[quote][div][b]malirezam[/b][/div][div][quote][div][b]شپرد[/b][/div][div]یک خوبه علی خوشگل شده هاااااااااااا[/div][/quote]
:icon_4: چه تیپی به هم زده :icon_4:[/div][/quote]
بد جور :icon_4:
[quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]شپرد[/b][/div][div]یک خوبه علی خوشگل شده هاااااااااااا[/div][/quote]
چ حرصی میخوره از دست پژی
پژی رو مخشه نااجوووررر[/div][/quote]
:icon_4:
+
شهر از بالا زیباست؛
و آدم ها از دور جذاب...
لطفا فاصله مناسب رو حفظ کنید تا قشنگ بمونین
+
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]شما شبکه سه کدوم کشور رو میگید من الان زدم سه جمهوری اسلامی تبلیغات داره پخش میکنه :|[/div][/quote]
اندکی صبر پیشه کن
الانه دیگه اذون هم وسطش تبلیغات میدن :?
شما شبکه سه کدوم کشور رو میگید من الان زدم سه جمهوری اسلامی تبلیغات داره پخش میکنه
قبل تبلیغ اخسان خان و بنیامین توی شمال داشتن حرف میزدند(مربوط به بازی ایران عراخ)
hi i'm alireza and i'm a mammut
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]شما شبکه سه کدوم کشور رو میگید من الان زدم سه جمهوری اسلامی تبلیغات داره پخش میکنه :|[/div][/quote]
قبل تبلیغ اخسان خان و بنیامین توی شمال داشتن حرف میزدند(مربوط به بازی ایران عراخ)
شما شبکه سه کدوم کشور رو میگید من الان زدم سه جمهوری اسلامی تبلیغات داره پخش میکنه
...
[quote][div][b]malirezam[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]شما شبکه سه کدوم کشور رو میگید من الان زدم سه جمهوری اسلامی تبلیغات داره پخش میکنه :|[/div][/quote]
قبل تبلیغ اخسان خان و بنیامین توی شمال داشتن حرف میزدند(مربوط به بازی ایران عراخ)[/div][/quote]
:icon_12:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.