ارزو میکنم هیچ کسی غم عزیزشو نبینه هیچ وقت فراموش نمیشه شاید جای خالیش رو یادت بره ولی یادش و اصلا ... با کوچکترین کار یا حرفی یادش میفتی
مگه میشه یه ادم هیچ وقت عاشق نشده باشه و همچین حرفایی بزنه؟!
خوب که چی؟!
هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . .
باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][b]ارزو میکنم هیچ کسی غم عزیزشو نبینه هیچ وقت فراموش نمیشه شاید جای خالیش رو یادت بره ولی یادش و اصلا ... با کوچکترین کار یا حرفی یادش میفتی [/b][/div][/quote]
مگه میشه یه ادم هیچ وقت عاشق نشده باشه و همچین حرفایی بزنه؟!:cry:
ارزو میکنم هیچ کسی غم عزیزشو نبینه هیچ وقت فراموش نمیشه شاید جای خالیش رو یادت بره ولی یادش و اصلا ... با کوچکترین کار یا حرفی یادش میفتی
اسپم ندید لظفا عدم بزنید ممنون.
Moein bap
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][b]ارزو میکنم هیچ کسی غم عزیزشو نبینه هیچ وقت فراموش نمیشه شاید جای خالیش رو یادت بره ولی یادش و اصلا ... با کوچکترین کار یا حرفی یادش میفتی [/b][/div][/quote]
مگه میشه یه ادم هیچ وقت عاشق نشده باشه و همچین حرفایی بزنه؟!:cry:[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
حالا یه تاپیک مفید زدی بعد از مدتها...خودت یه عمر تو تاپیک بقیه اسپم دادی!!!!!!!!!!
خوب که چی؟!
هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . .
باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][b]ارزو میکنم هیچ کسی غم عزیزشو نبینه هیچ وقت فراموش نمیشه شاید جای خالیش رو یادت بره ولی یادش و اصلا ... با کوچکترین کار یا حرفی یادش میفتی [/b][/div][/quote]
مگه میشه یه ادم هیچ وقت عاشق نشده باشه و همچین حرفایی بزنه؟!:cry:[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
اسپم ندید لظفا عدم بزنید ممنون.[/div][/quote]
حالا یه تاپیک مفید زدی بعد از مدتها...خودت یه عمر تو تاپیک بقیه اسپم دادی!!!!!!!!!!:icon_8:
رفیقامو از دست ندم.همین فکر کنم بس باشه...
البته بزرگترینشه.
رفیق تا همیشه واسه ادم نمیمونه!!
تجربه ثابت کرده
برای همینه که آرزوعه...
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]رفیقامو از دست ندم.همین فکر کنم بس باشه...
البته بزرگترینشه.[/div][/quote]
رفیق تا همیشه واسه ادم نمیمونه!!
تجربه ثابت کرده:icon_10:[/div][/quote]
برای همینه که آرزوعه...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.