تشکر از پاسخ /
حالا بیایید پیشنهاد من و شما رو به عنوان بیس یک تئوری در نظر بگیریم . یعنی در شرایط عادی درصدی از منابع زیر مجموعه به شاخه اصلی اتحاد برسه و در شرایط غیر عادی مانند تهاجم به اکانتهای زیر مجموعه ، چندین برابر خسارت وارد شده ( مثلا 10 برابر ) از اتحاد اصلی کم بشه . به این شکل سود و زیان را میشود بالانس کرد .
حالا بیایید پیشنهاد من و شما رو به عنوان بیس یک تئوری در نظر بگیریم . یعنی در شرایط عادی درصدی از منابع زیر مجموعه به شاخه اصلی اتحاد برسه و در شرایط غیر عادی مانند تهاجم به اکانتهای زیر مجموعه ، چندین برابر خسارت وارد شده ( مثلا 10 برابر ) از اتحاد اصلی کم بشه . به این شکل سود و زیان را میشود بالانس کرد .
کارشناس بازیمن با این روش زیاد موافقم نیستم زیرا خودش روشی می شود برای مولتی باز ها که بیان یکسری اکانت کوچیک را بگذارند اتحاد زیر مجموعه شون و دیگه هم لازم نیست بهشون سر بزنند و خودکار هر روز مقداری منایع از آنها دریافت می کنند.
به نظرم باید یکسری دیپلماسی های نظامی در بین اتحادها باشد که البته هنوز خودم هم دقیق بهش نرسیده ام. اما مثلا فرض کنید که اگر شما به کسی و یا اتحادی که تحت حمایت یک نفر است حمله کنید. آن فرد حامی اجبار داشته باشد که در کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ بدهد . البته این یک ایده خیلی خام بود و فقط هدف این بود که منظورم را برسانم.
باید از مواردی که به منابع وابستگی دارد و سریعا دست آویزی برای مولتی باز ها می شود، دوری کنیم و بیشتر به موارد دیپلماتیک و نظامی نزدیک شویم.
شغال شیر را گفت یا هماوردی کنیم ، یا هراست را بین شغالان گویم
شیر گفت آوازه بزدلیم بین شغالان به از شماتت شیران
شیر گفت آوازه بزدلیم بین شغالان به از شماتت شیران