دو عدد از یک تا 9 در نظر بگیرید. یکی از اون اعداد رو در 5 ضرب کنید . سپس حاصل آن را با 3 جمع کنید . سپس حاصل را در 2 ضرب کنید . و در آخر حاصل آن را با عدد دومی که درنظر گرفته بودید جمع کنید . حالا اگر حاصل را به من بگویید من می توانم در زمان کم تر از 10 ثانیه آن را پیدا کنم بدون این که از روی یادداشت یا نوشته ای نگاه کنم و بدون این که کسی به من کمک کند و بدون این که بخواهم چیزی بنویسم . من می توانم به طور کاملا ذهنی دو عدد را به شما بگویم . من چطور این کار را میکنم ؟
حتی اگر دو عدد شما تکراری هم باشد من می توانم این کار را بکنم ... غیر تکراری هم همین طور
هم تکراری میتونم هم غیر تکراری ...
منم یکی دیه بلدم بدون اینکه عددو بگی من جواب معدله رو بت میگم
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]دو عدد از یک تا 9 در نظر بگیرید. یکی از اون اعداد رو در 5 ضرب کنید . سپس حاصل آن را با 3 جمع کنید . سپس حاصل را در 2 ضرب کنید . و در آخر حاصل آن را با عدد دومی که درنظر گرفته بودید جمع کنید . حالا اگر حاصل را به من بگویید من می توانم در زمان کم تر از 10 ثانیه آن را پیدا کنم بدون این که از روی یادداشت یا نوشته ای نگاه کنم و بدون این که کسی به من کمک کند و بدون این که بخواهم چیزی بنویسم . من می توانم به طور کاملا ذهنی دو عدد را به شما بگویم . من چطور این کار را میکنم ؟
حتی اگر دو عدد شما تکراری هم باشد من می توانم این کار را بکنم ... غیر تکراری هم همین طور
هم تکراری میتونم هم غیر تکراری ...[/div][/quote]
منم یکی دیه بلدم بدون اینکه عددو بگی من جواب معدله رو بت میگم
من خیلی وقته حل کردم ولی نمیدونم چطور بیان کنم
میخوای تو حاصل بگو من اعدادت رو بگم
اصلا بیانش کار سختی نیست
یه فرمول داره که بسیار کوتاه هست
ولی راه به دست آوردن همون فرمول کوتاه نیست
تو همون فرمول بسیار کوتاه رو بهم بگو ( تو خصوصی )
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]من خیلی وقته حل کردم ولی نمیدونم چطور بیان کنم
میخوای تو حاصل بگو من اعدادت رو بگم[/div][/quote]
اصلا بیانش کار سختی نیست
یه فرمول داره که بسیار کوتاه هست
ولی راه به دست آوردن همون فرمول کوتاه نیست
تو همون فرمول بسیار کوتاه رو بهم بگو ( تو خصوصی )
من فکر میکردم سوال چوب کبریتیه سخت تر از این باشه
اما حالا میبینم که بیش تر اونو جواب دادین
خب این یکی رو هم حل کنید دیگه
به نظرم این آسون تره حلش کنید
شما میتونید ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
من فکر میکردم سوال چوب کبریتیه سخت تر از این باشه
اما حالا میبینم که بیش تر اونو جواب دادین
خب این یکی رو هم حل کنید دیگه
به نظرم این آسون تره
[b]حلش کنید[/b]
شما میتونید ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.