فکر کنم اول تابستون سال پیش بود . اومدم توی انجمن ، دیدم یه تاپیک هست که موضوعش این بود که چشم بسته اسم توی انجمن خودتون رو تایپ کنید . هر کی یادش میاد که هیچی . هر کی هم یادش نمیاد حالا بازی کنه . دقیقا اون تاپیک هم توی بحث و گفتگوی آزاد بود .
حالا شروع کنید . کاملا چشم بسته ...
خودم :
یسئ محمئ مهئی خسیئی
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
فکر کنم اول تابستون سال پیش بود . اومدم توی انجمن ، دیدم یه تاپیک هست که موضوعش این بود که چشم بسته اسم توی انجمن خودتون رو تایپ کنید . هر کی یادش میاد که هیچی . هر کی هم یادش نمیاد حالا بازی کنه . دقیقا اون تاپیک هم توی بحث و گفتگوی آزاد بود .
خودم :
یسئ محمئ مهئی خسیئی
درست بود
اصلش اینه با یه انگشت بزنی اون وقت معلوم میشه کی تایپش خوبه
برو توی پرسش و پاسخ ها
اونجا واست ترول گذاشتم
ترول سازی در 5 دقیقه ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div]moein4321
:o
درست بود
اصلش اینه با یه انگشت بزنی اون وقت معلوم میشه کی تایپش خوبه ;)[/div][/quote]
برو توی پرسش و پاسخ ها
اونجا واست ترول گذاشتم
ترول سازی در 5 دقیقه ...
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div]moein4321
:o
درست بود
اصلش اینه با یه انگشت بزنی اون وقت معلوم میشه کی تایپش خوبه ;)[/div][/quote]
برو توی پرسش و پاسخ ها
اونجا واست ترول گذاشتم
ترول سازی در 5 دقیقه ...[/div][/quote]
کجا؟
لینک بده[/div][/quote]
http://forum.kingsera.ir/posts/view/23769/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-7-----------?page=2#t_17
سخمیهثق----> این اولیش بود که حواسم به فارسی بودنش نبود بعدش فهمیدم...
soldier----> اینم دومیش که درست شدش...
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
سخمیهثق----> این اولیش بود که حواسم به فارسی بودنش نبود بعدش فهمیدم... :icon_4::icon_4::mrgreen::mrgreen:
soldier----> اینم دومیش که درست شدش... :lol::lol: :icon_12::icon_12::icon_12:
خودم :
یسئ محمئ مهئی خسیئی
داداشم
تو عاشق تاپیک زدن شدی مگه نه؟؟؟؟؟
چرا واسه هرچیزی یه تاپیک میزنی اخه
امروز3تا تاپیک زدی
تا حالا بن نشدم... خو خداروشکر تاحالا فوش ندادم...خو اینم خدارو شکر
تاحالا به مدیر پیام ندادم
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]فکر کنم اول تابستون سال پیش بود . اومدم توی انجمن ، دیدم یه تاپیک هست که موضوعش این بود که چشم بسته اسم توی انجمن خودتون رو تایپ کنید . هر کی یادش میاد که هیچی . هر کی هم یادش نمیاد حالا بازی کنه . دقیقا اون تاپیک هم توی بحث و گفتگوی آزاد بود .
خودم :
یسئ محمئ مهئی خسیئی [/div][/quote]
داداشم
تو عاشق تاپیک زدن شدی مگه نه؟؟؟؟؟:|
چرا واسه هرچیزی یه تاپیک میزنی اخه :icon_2:
امروز3تا تاپیک زدی:ugeek::ugeek::ugeek::icon_7:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.