غول جان من که رای رو دادم ولی غرور چیز خوبی نیستا از ما گفتن
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]امیر حسین تو مسابقه بهترین اواتار به من رای بده
اگه اول شم بت همه شیرینایی تو +شیرینی اضافه میدمااااااااا[/div][/quote]
خو آواتارت چیزیش معلوم نیس ... تایپش کن ببینم چی نوشتی توش :icon_10:[/div][/quote]
http://www.kingsera.ir/upload/avatar/60d5397178970df2d56ee99de26ce9ea.jpg[/div][/quote]
غول جان من که رای رو دادم ولی غرور چیز خوبی نیستا از ما گفتن :icon_10:
غول جان من که رای رو دادم ولی غرور چیز خوبی نیستا از ما گفتن
نه الکی مثلا منم شاخم دیه...
ولی بیشوخی غرورم همه چیزمه کاریشم نمیتونم بکنم
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]امیر حسین تو مسابقه بهترین اواتار به من رای بده
اگه اول شم بت همه شیرینایی تو +شیرینی اضافه میدمااااااااا[/div][/quote]
خو آواتارت چیزیش معلوم نیس ... تایپش کن ببینم چی نوشتی توش :icon_10:[/div][/quote]
http://www.kingsera.ir/upload/avatar/60d5397178970df2d56ee99de26ce9ea.jpg[/div][/quote]
غول جان من که رای رو دادم ولی غرور چیز خوبی نیستا از ما گفتن :icon_10:[/div][/quote]
نه الکی مثلا منم شاخم دیه...
ولی بیشوخی غرورم همه چیزمه کاریشم نمیتونم بکنم
آدم مغرور رو همه باش قهر میکنن .. دیگه کسی دوستش نداره ... تنها میشه .. بعدش افسرده میشه ... بعد میره معتاد میشه ... بعد برا تهیه جنس میره دزدی ... ته تهش هم شهرداری میاد جسدش رو جمع میکنه
نتیجه اخلاقی : غرور چیز بدیه
این مطلب در 1394/02/28 22:59:29 نوشته شده است و در 1394/02/28 23:00:00 ویرایش شده است .
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div]آیا غرور چیز خوبیست؟ [/div][/quote]
در بعضی مواقع چیز خوبیست :icon_10:[/div][/quote]
آدم مغرور رو همه باش قهر میکنن :roll: .. دیگه کسی دوستش نداره :cry: ... تنها میشه :?.. بعدش افسرده میشه :o ... بعد میره معتاد میشه :shock: ... بعد برا تهیه جنس میره دزدی :oops: ... ته تهش هم شهرداری میاد جسدش رو جمع میکنه :|
نتیجه اخلاقی : غرور چیز بدیه :icon_10:
آدم مغرور رو همه باش قهر میکنن .. دیگه کسی دوستش نداره ... تنها میشه .. بعدش افسرده میشه ... بعد میره معتاد میشه ... بعد برا تهیه جنس میره دزدی ... ته تهش هم شهرداری میاد جسدش رو جمع میکنه
نتیجه اخلاقی : غرور چیز بدیه
والا همه دوستایی که ما داریم حتی دوستان ابتدایی(!!!) با هم سلام و احوال پرسی میکنیم
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div]آیا غرور چیز خوبیست؟ [/div][/quote]
در بعضی مواقع چیز خوبیست :icon_10:[/div][/quote]
آدم مغرور رو همه باش قهر میکنن :roll: .. دیگه کسی دوستش نداره :cry: ... تنها میشه :?.. بعدش افسرده میشه :o ... بعد میره معتاد میشه :shock: ... بعد برا تهیه جنس میره دزدی :oops: ... ته تهش هم شهرداری میاد جسدش رو جمع میکنه :|
نتیجه اخلاقی : غرور چیز بدیه :icon_10:[/div][/quote]
والا همه دوستایی که ما داریم حتی دوستان [b]ابتدایی[/b](!!!) با هم سلام و احوال پرسی میکنیم
:|:|:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.