دعوت میشه از بقیه دوستان تشریف بیارن.... بلکه بتونیم قدمی در این راه خیلی سخت برداریم....
من تا یک میلیون سال دیگه اسپم میدم ...
این تاپیک مخالفتی با اسپم نداره.... میگه تاپیک اسپم نذاریم.....
لایک
ممنون که حمایت میکنی از اینکه دیگه تاپیک اسپم گذاشته نشه...
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]دعوت میشه از بقیه دوستان تشریف بیارن.... بلکه بتونیم قدمی در این راه خیلی سخت برداریم.... :icon_12:[/div][/quote]
من تا یک میلیون سال دیگه اسپم میدم ...[/div][/quote]
این تاپیک مخالفتی با اسپم نداره.... میگه تاپیک اسپم نذاریم..... :idea:[/div][/quote]
لایک[/div][/quote]
ممنون که حمایت میکنی از اینکه دیگه تاپیک اسپم گذاشته نشه... :icon_1:
[quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]دعوت میشه از بقیه دوستان تشریف بیارن.... بلکه بتونیم قدمی در این راه خیلی سخت برداریم.... :icon_12:[/div][/quote]
این تاپیک مخالفتی با اسپم نداره.... میگه تاپیک اسپم نذاریم..... :idea:[/div][/quote]
لایک[/div][/quote]
ممنون که حمایت میکنی از اینکه دیگه تاپیک اسپم گذاشته نشه... :icon_1:[/div][/quote]
حمایت کجا بود . الان دیگه خسته شدم از بس تاپیک اسپم گذاشتم .
شاید فردا سرحال بودم دوباره تاپیک اسپم گذاشتم.
خدا میدونه
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]دعوت میشه از بقیه دوستان تشریف بیارن.... بلکه بتونیم قدمی در این راه خیلی سخت برداریم.... :icon_12:[/div][/quote]
لایک[/div][/quote]
ممنون که حمایت میکنی از اینکه دیگه تاپیک اسپم گذاشته نشه... :icon_1:[/div][/quote]
حمایت کجا بود . الان دیگه خسته شدم از بس تاپیک اسپم گذاشتم .
شاید فردا سرحال بودم دوباره تاپیک اسپم گذاشتم.
خدا میدونه[/div][/quote]آفرین.... خیلی خوبه.... شبا هم مسواک بزن... :|
من هم قول میدم تا جایی که میتونم توی تاپیک هایی ک بیهوده هستن اسپم بزارم
هر چی نباشه من از رئسای اصلی گروهک تروریـستی الـانجمنیه هستم
میدونم نظر باطنیت مخالف اینه... پس ممنون...
به من برخورد
الان تاپیک رو به _ میدم پس
زنده باد گروهک
زنده باد
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]amir_a[/b][/div][div][quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div]من هم قول میدم تا جایی که میتونم توی تاپیک هایی ک بیهوده هستن اسپم بزارم :mrgreen:
هر چی نباشه من از رئسای اصلی [b]گروهک تروریـستی الـانجمنیه [/b]هستم :twisted:[/div][/quote]
میدونم نظر باطنیت مخالف اینه... پس ممنون... :icon_4::icon_4: :icon_1:[/div][/quote]
:|
به من برخورد
الان تاپیک رو به _ میدم پس :twisted:[/div][/quote]
:twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
زنده باد گروهک :twisted:[/div][/quote]
زنده باد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.