جاااان!؟
مثل neighbors from hell ؟
اصلا به کامنت هاتون نمی خوره.
خدا همه ی اینا را درست کرده و خودش هم راه درمانش را میدونه. شما هم از خدا کمک بخواید.
چرا یکم عمیخ تر بنگر میبینی ک میخوره
اگه خععلی عمیخ نگریستی و متوجه چیزی نشدی می تُوانی از عاخای مهدی98 کمک بگیری. ایشون خععلی خوب با این مسعله اشنان
خدا جوابم کرده چن وختیه ی نوری میاد ب خابم میگه ولم کن تو دیگه خوب نمیشی، تقدیر تو این بوده ک این گونه بیمار زیست کنی
من که بیکارم حتما می پرسم.اما همین که این طور طنز حرف میزنید یعنی هنوز خوبید .
اگه اود کرد برید و neighbors from hell بازی کنید حتما آروم میشید.
منم امروز دعا میکنم برای شما و آق سعید و آق جغل و مریضای دیگه که حداقل این هفته را مرخصی بگیرند و کیف دنیا را کنند.
شما هم این طوری تایپ نکن خوندش از فینگلیش سخت تره اما خنده داره
hi i'm alireza and i'm a mammut
[quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]malirezam[/b][/div][div][quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div]الاهم اشفی کل مریض :cry:
برا منم دعا کنین. سادیسم دارم :cry:[/div][/quote]
جاااان!؟
خدا همه ی اینا را درست کرده و خودش هم راه درمانش را میدونه. شما هم از خدا کمک بخواید.[/div][/quote]
اگه خععلی عمیخ نگریستی و متوجه چیزی نشدی می تُوانی از عاخای مهدی98 کمک بگیری. ایشون خععلی خوب با این مسعله اشنان :roll:
خدا جوابم کرده :cry: چن وختیه ی نوری میاد ب خابم میگه ولم کن تو دیگه خوب نمیشی، تقدیر تو این بوده ک این گونه بیمار زیست کنی :roll:[/div][/quote]
منم امروز دعا میکنم برای شما و آق سعید و آق جغل و مریضای دیگه که حداقل این هفته را مرخصی بگیرند و کیف دنیا را کنند.
شما هم این طوری تایپ نکن :cry: خوندش از فینگلیش سخت تره :icon_4: اما خنده داره
جاااان!؟
خدا همه ی اینا را درست کرده و خودش هم راه درمانش را میدونه. شما هم از خدا کمک بخواید.
اگه خععلی عمیخ نگریستی و متوجه چیزی نشدی می تُوانی از عاخای مهدی98 کمک بگیری. ایشون خععلی خوب با این مسعله اشنان
خدا جوابم کرده چن وختیه ی نوری میاد ب خابم میگه ولم کن تو دیگه خوب نمیشی، تقدیر تو این بوده ک این گونه بیمار زیست کنی
شما هم این طوری تایپ نکن خوندش از فینگلیش سخت تره اما خنده داره
نمیخام بازی کنم
با تچکر از دعایتان. لدفن محکم دعا کنید زیرا من بسیار بیمار هستم
خیلیا سعی کردن من مثه عادم تکست کنم عما نشد
+
شهر از بالا زیباست؛
و آدم ها از دور جذاب...
لطفا فاصله مناسب رو حفظ کنید تا قشنگ بمونین
+
[quote][div][b]malirezam[/b][/div][div][quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]malirezam[/b][/div][div][quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div]الاهم اشفی کل مریض :cry:
برا منم دعا کنین. سادیسم دارم :cry:[/div][/quote]
جاااان!؟
خدا همه ی اینا را درست کرده و خودش هم راه درمانش را میدونه. شما هم از خدا کمک بخواید.[/div][/quote]
اگه خععلی عمیخ نگریستی و متوجه چیزی نشدی می تُوانی از عاخای مهدی98 کمک بگیری. ایشون خععلی خوب با این مسعله اشنان :roll:
خدا جوابم کرده :cry: چن وختیه ی نوری میاد ب خابم میگه ولم کن تو دیگه خوب نمیشی، تقدیر تو این بوده ک این گونه بیمار زیست کنی :roll:[/div][/quote]
شما هم این طوری تایپ نکن :cry: خوندش از فینگلیش سخت تره :icon_4: اما خنده داره[/div][/quote]
نمیخام بازی کنم :?
با تچکر از دعایتان. لدفن محکم دعا کنید زیرا من بسیار بیمار هستم :)
خیلیا سعی کردن من مثه عادم تکست کنم عما نشد :roll:
مقداری سخن جدی: :geek:
شماها ک دارین دعا میکنین بی زحمت ی دعاییم کنین دمه عیدی من تبم بیاد پایین :oops: حالوم بدع، احوالوم بدع
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.