وقتی که یه آدم پاچه خوار دورته و هر جایی که میری اونم هست و پاچه خواری میکنه و همکلاسیت هم هست چیکار میکنی که روش کم شه؟
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
@spamino_bot
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
وقتی که یه ... 1394/02/19 10:53:37
وقتی که یه آدم پاچه خوار دورته و هر جایی که میری اونم هست و پاچه خواری میکنه و همکلاسیت هم هست چیکار میکنی که روش کم شه؟
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1394/02/19 13:15:19
پاچه خواری کی رو میکنه این مهمه؟
...
|
|
1394/02/19 13:25:55
اووووم به نظر من یه جا تنهایی گیرش بیار هرچی تو دلته خالی کن . . از لحاظ پسر بودن فکر کردماااا راه دخملونشم هست من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من... |
|
1394/02/19 15:45:37
ما براش دستکش میخرم تا دستاش کثیف نشن
تو جمع راش نمیدیم خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را .... به فریادش برس ... |
|
1394/02/19 18:06:11
آفرین مشکل اساسی من هم همین است که از لحاظ درس محبوبیت من از همه بیش تره اما از لحاظ جک و چرت و پرت باحال گفتن اون نامرد محبوب ترینه واقعا هم چیزای باحالی میگه اگه این محبوبیت رو نداشت میشد از روش های دیگه ای که گفتید استفاده کرد ولی با وجود این مشکل این چیزی که شما توصیه کردید از مال بقیه خیلی خیلی بهتره. حتما بهش عمل میکنم ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1394/02/19 23:36:32
داداش این مسئله الان خیلی مهمه؟ بنده خدا رو چیکار داریاگه رفتارش بده دنبال راه برای درست کردنش باش نه دَک کردنش
|
|
1394/02/20 00:49:34
وقتی یارو میره پاچه خواری میکنه و مثلا وقتی میبینه که برای یه مسابقه ی گروهی توی گروه بدی افتاده و بخاطر همین میاد با توطئه بر علیه تو کاری میکنه که از گروهت ( که بهترین گروهه ) بیفتی بیرون و خودش میره جاتو اشغال میکنه باید چیکار کرد؟ این نشان از بی عرضگی من نیست، بلکه نشان از قدرت تسلط اون فرد بر روی افکار دیگران هست اون با مسخره بازی هایی که در میاره از منم که تو مدرسه بخاطر درسم شهرت دارم، شهرت بیش تر شده و همش واسه میمون بازی هایی است که از خودش در میاره. من تجربه کردم و دیدم که اون فرد چطوری خیلی راحت و با حرفاش مخ بقیه رو میزنه و هیچ چیز جلودارش نیست مگر اون راه حلی که ازش تقدیر و تشکر کردم. با این جور آدما باید این جوری رفتار کرد. نمیشه که بری جلوش وایسی بگی که توطئه نکن! ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1394/02/20 00:51:12
اگه میشد بیش تر لایکت کنم ، صد تا لایکت میکردم. حالا براش دارم ... ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1394/02/20 08:51:29
نگا کن
تو کلاس ماهم یه همچین ادمی هست مثلا تو امتحان یه سوال که اشتبا بزنه همه جا جار مبزنیم یا هروقت یه لاف زد به همه می گیم لاف زد یا مثلا مسخرش میکنیم بعد یه مدت دیگه ادم میشه خودم امتحان کردم پوریام
|
|
1394/02/20 10:29:43
لطفا تا آخر بخونید . در رابطه با همون پاچه خواری و توطئه کردن و مخ زدنه ...
بخاطر برنده شدن در همون مسابقه گروهی ( تورنی تیم ریاضی ) به گروه من ( در اصل 90 %خودم ) و یه گروه دیگه که همون یارو توش بود ( که هر سه نفرشون زرنگ بودند ) جایزه دادند . ( تعریف از خود نباشه ولی اونا هرچی هم که زرنگند واقعا به پای من نمی رسند ) حالا فکر میکنید جایزشون چی بود؟ یه دوره کلاس حل مسئله مجانی! اون یارو حتی تو اون کلاس هم داشت پاچه خواری می کرد . اما بد جوری حالشو گرفتم . آدرس سایت زیر رو برید. گروه ششم من هستم و گروه دوم گروه اون یارو ( در بوشهر ) http://bmath.ir/content/display/188 فقط بخاطر اعضای مسخره گروهم ششم شدم وگرنه اگه مسابقه گروهی نبود یقینا من اطمینان داشتم که رتبه های بقیه همکلاسی هام کم تر از من میشد بلکه اول می شدم ! ابتدا من تو همون گروهی بودم که اون الان هست ( گروه دوم بوشهر ) ولی با توطئه و پاپوش دوختن و مخ بقیه رو زدن خودش رفت تو اون گروه. اینا رو فقط برای شما ننوشتم، نوشتم تا خودم آروم شم و هر چی تو دلمه بریزم بیرون. فکر نکنید لوس بازی در میارم. اگه شما هم بجای من بودید بیش تر از 3 روز نمی تونستید این فرد رو تحمل کنید. از بین سه اعضای گروه دوم حدس بزنید که اون کدومه .... ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
منوی کاربری
|
||