ماشاءا...روز سوم چیا داشتی داداش؟به منم بگو چجوری سربازام رو افزایش بدم من الان روز سوم بازی ام ولی هنوز منابع و دیوارم کامل نشده زکات علمتون رو بدین لطفا به منم یاد بده وگرنه گریم درمیاد؟؟؟؟؟؟
استاد این فنون بینگو جان هستن این طوریه مثال امشب سرور شروع شده تو از الان شروع کن 6 سکه هم زمان و 7 سکه افزونه و بعدش 60 درصد منبعه رو افزایش میدی با 6 سکه در چوب سازی و معدن اهن و مزرعه و معدن سنگ و بعد منبعه داری هر وفت منبعه کم اوردی می خری سریع پیش رفت می کنی منابع رو ارتقا میدی و در اخر سرباز خونه که زدی افزایش سرعت ساخت رو فعال که کردی اون قد منبع داری که به صورت 3 ایکس سرباز بسازی
همین داداش دیگه باید تا اخر بازی سرباز بسازی و حالشو ببری
60% ؟؟؟؟ منظورتون از قابلیت های ویژه فعال کنیم؟ اما مال من 40 درصد اصلا گزینه 60% نداره ازکجا میشه این فعال کرد؟
خفاش2
متخصص در زمینه اسرار ونشانه های دفینه /علو غریبه /رمل/طلسمات/علم رمل و علم شریف جفر
OccultSciences.vcp.ir
[quote][div][b]heros_rad[/b][/div][div][quote][div][b]arshin5[/b][/div][div]ماشاءا...روز سوم چیا داشتی داداش؟به منم بگو چجوری سربازام رو افزایش بدم من الان روز سوم بازی ام ولی هنوز منابع و دیوارم کامل نشده زکات علمتون رو بدین لطفا به منم یاد بده وگرنه گریم درمیاد؟؟؟؟؟؟:?[/div][/quote]
استاد این فنون بینگو جان هستن این طوریه مثال امشب سرور شروع شده تو از الان شروع کن 6 سکه هم زمان و 7 سکه افزونه و بعدش [u]60 درصد منبعه رو افزایش میدی[/u][b][/b] با 6 سکه در چوب سازی و معدن اهن و مزرعه و معدن سنگ و بعد منبعه داری هر وفت منبعه کم اوردی می خری سریع پیش رفت می کنی منابع رو ارتقا میدی و در اخر سرباز خونه که زدی افزایش سرعت ساخت رو فعال که کردی اون قد منبع داری که به صورت 3 ایکس سرباز بسازی
همین داداش دیگه باید تا اخر بازی سرباز بسازی و حالشو ببری [/div][/quote]
60% ؟؟؟؟ منظورتون از قابلیت های ویژه فعال کنیم؟ اما مال من 40 درصد اصلا گزینه 60% نداره ازکجا میشه این فعال کرد؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.