داداشم 7 فروردین سال 89 به دنیا اومد واسه سال 89 یه ماهی خریدیم هنوزززززززززززززززززز زنده هست این قدر بزرگ شده
یعنی داداشم از ماهیه کوچیک تره
پوریام
داداشم 7 فروردین سال 89 به دنیا اومد واسه سال 89 یه ماهی خریدیم هنوزززززززززززززززززز زنده هست این قدر بزرگ شده
یعنی داداشم از ماهیه کوچیک تره:lol::lol:
سلام و شب بخیر ....
خب دیگه کم کم داریم به سال نو نزدیک میشیم و باید حال و هوای مطالب سایت رو هم عوض کنیم ...
امسالم تصمیم گرفتم یه سری دیگه از این خاطرات رو براتون آماده کنم ، واسه خودم که خیلی خاطره انگیزه ، امیدوارم برای شما هم جالب باشه .... دوتا نکته : 1- اگه مطلب (اس ام اس و متن و هرچیزی ) در مورد سال نو دارین ، لطف کنین و بزارید !
2- اگه خاطره ای از عید و سال نو به ذهنتون میرسه بنویسین ...
ممنون و کم کم سال نو مبارک...
----------
از عید و عید دیدنى یه جمله یادمه اونم اینه که ...
صبر کن برسیم خونه من میدونم و تو ...
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][b]سلام و شب بخیر :P....
خب دیگه کم کم داریم به سال نو نزدیک میشیم و باید حال و هوای مطالب سایت رو هم عوض کنیم ...
امسالم تصمیم گرفتم یه سری دیگه از این خاطرات رو براتون آماده کنم ، واسه خودم که خیلی خاطره انگیزه ، امیدوارم برای شما هم جالب باشه [/b]....
[b]دوتا نکته :[/b]
[color=#ff0000]1- اگه مطلب (اس ام اس و متن و هرچیزی ) در مورد سال نو دارین ، لطف کنین و بزارید ! :icon_1:
2- اگه خاطره ای از عید و سال نو به ذهنتون میرسه بنویسین :icon_1:...
ممنون و کم کم سال نو مبارک:icon_5:[/color]...
----------
[/div][/quote]
از عید و عید دیدنى یه جمله یادمه اونم اینه که ...
صبر کن برسیم خونه من میدونم و تو ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.