سلام به همگی دوستان عزیز یه سوالی هست که ذهن منو با خودش درگیر کرده اونم اینکه: کدوم یکی از گزینه های زیر بهتره؟ خب معلومه دیگ اصن به قول بعضیا مثه واکسن میمونه هر ده سال یکبار یه تاپیک میزنه:sepehr-2000 اواتار 1392:خب خود بنده که میانه روی کردم نه زیاد نه کم سید محمد مهدی حسینی:خب دیگه اخرش
نظرسنجی
سپهر
اواتار1392
محمد مهدی حسینی
تا حالا بن نشدم... خو خداروشکر تاحالا فوش ندادم...خو اینم خدارو شکر
تاحالا به مدیر پیام ندادم
[b]سلام به همگی دوستان عزیز[/b]:mrgreen:
[b]یه سوالی هست که ذهن منو با خودش درگیر کرده[/b]
[b]اونم اینکه[/b]:
[b]کدوم یکی از گزینه های زیر بهتره؟[/b]
[b]خب معلومه دیگ اصن به قول بعضیا مثه واکسن میمونه هر ده سال یکبار یه تاپیک میزنه:sepehr-2000[/b]
[b]اواتار 1392:خب خود بنده که میانه روی کردم نه زیاد نه کم[/b]:mrgreen:
[b]سید محمد مهدی حسینی:خب دیگه اخرش:|[/b]
این مطلب در 1394/03/12 12:39:59 نوشته شده است و در 1394/03/12 12:40:18 ویرایش شده است .
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div]از چه نظر بهتره ؟[/div][/quote]
از نظر تعداد تاپیک:ugeek:[/div][/quote]
من:|:|:|
[quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div]از چه نظر بهتره ؟[/div][/quote]
محمد مهدی
معلومه دیگه
[quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div]از چه نظر بهتره ؟[/div][/quote]
محمد مهدی
معلومه دیگه[/div][/quote]
خیلی ممنون از رای و حمایت شما:icon_1::icon_1::icon_1:
من اگه سوالی داشته باشم و براش تایپیک بزنم بعد از گرفتن جواب عدم میزنم
بچه هایی که پارسال تو انجمن بینگو بودن میدونن من چه جور آدمیم و چه نوع تایپیکایی میزنم
که اون تایپیکا به درد اینجا نمی خورن
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
بچه هایی که پارسال تو انجمن بینگو بودن میدونن من چه جور آدمیم و چه نوع تایپیکایی میزنم
عاری من میدانم
** CoWbOy FrOm DaRkNeSS **
RaidCall : 6827342
حَقیقَت کُلُفته تو مُخ هَرکَسی نِمیره
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]من اگه سوالی داشته باشم و براش تایپیک بزنم بعد از گرفتن جواب عدم میزنم
که اون تایپیکا به درد اینجا نمی خورن[/div][/quote]
عاری من میدانم
عاری من میدانم
شما ؟ بودی مگه ؟
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]من اگه سوالی داشته باشم و براش تایپیک بزنم بعد از گرفتن جواب عدم میزنم
که اون تایپیکا به درد اینجا نمی خورن[/div][/quote]
عاری من میدانم[/div][/quote]
شما ؟ بودی مگه ؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.