کتاب (مولتی باز ها به بهشت نمیروند) اثر خودمه بخرید بخونید اموزندس
فک کنم اون اسپمرا بودن که بهشت نمیرفتن!!
چرا دزدی میکنی دوست عزیز
این ابتکارش اول مال خودم بود...هر کی اک خاست در خدمیتیم تو این مدت اسارت یه شصتاد تایی ساختوندم
خوب که چی؟!(اینطوری سنگین ترم)
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div]کتاب (مولتی باز ها به بهشت نمیروند) اثر خودمه بخرید بخونید اموزندس :icon_12:[/div][/quote]
چرا دزدی میکنی دوست عزیز:icon_2:
این ابتکارش اول مال خودم بود...هر کی اک خاست در خدمیتیم تو این مدت اسارت یه شصتاد تایی ساختوندم:)
چرا دزدی میکنی دوست عزیز
این ابتکارش اول مال خودم بود...هر کی اک خاست در خدمیتیم تو این مدت اسارت یه شصتاد تایی ساختوندم
هاااااااااا؟؟؟؟؟؟ مطمئنی؟
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]alliance[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div]کتاب (مولتی باز ها به بهشت نمیروند) اثر خودمه بخرید بخونید اموزندس :icon_12:[/div][/quote]
این ابتکارش اول مال خودم بود...هر کی اک خاست در خدمیتیم تو این مدت اسارت یه شصتاد تایی ساختوندم:)[/div][/quote]
هاااااااااا؟؟؟؟؟؟:icon_2: مطمئنی؟:icon_14::icon_14::icon_14::icon_14:
چرا دزدی میکنی دوست عزیز
چه خبره حالا همه اسم کتاب رو عوض میکنن!!
والا تا جایی که من شنیدم اسم کتاب پاپ باز ها به بهشت نمیروند بود...
نویسنده اش هم دوستم حجت بود!!!
تو تلویزیون میگفت که اگر 17 ساعت در هفته تو نت باشید معتاد هستید...
حالا تکلیف من که روزی 20 ساعت تو نتم چیه؟؟؟؟!
[quote][div][b]alliance[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div]کتاب (مولتی باز ها به بهشت نمیروند) اثر خودمه بخرید بخونید اموزندس :icon_12:[/div][/quote]
این ابتکارش اول مال خودم بود...هر کی اک خاست در خدمیتیم تو این مدت اسارت یه شصتاد تایی ساختوندم:)[/div][/quote]
چه خبره حالا همه اسم کتاب رو عوض میکنن!! :icon_2:
والا تا جایی که من شنیدم اسم کتاب پاپ باز ها به بهشت نمیروند بود... :icon_12:
نویسنده اش هم دوستم حجت بود!!! :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.