somebody
مدیرانجمن
سلام
جاسوسی هایی که به شما می شود در اردوگاه نمایش داده نخواهد شدهمان طور که از نام آن پیدا می باشد حمله جاسوسی است .
با احترام
با عرض سلام باید بگم برای منم چند روز پیش این اتفاق افتاد..............داشت به من حمله میشد ولی نشون نمیداد در صورتی که همیشه نشون میده....من اینجا مطرح کردم و از چند تا از دوستام هم پرسیدم گفتن احتمالا جاسوسیه ولی با کمال تعجب وقتی نیروهای طرف رسیدن لشگرکشی از نوع غارت بود . اگر من توی اردوگاه نمیرفتم متوجه نمیشدم که به من حمله میشه....به پشتیبانی هم گفتم ولی در مورد نشون ندادن حمله جواب ندادن..................البته مشکلات دیگه ای هم پیش اومد که من همینجا مطرح کردم و هنوزم نه اینجا نه پشتیبانی جواب قانع کننده ای نگرفتم
ما در دو جا لشکرکشی ها را نمایش می دهیم. یکی در باکس کوچیک در صفحه اول و یکی در تب لشکرکشی ها در ساختمان اردوگاه.
در قسمت تب لشکرکشی ها در ساختمان اردوگاه داده ها به صورت دقیق از دیتابیس گرفته می شود و حتما درست است.
اما در باکس کوجک داده ها با یک واسطه از جنس حافظه موقت نگهداری می شوند که برای سرعت بخشیدن به اجرای صفحه اول از این تکنیک استفاده شده است. اما گاها به دلایلی که هنوز ریشه دقیق آن مشخص نشده است، برخی لشکرکشی ها به برخی بازیکنان ها در این باکس درست نمایش داده نمی شود. احتمال خیلی زیاد چون این قسمت از کانکشن های آجاکس استفاده می کند، برخی از این کانکشن ها در مسیر فیلترینگ گیر می کند و به هر دلیل ارتباط بین سرورهای مرکزی ما و کامپیوتر مخاطب درست شکل نمی گیرد.
جالبه که ما این مشکل را در سرورهای خارجی خودمان نداریم و تنها این مشکل در بین کاربران ایران گزارش شده است.
البته ما برای رفع این قضیه پیگیری های مختلفی را با نهادهای ذی ربط و شرکت های ارائه دهنده اینترنت آغاز کرده ایم و امیدواریم به زودی ریشه این مشکل کشف شود.
اما باز هم تاکید می کنم که در صفحه لشکرکشی ها در ساختمان اردوگاه همیشه داده ها به صوت دقیق و صحیح نمایش داده می شود.
موفق و پیروز باشید
+
انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+
راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+
وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+
پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.
[quote][div][b]somebody[/b][/div][div][quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div]سلام
جاسوسی هایی که به شما می شود در اردوگاه نمایش داده نخواهد شدهمان طور که از نام آن پیدا می باشد حمله جاسوسی است .
با احترام[/div][/quote]
با عرض سلام باید بگم برای منم چند روز پیش این اتفاق افتاد..............داشت به من حمله میشد ولی نشون نمیداد در صورتی که همیشه نشون میده....من اینجا مطرح کردم و از چند تا از دوستام هم پرسیدم گفتن احتمالا جاسوسیه ولی با کمال تعجب وقتی نیروهای طرف رسیدن لشگرکشی از نوع غارت بود . اگر من توی اردوگاه نمیرفتم متوجه نمیشدم که به من حمله میشه....به پشتیبانی هم گفتم ولی در مورد نشون ندادن حمله جواب ندادن..................البته مشکلات دیگه ای هم پیش اومد که من همینجا مطرح کردم و هنوزم نه اینجا نه پشتیبانی جواب قانع کننده ای نگرفتم[/div][/quote]
ما در دو جا لشکرکشی ها را نمایش می دهیم. یکی در باکس کوچیک در صفحه اول و یکی در تب لشکرکشی ها در ساختمان اردوگاه.
در قسمت تب لشکرکشی ها در ساختمان اردوگاه داده ها به صورت دقیق از دیتابیس گرفته می شود و حتما درست است.
اما در باکس کوجک داده ها با یک واسطه از جنس حافظه موقت نگهداری می شوند که برای سرعت بخشیدن به اجرای صفحه اول از این تکنیک استفاده شده است. اما گاها به دلایلی که هنوز ریشه دقیق آن مشخص نشده است، برخی لشکرکشی ها به برخی بازیکنان ها در این باکس درست نمایش داده نمی شود. احتمال خیلی زیاد چون این قسمت از کانکشن های آجاکس استفاده می کند، برخی از این کانکشن ها در مسیر فیلترینگ گیر می کند و به هر دلیل ارتباط بین سرورهای مرکزی ما و کامپیوتر مخاطب درست شکل نمی گیرد.
جالبه که ما این مشکل را در سرورهای خارجی خودمان نداریم و تنها این مشکل در بین کاربران ایران گزارش شده است.
البته ما برای رفع این قضیه پیگیری های مختلفی را با نهادهای ذی ربط و شرکت های ارائه دهنده اینترنت آغاز کرده ایم و امیدواریم به زودی ریشه این مشکل کشف شود.
اما باز هم تاکید می کنم که در صفحه لشکرکشی ها در ساختمان اردوگاه همیشه داده ها به صوت دقیق و صحیح نمایش داده می شود.