خب چند دقیقه دیگه سرور 6 اغاز میشه
کیا میان با من بازی کنیم؟
رو یه اکانت
منم میخام الان ثبت نام کنم
شما کم تجربه هستی ولی اسمتو تو خصوصی بگو هواتو دارم
چی میگی تو کم تجربه سیخی چند.من تو سرور 2 .............15 تا شهر کلفت داشتم.الانم تو سرور 5 هستم.
دادا
سابقه در 3 سرور ؟؟!!!!
[quote][div][b]yasin89[/b][/div][div][quote][div][b]erfanpirnazari[/b][/div][div][quote][div][b]yasin89[/b][/div][div][quote][div][b]erfanpirnazari[/b][/div][div]خب چند دقیقه دیگه سرور 6 اغاز میشه
رو یه اکانت[/div][/quote]
منم میخام الان ثبت نام کنم[/div][/quote]
شما کم تجربه هستی ولی اسمتو تو خصوصی بگو هواتو دارم[/div][/quote]
چی میگی تو کم تجربه سیخی چند.من تو سرور 2 .............:icon_6:15 تا شهر کلفت داشتم.الانم تو سرور 5 هستم.[/div][/quote]
دادا
سابقه در 3 سرور ؟؟!!!!
خب چند دقیقه دیگه سرور 6 اغاز میشه
رو یه اکانت
منم میخام الان ثبت نام کنم
شما کم تجربه هستی ولی اسمتو تو خصوصی بگو هواتو دارم
چی میگی تو کم تجربه سیخی چند.من تو سرور 2 .............15 تا شهر کلفت داشتم.الانم تو سرور 5 هستم.
دادا
سابقه در 3 سرور ؟؟!!!!
[quote][div][b]yasin89[/b][/div][div][quote][div][b]erfanpirnazari[/b][/div][div][quote][div][b]yasin89[/b][/div][div][quote][div][b]erfanpirnazari[/b][/div][div]خب چند دقیقه دیگه سرور 6 اغاز میشه
رو یه اکانت[/div][/quote]
منم میخام الان ثبت نام کنم[/div][/quote]
شما کم تجربه هستی ولی اسمتو تو خصوصی بگو هواتو دارم[/div][/quote]
چی میگی تو کم تجربه سیخی چند.من تو سرور 2 .............:icon_6:15 تا شهر کلفت داشتم.الانم تو سرور 5 هستم.[/div][/quote]
دادا
سابقه در 3 سرور ؟؟!!!!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.