منم یه 10 دقیقه دیگه کادومو میذارم .
فقط اگه کسی خواست لایک کنه که لایک کنه .ولی وقتی که فردا مسدودیت اکانتم تموم شد باید همون کسایی که این اکانت رو لایک کردن ، اون اکانت اصلیم رو هم لایک کنن . باشه؟
من رفتم نماز ...
میگم تو که الان فنچی نماز بر تو واجب نیست حالا که داری میخونی بزن به حساب من باشه؟
واجبه
مگه به سن تکلیف رسیدی؟
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]سید321[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]سید321[/b][/div][div]منم یه 10 دقیقه دیگه کادومو میذارم .
فقط اگه کسی خواست لایک کنه که لایک کنه .ولی وقتی که فردا مسدودیت اکانتم تموم شد باید همون کسایی که این اکانت رو لایک کردن ، اون اکانت اصلیم رو هم لایک کنن . باشه؟
من رفتم نماز ... [/div][/quote]
میگم تو که الان فنچی نماز بر تو واجب نیست حالا که داری میخونی بزن به حساب من باشه؟ :icon_7:[/div][/quote]
واجبه[/div][/quote]
مگه به سن تکلیف رسیدی؟[/div][/quote]
:shock:
:icon_2:
من به عنوان نماینده تام الاختیار خدا در این جا و در تمامی جاها میگم کارهای حروم حلاله برو حالش رو ببر
خطرناک ترین حیوان انسان است
سارگنــــــــــــــــ بسیار کبیر
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div]اینا همه از دم از واجبات دین خبر ندارن[/div][/quote]
من به عنوان نماینده تام الاختیار خدا در این جا و در تمامی جاها میگم کارهای حروم حلاله برو حالش رو ببر
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.