در باغ آفتاب زیاد میتابید که ما هم ماسک زده بودیم ویک دفعه هوا پر از ابر شد و ما با ماوس هوا را در کامپیوتر تغییر دادیم.
ذرت-سوپ- کاکتوس-گلابی
جای شما پر پارسال بهار خونه ی عمه اینا سوپ کاکتوس خوردیم که اصلا نفهمدیم مزه گلابی میداد یا ذرت؟!
***جالبیش اینجاست که مزه ی گلابی و ذرت اصلا هیچ ربطی به هم دیگه ندارند***
آوتار- آب گرم کن- دسته بیل- گوله نمک
این جمله بود یا روزنامه
داداش اونایی که داخل **** می گذارم تراوش مغزی خارج از بحث است
بعله
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
[quote][div][b]bache.rishdar[/b][/div][div][quote][div][b]ali00712[/b][/div][div][quote][div][b]bache.rishdar[/b][/div][div][quote][div][b]ali00712[/b][/div][div]در باغ آفتاب زیاد میتابید که ما هم ماسک زده بودیم ویک دفعه هوا پر از ابر شد و ما با ماوس هوا را در کامپیوتر تغییر دادیم.:arrow:
ذرت-سوپ- کاکتوس-گلابی:icon_4:[/div][/quote]
جای شما پر پارسال بهار خونه ی عمه اینا سوپ کاکتوس خوردیم که اصلا نفهمدیم مزه گلابی میداد یا ذرت؟!
***جالبیش اینجاست که مزه ی گلابی و ذرت اصلا هیچ ربطی به هم دیگه ندارند***
آوتار- آب گرم کن- دسته بیل- گوله نمک[/div][/quote]
این جمله بود یا روزنامه:roll::icon_4:[/div][/quote]
داداش اونایی که داخل **** می گذارم تراوش مغزی خارج از بحث است[/div][/quote]
بعله:shock:
انجمن تصمیم گرفت در چاپارخانه به جای اسب از ماشین فراری استفاده کند و فقط با خطوط اعتباری با مشتریان تماس بگیرد
هیولا ؛ مهندس ؛ قالی ؛ شپش
لطفا همون رو که نوشتم بنویس. من نوشته بودم خط های اعتباری نه خطوط اعتباری. فرقش هم تو تفاوتش هست برو بگرد ببین چیه؟
هیولا مهندس و شپش را خورد و روی قالی نشست.
جمعه- یک- دو-زحل
[quote][div][b]h127[/b][/div][div]انجمن تصمیم گرفت در چاپارخانه به جای اسب از ماشین فراری استفاده کند و فقط با خطوط اعتباری با مشتریان تماس بگیرد
هیولا ؛ مهندس ؛ قالی ؛ شپش[/div][/quote]
لطفا همون رو که نوشتم بنویس. من نوشته بودم خط های اعتباری نه خطوط اعتباری. فرقش هم تو تفاوتش هست برو بگرد ببین چیه؟:mrgreen:
هیولا مهندس و شپش را خورد و روی قالی نشست.
جمعه- یک- دو-زحل
داستان سوسک و نهنگ هم داستانی است برای خودش که اگر این ذهن کوفتی من ریکاوری شود برایتان خواهم گفت.
قهوه ترک-قهوه لر-قهوه کرد-قهوه برزیلی
قهوه ترک قهوه لر قهوه کرد و قهوه برزیلی همش تو مایه قهوه است.
این مطلب در 1394/01/18 19:14:59 نوشته شده است و در 1394/01/18 19:15:13 ویرایش شده است .
[quote][div][b]bache.rishdar[/b][/div][div]داستان سوسک و نهنگ هم داستانی است برای خودش که اگر این ذهن کوفتی من ریکاوری شود برایتان خواهم گفت.
قهوه ترک-قهوه لر-قهوه کرد-قهوه برزیلی[/div][/quote]
یه نفر باقالی خورده بود سر کلاس ترترتر کرد و همه هرهرهر خندیدیم
کویت ؛ ایران ؛ عربستان ؛ ترکیه
کویت عربستان ایران و ترکیه همه کشورند.
پیتزا-کارتون تام و جری-لندن- آلاسکا
[quote][div][b]h127[/b][/div][div]یه نفر باقالی خورده بود سر کلاس ترترتر کرد و همه هرهرهر خندیدیم
کویت ؛ ایران ؛ عربستان ؛ ترکیه[/div][/quote]
پیتزا-کارتون تام و جری-لندن- آلاسکا:icon_10:
یه نفر باقالی خورده بود سر کلاس ترترتر کرد و همه هرهرهر خندیدیم
کویت ؛ ایران ؛ عربستان ؛ ترکیه
پیتزا-کارتون تام و جری-لندن- آلاسکا
[quote][div][b]h127[/b][/div][div]یه نفر باقالی خورده بود سر کلاس ترترتر کرد و همه هرهرهر خندیدیم
کویت ؛ ایران ؛ عربستان ؛ ترکیه[/div][/quote]
پیتزا-کارتون تام و جری-لندن- آلاسکا:icon_10:
در شهر شام، شامپاین هایی با طعم آلو را بر پشت چهارپایان برای پایین رفتن شامی از گلو سرو می کردند...
بچه ریش دار-فقه و اصول- کنتور گاز- کیبورد
یا ابالفضل
درست نگفتی ها من گفته بودم سلام
[quote][div][b]bache.rishdar[/b][/div][div]در شهر شام، شامپاین هایی با طعم آلو را بر پشت چهارپایان برای پایین رفتن شامی از گلو سرو می کردند...
بچه ریش دار-فقه و اصول- کنتور گاز- کیبورد
یا ابالفضل:icon_2:[/div][/quote]
درست نگفتی ها من گفته بودم سلام:?
داستان سوسک و نهنگ هم داستانی است برای خودش که اگر این ذهن کوفتی من ریکاوری شود برایتان خواهم گفت.
قهوه ترک-قهوه لر-قهوه کرد-قهوه برزیلی
[quote][div][b]ali00712[/b][/div][div][quote][div][b]bache.rishdar[/b][/div][div]داستان سوسک و نهنگ هم داستانی است برای خودش که اگر این ذهن کوفتی من ریکاوری شود برایتان خواهم گفت.
قهوه ترک-قهوه لر-قهوه کرد-قهوه برزیلی[/div][/quote]
قهوه ترک قهوه لر قهوه کرد و قهوه برزیلی همش تو مایه قهوه است.[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.