عیـــــــد فقط وقتی قشنگ میشه که تو روزاش یعنی 1 تا 13 خاطر داشته باشی و وگرنه عید و لباس و صله رحم و... هم میشه تو روزای دیگه انجام داد
ولی یادت باشه پسر خوب همیشه ی جوری زندگی کن و خاطره بساز که هیچ کسی نتونه جاتو بگیره ..
لایک
بیشتر حرفاش قشنگه
----------
----------
منظور؟
---------
نه الان انتظار داری چی بگم
هیچی
فکر کنم نتونستم خوب حسو انتقال بدم
نترسیدی؟
--------------
نه ...
کم شلوغ کن
شلوغ یعنی چی یکم بیشتر توضیح بده
با تشکر
---
فرهنگ لغاتت پایینه بگرد پیدا میکنی
فرهنگ لغات شما که بالاس یکم بیشتر واسه ما تشریح کن ممنون میشم
------
نیازی نیست ... فعلا آقا مهدی ..
بعدم این نقلا رو
مال کل کل نیستی من دلم رهام میخواهد
--------
تو مالشی کافیه
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]thorin-1378[/b][/div][div][quote][div][b]sinadx[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]عیـــــــد فقط وقتی قشنگ میشه که تو روزاش یعنی 1 تا 13 خاطر داشته باشی و وگرنه عید و لباس و صله رحم و... هم میشه تو روزای دیگه انجام داد
ولی یادت باشه پسر خوب همیشه ی جوری زندگی کن و خاطره بساز که هیچ کسی نتونه جاتو بگیره .. :icon_1:
[/div][/quote]
لایک :cry:[/div][/quote]
بیشتر حرفاش قشنگه[/div][/quote]
----------
:|[/div][/quote]
----------
منظور؟[/div][/quote]
---------
نه الان انتظار داری چی بگم :|[/div][/quote]
هیچی
فکر کنم نتونستم خوب حسو انتقال بدم
نترسیدی؟ :|[/div][/quote]
--------------
نه ... :lol:
کم شلوغ کن ;)[/div][/quote]
شلوغ یعنی چی یکم بیشتر توضیح بده
با تشکر[/div][/quote]
---
فرهنگ لغاتت پایینه بگرد پیدا میکنی :icon_12:[/div][/quote]
فرهنگ لغات شما که بالاس یکم بیشتر واسه ما تشریح کن ممنون میشم :icon_7:[/div][/quote]
------
نیازی نیست ... فعلا آقا مهدی .. [/div][/quote]
بعدم این نقلا رو
مال کل کل نیستی من دلم رهام میخواهد :icon_7:[/div][/quote]
--------
تو مالشی کافیه
12 سال رفتیم مدرسه تو همش گفتن از انضباط کم میکنیم هیچوقتم کم نکردن
تو و انظباط؟؟
ن پ تو انضباط
شکم گنده
من به واسطه کمک مدرسه ای که میدادم کسی کاریم نداشت گوشی هم مدیر میدید چیزی نمیگفت و ....
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]12 سال رفتیم مدرسه تو همش گفتن از انضباط کم میکنیم هیچوقتم کم نکردن
:icon_8:[/div][/quote]
تو و انظباط؟؟ [/div][/quote]
ن پ تو انضباط
شکم گنده :icon_4: :lol:[/div][/quote]
من به واسطه کمک مدرسه ای که میدادم کسی کاریم نداشت گوشی هم مدیر میدید چیزی نمیگفت و ....
اوووووو من از دو شنبه هفته پیش به خاطر تکمیل شدن جزوه مجبورم برم
ما که هفته اخر نمیریم مدرسه الکی مسابقه واسه تیممون تو مدرسه میزان بعد از اونو دیگه نمیرم
خوب که چی؟!
هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . .
باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش
اوووووو من از دو شنبه هفته پیش به خاطر تکمیل شدن جزوه مجبورم برم
ما که هفته اخر نمیریم مدرسه الکی مسابقه واسه تیممون تو مدرسه میزان بعد از اونو دیگه نمیرم:o
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.