ایران داره فیلم نشون میده مثلا کبری 11 توش دخترا هم موهاشون دیده میشه :)
حرامه اینم؟[/div][/quote]
آره
آنلاین شدن همزمان با دو اکانت در انجمن هم تخلف محسوب شده و دسترسی سایر اکانت های فرد متخلف به انجمن مسدود خواهد شد
اقا به نظرت یه مقدار با پشتیبانی گفت و گو کنم میتونم اکانت مرکزیشو ببندم البته میدونم این شرایط بازی ولی...
نهههههههه
نه
توروخدا
نههههههه
یه شرط کوچولو داره تا من برای بستن اکانتت سعی نکنم
اونم لینه تا اطلاع ثانوی تایپیک ندی
قبول میکنی یا نه??
تا فردا صبح تاپیک نمیدم
صبح ها میدم بعدش نمیدم
@spamino_bot
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]آنلاین شدن همزمان با دو اکانت در انجمن هم تخلف محسوب شده و دسترسی سایر اکانت های فرد متخلف به انجمن مسدود خواهد شد [/div][/quote]
اقا به نظرت یه مقدار با پشتیبانی گفت و گو کنم میتونم اکانت مرکزیشو ببندم البته میدونم این شرایط بازی ولی...[/div][/quote]
نهههههههه
نه
توروخدا
نههههههه[/div][/quote]
اونم لینه تا اطلاع ثانوی تایپیک ندی[/div][/quote]
قبول میکنی یا نه??[/div][/quote]
تا فردا صبح تاپیک نمیدم
صبح ها میدم بعدش نمیدم
آنلاین شدن همزمان با دو اکانت در انجمن هم تخلف محسوب شده و دسترسی سایر اکانت های فرد متخلف به انجمن مسدود خواهد شد
اقا به نظرت یه مقدار با پشتیبانی گفت و گو کنم میتونم اکانت مرکزیشو ببندم البته میدونم این شرایط بازی ولی...
نهههههههه
نه
توروخدا
نههههههه
قبول میکنی یا نه??
تا فردا صبح تاپیک نمیدم
صبح ها میدم بعدش نمیدم
تا چند وقت تایپیک نمیدی
داداش
دارم میگم صبح ها تا ساعت حدود یک میدم بعدش اگه کار مهمی بود میدم ، بعد از ساعت یک تاپیک الکی نمیدم ...
@spamino_bot
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]آنلاین شدن همزمان با دو اکانت در انجمن هم تخلف محسوب شده و دسترسی سایر اکانت های فرد متخلف به انجمن مسدود خواهد شد [/div][/quote]
اقا به نظرت یه مقدار با پشتیبانی گفت و گو کنم میتونم اکانت مرکزیشو ببندم البته میدونم این شرایط بازی ولی...[/div][/quote]
نهههههههه
نه
توروخدا
نههههههه[/div][/quote]
تا فردا صبح تاپیک نمیدم
صبح ها میدم بعدش نمیدم [/div][/quote]
تا چند وقت تایپیک نمیدی[/div][/quote]
داداش
دارم میگم صبح ها تا ساعت حدود یک میدم بعدش اگه کار مهمی بود میدم ، بعد از ساعت یک تاپیک الکی نمیدم ...
نهههههههه
نه
توروخدا
نههههههه
قبول میکنی یا نه??
تا فردا صبح تاپیک نمیدم
صبح ها میدم بعدش نمیدم
نه قبول نیست بازم زیاد میشه هر دو روز یک تایپیک
مشکلت با من چیه؟
@spamino_bot
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]آنلاین شدن همزمان با دو اکانت در انجمن هم تخلف محسوب شده و دسترسی سایر اکانت های فرد متخلف به انجمن مسدود خواهد شد [/div][/quote]
نهههههههه
نه
توروخدا
نههههههه[/div][/quote]
تا فردا صبح تاپیک نمیدم
نه قبول نیست بازم زیاد میشه هر دو روز یک تایپیک[/div][/quote]
مشکلت با من چیه؟
نهههههههه
نه
توروخدا
نههههههه
قبول میکنی یا نه??
تا فردا صبح تاپیک نمیدم
صبح ها میدم بعدش نمیدم
نه قبول نیست بازم زیاد میشه هر دو روز یک تایپیک
مشکلت با من چیه؟
تعداد تایپیک بالا و رو اعصاب بودن
باشه ، کم تر میزنم ...
@spamino_bot
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]آنلاین شدن همزمان با دو اکانت در انجمن هم تخلف محسوب شده و دسترسی سایر اکانت های فرد متخلف به انجمن مسدود خواهد شد [/div][/quote]
نهههههههه
نه
توروخدا
نههههههه[/div][/quote]
تا فردا صبح تاپیک نمیدم
نه قبول نیست بازم زیاد میشه هر دو روز یک تایپیک[/div][/quote]
مشکلت با من چیه؟ [/div][/quote]
تعداد تایپیک بالا و رو اعصاب بودن[/div][/quote]
باشه ، کم تر میزنم ...
سوما ، تو دیگه بدترش کردی ، میگی بهش نگاه میکنم و لذت میبرم و این حرف گناهتو چند برابر میکنه
من گفتم لــذت
یا حضرت آنــتنی اسـپمر
حرامه اینم؟
آره
حرام بود تلوزیون ایران نشون نمیداد
شما مرجع دینی هستی؟
من مرجع دینی هستم و میگم که این که موهای زن ها توی فیلم و سریال های تلوزیونی مثل کبری11 و جومونگ و...
