دوستان یه سوال
من اولین سرورمه که با این نیرو های جدید کار میکنم به نظرتون بیا قبلیا و جدیدا کدوم بهتره
1بین گرزدار وشمشیر زن
2.بین بین کماندار وسواره نظام سبک
3.بین شوالیه وتبرزن
لطفا بگید
من بلدم ... من بلدم
بگم ؟؟؟
نه متاسفم قبل شما یکی از نوابغ بازی جواب رو گفتن.
جایزه هم به این نابغه دادن ؟؟؟
در جریان نیستم.
لحظه ای درنگ!
چه قدر اماده ی مرگ هستی؟
الهی العف
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]dozdeshab[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div]دوستان یه سوال
من اولین سرورمه که با این نیرو های جدید کار میکنم به نظرتون بیا قبلیا و جدیدا کدوم بهتره
1بین گرزدار وشمشیر زن
3.بین شوالیه وتبرزن
لطفا بگید[/div][/quote]
من بلدم ... من بلدم :icon_5:
بگم ؟؟؟ :roll:[/div][/quote]
نه متاسفم قبل شما یکی از نوابغ بازی جواب رو گفتن.:icon_10:[/div][/quote]
جایزه هم به این نابغه دادن ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
در جریان نیستم.:icon_10:
دوستان یه سوال
1بین گرزدار وشمشیر زن
3.بین شوالیه وتبرزن
لطفا بگید
من بلدم ... من بلدم
بگم ؟؟؟
شیرنیتو که گرفتی بگو دیگه
یه جواب دارم بر اساس تجربه س یه جواب هم حساب کتاب ریاضیه کدومش رو بگم ؟؟؟
هردو
مختصرش کنم براتون یا با جزئیات بگم ؟؟؟
با جزئیات بوگو
میگوی یا بوگویانمت ؟
یه نسخه دارم با جزئیات یه 20 خطی میشه ... یه نسخه دارم 30 خطی توش نمودار و شکل هم داره که قضیه رو بهتر جا میندازه
کدوم رو میخوای ؟؟؟
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div]دوستان یه سوال
1بین گرزدار وشمشیر زن
3.بین شوالیه وتبرزن
لطفا بگید[/div][/quote]
من بلدم ... من بلدم :icon_5:
بگم ؟؟؟ :roll:[/div][/quote]
شیرنیتو که گرفتی بگو دیگه[/div][/quote]
یه جواب دارم بر اساس تجربه س یه جواب هم حساب کتاب ریاضیه کدومش رو بگم ؟؟؟:icon_10:[/div][/quote]
هردو[/div][/quote]
مختصرش کنم براتون یا با جزئیات بگم ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
با جزئیات بوگو
میگوی یا بوگویانمت ؟[/div][/quote]
یه نسخه دارم با جزئیات یه 20 خطی میشه ... یه نسخه دارم 30 خطی توش نمودار و شکل هم داره که قضیه رو بهتر جا میندازه
کدوم رو میخوای ؟؟؟ :icon_10:
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]ریــــــــــد به قالب انجمن[/div][/quote]
کار بدی کردم؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
نه اصلا
این مطلب در 1394/03/07 19:45:55 نوشته شده است و در 1394/03/07 19:46:30 ویرایش شده است .
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]ریــــــــــد به قالب انجمن[/div][/quote]
نه اصلا[/div][/quote]
میخوای یه بار دیگه این کار رو بکنم[/div][/quote]
شما راحت باش
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][*]quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]ریــــــــــد به قالب انجمن[/div][/quote]
نه اصلا[/div][/quote]
میخوای یه بار دیگه این کار رو بکنم[/div][/quote]
شما راحت باش [/div][/quote]
بیخیال الان میان گیر میدن :icon_10:[/div][/quote]
شما کارتو بکن
اون با من
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.