hossein shabani تشکر شده: 6,114 تعداد نوشته: 48 تعداد پاسخ: 3,156 سابقه بازی در 40 سرور
خانومه برای تولد شوهرش یه خط موبایل میخره تا غافلگیرش کنه. توی آشپزخانه با سیم کارت جدید به شوهرش زنگ میزنه: سلام عزیزم شوهرش می گه: سلام عزیزم ببخش بعدا خودم زنگ میزنم الان عزرائیل تو آشپزخونست... !!!
hiiiiis jangjo khabide
خانومه برای تولد شوهرش یه خط موبایل میخره تا غافلگیرش کنه. توی آشپزخانه با سیم کارت جدید به شوهرش زنگ میزنه: سلام عزیزم شوهرش می گه: سلام عزیزم ببخش بعدا خودم زنگ میزنم الان عزرائیل تو آشپزخونست... !!! :|
افرادی که از این نوشته تشکر کرده اند
امین 7 ، sara1022 ، hani gonjeshke ، vatani ، ahmadandmahdi ، galexi-ss
hossein shabani تشکر شده: 6,114 تعداد نوشته: 48 تعداد پاسخ: 3,156 سابقه بازی در 40 سرور
یارو تو خیابون ماشین زده بهش پهن شده کف آسفالت،رفتم دستش رو بگیرم بلندش کنم از رو زمین،می گه «قربونت تو همین حالت یه عکس ازم بگیر می خوام بذارم تو انجمن
پست حادثه!» خدایاااا چرا دنیا نابود نشد ؟ :-|
hiiiiis jangjo khabide
یارو تو خیابون ماشین زده بهش پهن شده کف آسفالت،رفتم دستش رو بگیرم بلندش کنم از رو زمین،می گه «قربونت تو همین حالت یه عکس ازم بگیر می خوام بذارم تو انجمن
پست حادثه!» خدایاااا چرا دنیا نابود نشد ؟ :-|
امین 7
دیدم واسم smsاومده بازش کردم دیدم دوستمه؛نوشته بود(فرداعصربیاخونمون روزنامه بزاربالاکابینتامون مانمیتونیم تو قدت بلند راحتترمیتونی؛ناراحت نشدی که؟)وقتی خوندمش خیلی ناراحت شدم انگار یکی بامشت زدصورتم ولی یخورده هم خوشحال شدم ب قدم بالیدم منم هم بهش گفتم باشه میام؛میبینی دمه عیدی عزیزمیشیم؛حالافرداعصربایدبرم
hiiiiis jangjo khabide
دیدم واسم smsاومده بازش کردم دیدم دوستمه؛نوشته بود(فرداعصربیاخونمون روزنامه بزاربالاکابینتامون مانمیتونیم تو قدت بلند راحتترمیتونی؛ناراحت نشدی که؟)وقتی خوندمش خیلی ناراحت شدم انگار یکی بامشت زدصورتم ولی یخورده هم خوشحال شدم ب قدم بالیدم منم هم بهش گفتم باشه میام؛میبینی دمه عیدی عزیزمیشیم؛حالافرداعصربایدبرم
امین 7 ، galexi-ss
بچه: چرا عروس لباس سفید میپوشه؟
مامان: چون بـهـتـرین خاطره زندگیشـه
.
.
.
.
.
.
.
بچه: چـرا دامـاد مــشـکـی مـیـپـوشـه؟
مامان: خـــفه شـــو!!
hiiiiis jangjo khabide
بچه: چرا عروس لباس سفید میپوشه؟
مامان: چون بـهـتـرین خاطره زندگیشـه
.
.
.
.
.
.
.
بچه: چـرا دامـاد مــشـکـی مـیـپـوشـه؟
مامان: خـــفه شـــو!!
gladia ، امین 7 ، sara1022 ، hani gonjeshke ، vatani ، ahmadandmahdi ، galexi-ss
دیشب تو اخبار میگفت : گوشی نخرین ارزون میشه...
یه کیلو پسته قایم کردم میخوام باهاش ایفون 5 بخرم !!
hiiiiis jangjo khabide
دیشب تو اخبار میگفت : گوشی نخرین ارزون میشه...
یه کیلو پسته قایم کردم میخوام باهاش ایفون 5 بخرم !!
gladia ، امین 7 ، sara1022 ، hani gonjeshke ، vatani ، ahmadandmahdi ، galexi-ss
بابام یه کیلو پسته خریده آورده خونه...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
روش نوشته هر 8 ساعت یک عدد
))))
hiiiiis jangjo khabide
بابام یه کیلو پسته خریده آورده خونه...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
روش نوشته هر 8 ساعت یک عدد :|
:)))))
امین 7 ، vatani ، galexi-ss
فقط تو ایرانه که مردمش با شعر بسیار غمگین
"باز منو کاشتی رفتی/تنها گذاشتی رفتی/دروغ نگم به جز من/یکی دیگه داشتی رفتی"
بندری می رقصن
hiiiiis jangjo khabide
فقط تو ایرانه که مردمش با شعر بسیار غمگین
"باز منو کاشتی رفتی/تنها گذاشتی رفتی/دروغ نگم به جز من/یکی دیگه داشتی رفتی"
بندری می رقصن :| :|
امین 7 ، sara1022 ، hani gonjeshke ، vatani ، ahmadandmahdi ، galexi-ss
یعنی تو این مترو تهران قوانین فیزیک میره زیر سوال.....
تو هر یه متر مربع 500 نفر جا میشن .
hiiiiis jangjo khabide
یعنی تو این مترو تهران قوانین فیزیک میره زیر سوال.....
تو هر یه متر مربع 500 نفر جا میشن . :|
امین 7 ، galexi-ss
همیشه تو ماشین موقع پخش اون آهنگى که کلى منتظرش بودى، بغل دستیت بعد یک ساعت سکوت، یهو یاد یه خاطره ى قشنگ میوفته...
میخوای بزنی نصفش کنی
hiiiiis jangjo khabide
همیشه تو ماشین موقع پخش اون آهنگى که کلى منتظرش بودى، بغل دستیت بعد یک ساعت سکوت، یهو یاد یه خاطره ى قشنگ میوفته...
میخوای بزنی نصفش کنی :|
امین 7 ، hani gonjeshke ، galexi-ss
مراقب سر جلسه مثل سوسک میمونه!!!
لعنتی ١ دقیقه چشم ازش برداری گمش کردی!!!
حالا بیا و * کن
hiiiiis jangjo khabide
مراقب سر جلسه مثل سوسک میمونه!!!
لعنتی ١ دقیقه چشم ازش برداری گمش کردی!!!
حالا بیا و تقلب کن :|
امین 7 ، galexi-ss