دیده میشه عیبی نداره و گناه نیست، چون هم تصویر زنده نیست هم اونا مسلمون نیستن.
نظر بقیه عُلما هم همینه
پس بحث اوکی شد
ولی شما آواتارمو نبینینا غیرتی میشم
کدوم آواتار؟
آفرین پسر خوب
همین آواتاره دیگه
خخخخخخخ
@spamino_bot
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]dozdeshab[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]معین تو یه چیزی بگو [/div][/quote]
این آخه چه آوااریه؟
اولش فکر کردم صاحب این اکانت .... البته اسم رو ندیده بودم ....هیچی ولش کن ...[/div][/quote]
راست می گه معین عوضش کن
بگو چش نیست
همش عیبه
سوما ، تو دیگه بدترش کردی ، میگی بهش نگاه میکنم و لذت میبرم و این حرف گناهتو چند برابر میکنه[/div][/quote]
آره
[/div][/quote]
حرام بود تلوزیون ایران نشون نمیداد :)
شما مرجع دینی هستی؟ :|[/div][/quote]
من مرجع دینی هستم و میگم که این که موهای زن ها توی فیلم و سریال های تلوزیونی مثل کبری11 و جومونگ و...
دیده میشه عیبی نداره و گناه نیست، چون هم تصویر زنده نیست هم اونا مسلمون نیستن. :icon_10:
نظر بقیه عُلما هم همینه :icon_10:[/div][/quote]
پس بحث اوکی شد :ugeek:
ولی شما آواتارمو نبینینا غیرتی میشم :icon_6:[/div][/quote]
کدوم آواتار؟ :icon_10:[/div][/quote]
آفرین پسر خوب :P[/div][/quote]
همین آواتاره دیگه
خخخخخخخ
من گفتم لــذت
یا حضرت آنــتنی اسـپمر
حرامه اینم؟
آره
حرام بود تلوزیون ایران نشون نمیداد
شما مرجع دینی هستی؟
دیده میشه عیبی نداره و گناه نیست، چون هم تصویر زنده نیست هم اونا مسلمون نیستن.
نظر بقیه عُلما هم همینه
پس بحث اوکی شد
ولی شما آواتارمو نبینینا غیرتی میشم
کدوم آواتار؟
آفرین پسر خوب
همین آواتاره دیگه
خخخخخخخ
داره خیلی جدی به افق می نگره
@spamino_bot
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]dozdeshab[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]معین تو یه چیزی بگو [/div][/quote]
این آخه چه آوااریه؟
راست می گه معین عوضش کن
بگو چش نیست
همش عیبه
آره
[/div][/quote]
حرام بود تلوزیون ایران نشون نمیداد :)
شما مرجع دینی هستی؟ :|[/div][/quote]
دیده میشه عیبی نداره و گناه نیست، چون هم تصویر زنده نیست هم اونا مسلمون نیستن. :icon_10:
نظر بقیه عُلما هم همینه :icon_10:[/div][/quote]
پس بحث اوکی شد :ugeek:
ولی شما آواتارمو نبینینا غیرتی میشم :icon_6:[/div][/quote]
کدوم آواتار؟ :icon_10:[/div][/quote]
آفرین پسر خوب :P[/div][/quote]
همین آواتاره دیگه
خخخخخخخ
[/div][/quote]
داره خیلی جدی به افق می نگره
بالاخره مذاکرات من محمد مهدی به پایان رسید
طرف مقابل پذیرفت که کمتر تایپیک بده ومنم پذیرفتم
که هیچ عملی در قبال اعتراف او انجام ندهم
اما مدارک نگه داشته میشود تا در صورت نقض توافق به اجرا گذاشته شود
آمریکا ...
من مخفیانه اورانیوم غنی میکنم ( تاپیک غنی میکنم ) تا به موقش بمب تاپیک هایم رو بر سر انجمن فرود بیاورم و منفجر کنم ...
هههههه
@spamino_bot
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div]بالاخره مذاکرات من محمد مهدی به پایان رسید
اما مدارک نگه داشته میشود تا در صورت نقض توافق به اجرا گذاشته شود[/div][/quote]
آمریکا ...
من مخفیانه اورانیوم غنی میکنم ( تاپیک غنی میکنم ) تا به موقش بمب تاپیک هایم رو بر سر انجمن فرود بیاورم و منفجر کنم ...
هههههه :twisted:
بالاخره مذاکرات من محمد مهدی به پایان رسید
اما مدارک نگه داشته میشود تا در صورت نقض توافق به اجرا گذاشته شود
آمریکا ...
هههههه
هههه و هندل
ببینم تایپیک مایپیک زیاد زدی منم یکجوری تایپیکاتو غنی میکنم که به ..... بیفتی
این قانون رو من فقط تا 5 روز دیگه قبول دارم ... روز ششم منم میتونم زیاد تاپیک بدم ...
@spamino_bot
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div]بالاخره مذاکرات من محمد مهدی به پایان رسید
اما مدارک نگه داشته میشود تا در صورت نقض توافق به اجرا گذاشته شود[/div][/quote]
آمریکا ...
هههههه :twisted:[/div][/quote]
هههه و هندل
ببینم تایپیک مایپیک زیاد زدی منم یکجوری تایپیکاتو غنی میکنم که به ..... بیفتی[/div][/quote]
این قانون رو من فقط تا 5 روز دیگه قبول دارم ... روز ششم منم میتونم زیاد تاپیک بدم ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.