تاحالا شده به انتقام فکر کنی؟؟؟
از چند نفر تو بازی انتقام گرفتی؟؟؟؟
چه بلایی سرشون اوردی؟؟؟
راستشو بگووو اع؟؟؟؟
.
.
.
بچه ها گیرش اوردم دیگه بقیش باخودتون هر بلایی خواستین سرش بیارین
دختری؟
اره دخیم...
در ضمن ما مُخیم
اع افریییییییییییییییین
من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div]تاحالا شده به انتقام فکر کنی؟؟؟
از چند نفر تو بازی انتقام گرفتی؟؟؟؟
چه بلایی سرشون اوردی؟؟؟
راستشو بگووو اع؟؟؟؟
.
.
.
بچه ها گیرش اوردم دیگه بقیش باخودتون هر بلایی خواستین سرش بیارین :D[/div][/quote]
دختری؟ :|[/div][/quote]
اره دخیم... :roll:[/div][/quote]
در ضمن ما مُخیم :mrgreen:[/div][/quote]
اع افریییییییییییییییین :D
تو انتقام که ن ولی هر وقت قوی میشم میرم سراغ دخترا اول زور بهشون می گم وقتی میبینم انجام نمیدن تحدید می کنم بازم وقتی اهمیت نمیدن با خاک یکسانشون می کنم .
البته من چون آدمی مهربونی هستم وقتی می بینم طرف ناراحت میشه یا بهم پیام میده معذرت تا آخر سرور کمکش می کنم
تعدادشون زیادن
البته پسر هم هستن ولی خیلی کم
به این کار نمیگن ضعیف کشی؟
فکر نکنم چون من به نصف جمعیت خودم حمله می کنم
اع به فیافتون نمیخوره مهربون باشین تفسیرو برم
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]تو انتقام که ن ولی هر وقت قوی میشم میرم سراغ دخترا اول زور بهشون می گم وقتی میبینم انجام نمیدن تحدید می کنم بازم وقتی اهمیت نمیدن با خاک یکسانشون می کنم .
البته من چون آدمی مهربونی هستم وقتی می بینم طرف ناراحت میشه یا بهم پیام میده معذرت تا آخر سرور کمکش می کنم :mrgreen::D
تعدادشون زیادن :roll:
البته پسر هم هستن ولی خیلی کم :oops:[/div][/quote]
به این کار نمیگن ضعیف کشی؟ :?[/div][/quote]
فکر نکنم چون من به نصف جمعیت خودم حمله می کنم ;)[/div][/quote]
اع به فیافتون نمیخوره مهربون باشین :D تفسیرو برم :!:
یک سری یکی درحقم نامردی بدی کرد من یک روز تنها گیرش اوردن دماغش رو شکوندم
اخییییییی طفلی
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]pulp-fiction[/b][/div][div]یک سری یکی درحقم نامردی بدی کرد من یک روز تنها گیرش اوردن دماغش رو شکوندم [/div][/quote]
اخییییییی طفلی :roll:
یک سری یکی درحقم نامردی بدی کرد من یک روز تنها گیرش اوردن دماغش رو شکوندم
اخییییییی طفلی
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]pulp-fiction[/b][/div][div]یک سری یکی درحقم نامردی بدی کرد من یک روز تنها گیرش اوردن دماغش رو شکوندم [/div][/quote]
اخییییییی طفلی :roll:
تو انتقام که ن ولی هر وقت قوی میشم میرم سراغ دخترا اول زور بهشون می گم وقتی میبینم انجام نمیدن تحدید می کنم بازم وقتی اهمیت نمیدن با خاک یکسانشون می کنم .
البته من چون آدمی مهربونی هستم وقتی می بینم طرف ناراحت میشه یا بهم پیام میده معذرت تا آخر سرور کمکش می کنم
تعدادشون زیادن
البته پسر هم هستن ولی خیلی کم
به این کار نمیگن ضعیف کشی؟
فکر نکنم چون من به نصف جمعیت خودم حمله می کنم
اع به فیافتون نمیخوره مهربون باشین تفسیرو برم
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]تو انتقام که ن ولی هر وقت قوی میشم میرم سراغ دخترا اول زور بهشون می گم وقتی میبینم انجام نمیدن تحدید می کنم بازم وقتی اهمیت نمیدن با خاک یکسانشون می کنم .
البته من چون آدمی مهربونی هستم وقتی می بینم طرف ناراحت میشه یا بهم پیام میده معذرت تا آخر سرور کمکش می کنم :mrgreen::D
تعدادشون زیادن :roll:
البته پسر هم هستن ولی خیلی کم :oops:[/div][/quote]
به این کار نمیگن ضعیف کشی؟ :?[/div][/quote]
فکر نکنم چون من به نصف جمعیت خودم حمله می کنم ;)[/div][/quote]
اع به فیافتون نمیخوره مهربون باشین :D تفسیرو برم :!:
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]:icon_14: کم
هیچی نفر
فعلا هیچ ، به موقش :icon_13:
گفتم دیگه [/div][/quote]
یعنی اعتراف کردی مثلا :)[/div][/quote]
جواب من چیشد؟ :D[/div][/quote]
کدامین سوال :roll:
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]:icon_14: کم
هیچی نفر
گفتم دیگه [/div][/quote]
کدامین سوال :roll:[/div][/quote]
چند سالته؟ :ugeek:[/div][/quote]
سوال بعدی لطفا 8-)
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]:icon_14: کم
هیچی نفر
گفتم دیگه [/div][/quote]
کدامین سوال :roll:[/div][/quote]
چند سالته؟ :ugeek:[/div][/quote]
سوال بعدی لطفا 8-)[/div][/quote]
کلاس چندمی؟ :ugeek:[/div][/quote]
وااااااااا خوبی شما :D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.