بحث جا نی ....
بحث سر اینه که مارو بلا تکلیف گذاشته ....
دیروز گفت تا امروز ظهر هست
معین بچه خوبیه اذیتش نکنید
مهدی رو اذیت کنید
بچه خوبی نیست
نه این حرف رو نزن مهدی هم دختر خوبیه
چند وقته تو نمک خوابوندنت انقدر با نمک شدی
دختر جون احترامه کوچیک تر از خودتو نیگه دار تا احترامه خودتو نیگه داشته باشی
شما الان اینجا بی احترامی میبینی از من؟
بلی
این ک ب شخصی بگویی: " آیا تو را در آب نمک خابانیده اند؟ " نوعی توهین محسوب میشود
لطفا خود را اصلاح کنید
+
شهر از بالا زیباست؛
و آدم ها از دور جذاب...
لطفا فاصله مناسب رو حفظ کنید تا قشنگ بمونین
+
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]تو که هر روز داری خداحافظی میکنی
برو دیگه :evil:[/div][/quote]
جای تو رو که تنگ نکرده[/div][/quote]
بحث جا نی ....
[/div][/quote]
معین بچه خوبیه اذیتش نکنید :)[/div][/quote]
مهدی رو اذیت کنید
بچه خوبی نیست[/div][/quote]
نه این حرف رو نزن مهدی هم دختر خوبیه[/div][/quote]
چند وقته تو نمک خوابوندنت انقدر با نمک شدی [/div][/quote]
دختر جون احترامه کوچیک تر از خودتو نیگه دار تا احترامه خودتو نیگه داشته باشی ;)[/div][/quote]
شما الان اینجا بی احترامی میبینی از من؟[/div][/quote]
بلی
این ک ب شخصی بگویی: " آیا تو را در آب نمک خابانیده اند؟ " نوعی توهین محسوب میشود
لطفا خود را اصلاح کنید
بحث جا نی ....
معین بچه خوبیه اذیتش نکنید
مهدی رو اذیت کنید
بچه خوبی نیست
نه این حرف رو نزن مهدی هم دختر خوبیه
چند وقته تو نمک خوابوندنت انقدر با نمک شدی
دختر جون احترامه کوچیک تر از خودتو نیگه دار تا احترامه خودتو نیگه داشته باشی
شما الان اینجا بی احترامی میبینی از من؟
بلی
لطفا خود را اصلاح کنید
توی نقل های قبلیش یه نگاه بندازی بد نیست هر کـس احترامم رو نگه دار احترامشو نگه میدارم
ببین خانوم کوچولو دلت از جای دیگه پره میتونی بازم بیای خصوصی فحش بدی بهم خودتو خالی کنی
فکر میکنم لفظ " شوخی " برای شما تعریف نشده است
بنده در این زمان احتیاجی ب فحاشی نمیبینم. در موقعه لزوم خودم سریعا اقدام می نماییم. با تشکر از یاداوریتان
+
شهر از بالا زیباست؛
و آدم ها از دور جذاب...
لطفا فاصله مناسب رو حفظ کنید تا قشنگ بمونین
+
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]تو که هر روز داری خداحافظی میکنی
برو دیگه :evil:[/div][/quote]
جای تو رو که تنگ نکرده[/div][/quote]
بحث جا نی ....
[/div][/quote]
معین بچه خوبیه اذیتش نکنید :)[/div][/quote]
مهدی رو اذیت کنید
بچه خوبی نیست[/div][/quote]
نه این حرف رو نزن مهدی هم دختر خوبیه[/div][/quote]
چند وقته تو نمک خوابوندنت انقدر با نمک شدی [/div][/quote]
دختر جون احترامه کوچیک تر از خودتو نیگه دار تا احترامه خودتو نیگه داشته باشی ;)[/div][/quote]
شما الان اینجا بی احترامی میبینی از من؟[/div][/quote]
بلی
لطفا خود را اصلاح کنید[/div][/quote]
توی نقل های قبلیش یه نگاه بندازی بد نیست هر کـس احترامم رو نگه دار احترامشو نگه میدارم
ببین خانوم کوچولو دلت از جای دیگه پره میتونی بازم بیای خصوصی فحش بدی بهم خودتو خالی کنی [/div][/quote]
فکر میکنم لفظ " شوخی " برای شما تعریف نشده است
بنده در این زمان احتیاجی ب فحاشی نمیبینم. در موقعه لزوم خودم سریعا اقدام می نماییم. با تشکر از یاداوریتان :)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.