من تو سرور 12میخوام یه اتحاد به نام *vafadaran+kurdan* بزنم هر کی هست نظر بده هر کی هم نیست که.........
داداش اسمت که زیاد گنده نیست ولی مطمئن باش کل برو و بچ قدیم سرورای قبلی مخصوصا گنده هاشون دارن میان اتحاد با هم بزنن سرور 12
زیاد امیدوار نباش.تو بازی درخواست بدی یهتره تا اینجا
[quote][div][b]دلاوران ایرانی[/b][/div][div]من تو سرور 12میخوام یه اتحاد به نام *vafadaran+kurdan* بزنم هر کی هست نظر بده هر کی هم نیست که.........[/div][/quote]
داداش اسمت که زیاد گنده نیست ولی مطمئن باش کل برو و بچ قدیم سرورای قبلی مخصوصا گنده هاشون دارن میان اتحاد با هم بزنن سرور 12
زیاد امیدوار نباش.تو بازی درخواست بدی یهتره تا اینجا:lol::lol::lol::lol::lol:
من تو سرور 12میخوام یه اتحاد به نام *vafadaran+kurdan* بزنم هر کی هست نظر بده هر کی هم نیست که.........
گنده خان عکستو چیکار کردی
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div][quote][div][b]دلاوران ایرانی[/b][/div][div]من تو سرور 12میخوام یه اتحاد به نام *vafadaran+kurdan* بزنم هر کی هست نظر بده هر کی هم نیست که.........[/div][/quote]
زیاد امیدوار نباش.تو بازی درخواست بدی یهتره تا اینجا:lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
گنده خان عکستو چیکار کردی:x
گنده خان عکستو چیکار کردی
نه بابا کی گفته ما گنده ایم.ما کتک خوریم
عکسمو عوض کردم تو و هیتی انجمنو به..کشیدید با عکس من
منم بنا به درخواست بعضی دوستان و مخصوصا مدیر انجمن عوض کردم تا شما بی جنبه ها هی ایراد نگیرین.حالا این عکس دیمن سالواتوره ست.ببینم چه ایرادی میتونین بگیرین ازش.
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div][quote][div][b]دلاوران ایرانی[/b][/div][div]من تو سرور 12میخوام یه اتحاد به نام *vafadaran+kurdan* بزنم هر کی هست نظر بده هر کی هم نیست که.........[/div][/quote]
زیاد امیدوار نباش.تو بازی درخواست بدی یهتره تا اینجا:lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
گنده خان عکستو چیکار کردی:x[/div][/quote]
نه بابا کی گفته ما گنده ایم.ما کتک خوریم:lol::lol::lol::lol:
عکسمو عوض کردم تو و هیتی انجمنو به..کشیدید با عکس من:twisted::twisted::twisted:
منم بنا به درخواست بعضی دوستان و مخصوصا مدیر انجمن عوض کردم تا شما بی جنبه ها هی ایراد نگیرین.حالا این عکس دیمن سالواتوره ست.ببینم چه ایرادی میتونین بگیرین ازش.
نه داداش خیلی به خودت میگیریا.اعتماد به نفست تو حلق دیمن
این عکس رو گذاشتی که بگی شبیه خودته
نکنه اینم بردی ژیلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div]با منی؟[/div][/quote]
نه داداش خیلی به خودت میگیریا.اعتماد به نفست تو حلق دیمن:lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
این عکس رو گذاشتی که بگی شبیه خودته:lol:
نکنه اینم بردی ژیلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:lol::lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.