اونجا که میگه click 10 times on troll face گیر کردم
روی کلمه ی ترول فیس کلیک کن نه روی صورتش
10 بار
انگلیسی که بلدی؟
ممکنه بیشتر توضیح بدی؟؟
00
---
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]اونجا که میگه click 10 times on troll face گیر کردم[/div][/quote]
روی کلمه ی ترول فیس کلیک کن نه روی صورتش
10 بار
انگلیسی که بلدی؟[/div][/quote]
ممکنه بیشتر توضیح بدی؟؟
اونجا رو رفتم الان قسمت دو دیار که بهم نزدیک میشنم
ردش کردی؟
00
---
[quote][div][b]qweasd123123123[/b][/div][div][quote][div][b]qweasd123123123[/b][/div][div]تومرحله دو[/div][/quote]
اونجا رو رفتم الان قسمت دو دیار که بهم نزدیک میشنم[/div][/quote]
ردش کردی؟
اونجا رو رفتم الان قسمت دو دیوار که بهم نزدیک میشنم
ردش کردی؟
موندم
[quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div][quote][div][b]qweasd123123123[/b][/div][div][quote][div][b]qweasd123123123[/b][/div][div]تومرحله دو[/div][/quote]
اونجا رو رفتم الان قسمت دو دیوار که بهم نزدیک میشنم[/div][/quote]
ردش کردی؟[/div][/quote]
موندم
اونجا رو رفتم الان قسمت دو دیوار که بهم نزدیک میشنم
ردش کردی؟
موندم
بزار دیوارا نزدیک بشن بعد دیوار سمت سمت راست بالاش رو داشته باش تا یه دکمه اونجا دیدی روش بزن
00
---
[quote][div][b]qweasd123123123[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div][quote][div][b]qweasd123123123[/b][/div][div][quote][div][b]qweasd123123123[/b][/div][div]تومرحله دو[/div][/quote]
اونجا رو رفتم الان قسمت دو دیوار که بهم نزدیک میشنم[/div][/quote]
ردش کردی؟[/div][/quote]
موندم[/div][/quote]
بزار دیوارا نزدیک بشن بعد دیوار سمت سمت راست بالاش رو داشته باش تا یه دکمه اونجا دیدی روش بزن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.