من سوالم میپرسم بعد هرموقع نوبت شد جواب بده
چندسالته؟
حرفت چیه؟
از پدرو مادر کدومه نو دوس داری و چرا؟
شغلی یا نه
ازدواج کردی یا نه؟ دوست پسر داری یا نه؟ اگه داری اسمش چیه و چه کار ست
خصوصیات اخلاقی چیه و یا باش چیه؟
از چه کسی ناراحتی تو انجمن و کی رو دوس داری و باکی کارداری؟
بهترین خواستگارت کی بوده البته اگه داشته باشی؟
فیض بوک بود داری یا نه؟
از آماری که بهت میدم از بچه ها خوشت میاد یا نه وبابا کی رو شناختی
----------
من شرکت نکنم بهتره
صندلیش خیلی داغ بود خخخخخ
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]thorin-1378[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]منم هستم ... نوبتم شد بهم بگید :icon_1:[/div][/quote]
چندسالته؟
حرفت چیه؟
شغلی یا نه
فیض بوک بود داری یا نه؟
از آماری که بهت میدم از بچه ها خوشت میاد یا نه وبابا کی رو شناختی[/div][/quote]
----------
:|
من شرکت نکنم بهتره :icon_3:[/div][/quote]
صندلیش خیلی داغ بود خخخخخ
چندسالته؟
حرفت چیه؟
شغلی یا نه
فیض بوک بود داری یا نه؟
از آماری که بهت میدم از بچه ها خوشت میاد یا نه وبابا کی رو شناختی
----------
من شرکت نکنم بهتره
شرکت کن ولی با رعایت قوانین.
خودم بپرسم؟
---------
بپرس
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]thorin-1378[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]منم هستم ... نوبتم شد بهم بگید :icon_1:[/div][/quote]
چندسالته؟
حرفت چیه؟
شغلی یا نه
فیض بوک بود داری یا نه؟
از آماری که بهت میدم از بچه ها خوشت میاد یا نه وبابا کی رو شناختی[/div][/quote]
----------
:|
من شرکت نکنم بهتره :icon_3:[/div][/quote]
شرکت کن ولی با رعایت قوانین.
خودم بپرسم؟
[/div][/quote]
---------
بپرس
چندسالته؟ 22 سالمه
حرفت چیه؟ حرفه ام پرستاریه
از پدرو مادر کدومه نو دوس داری و چرا؟ مادرم تا این حد کافیه
شاغلی یا نه؟ کاراموزی میرم تا مدرکم ازاد بشه استخدام میشم ولی نمیخوام استخدام بشم دوس دارم ادامه بدم تا تز دکترامو بگیرم
ازدواج کردی یا نه؟ دوست پسر داری یا نه؟ اگه داری اسمش چیه و چه کار ست؟ نه مجردم - نامزدم ندارم - خوشم نمیاد ازدواج کنم
خصوصیات اخلاقی چیه و یا بدش چیه؟ مهربون هستم ولی نه برا هرکسی - جدیم - با دوستام زیاد میخندم -
از چه کسی ناراحتی تو انجمن و کی رو دوس داری و باکی کارداری؟ نه ناراحت نیستم - نمیگم - تا وقتی باهام کار نداشته باشن کار ب کار کسی ندارم
بهترین خواستگارت کی بوده البته اگه داشته باشی؟ استادم تو دانشگاه ترم 4 -
فیس بوک بود داری یا نه؟ نه ندارم - ی سری دوس پیدا میکنی که نمیدونی کی هستن یا چین حالا بخواییم باهاشون حرف بزنی ... کلا رو مخه ولی برا خنده خوبه
از آماری که بهت میدم از بچه ها خوشت میاد یا نه وبا کی رو شناختی
ای بدک نیست فقط این امارو اطلاعات رو از کجا گیر میاری همشون راست بوده تا الان
این مطلب در 1393/12/19 23:33:42 نوشته شده است و در 1393/12/19 23:34:23 ویرایش شده است .
پــــــروازه خانوم
[quote][div][b]thorin-1378[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]منم هستم ... نوبتم شد بهم بگید :icon_1:[/div][/quote]
چندسالته؟ 22 سالمه :oops:
حرفت چیه؟ حرفه ام پرستاریه :roll:
از پدرو مادر کدومه نو دوس داری و چرا؟ [b]مادرم تا این حد کافیه[/b]
شاغلی یا نه؟ [b]کاراموزی میرم تا مدرکم ازاد بشه استخدام میشم ولی نمیخوام استخدام بشم دوس دارم ادامه بدم تا تز دکترامو بگیرم [/b]
ازدواج کردی یا نه؟ دوست پسر داری یا نه؟ اگه داری اسمش چیه و چه کار ست؟ [b]نه مجردم - نامزدم ندارم :| - خوشم نمیاد ازدواج کنم [/b]
خصوصیات اخلاقی چیه و یا بدش چیه؟[b] مهربون هستم ولی نه برا هرکسی - جدیم - با دوستام زیاد میخندم -[/b]
از چه کسی ناراحتی تو انجمن و کی رو دوس داری و باکی کارداری؟[b] نه ناراحت نیستم :| - نمیگم - تا وقتی باهام کار نداشته باشن کار ب کار کسی ندارم [/b]
بهترین خواستگارت کی بوده البته اگه داشته باشی؟ [b]:| استادم تو دانشگاه ترم 4 - :icon_10:[/b]
فیس بوک بود داری یا نه؟[b] نه ندارم - ی سری دوس پیدا میکنی که نمیدونی کی هستن یا چین حالا بخواییم باهاشون حرف بزنی ... کلا رو مخه ولی برا خنده خوبه :lol:[/b]
از آماری که بهت میدم از بچه ها خوشت میاد یا نه وبا کی رو شناختی[/div][/quote]
[b]ای بدک نیست فقط این امارو اطلاعات رو از کجا گیر میاری :| همشون راست بوده تا الان :| [/b]
ااا
رنگ مورد علاقه
تا حالا دل کسیو شکوندی؟
چطور بقیه رو خوشحال میکنی؟
چرا اسمتو گذاشتی لرد پروازه.
تمام
-------- رنگ مورد علاقم زرد
نمیدونم ... ولی سعی میکنم تا وقتی باهام کاری نداشته باشن باهاشون کاری نداشته باشم ... هر کسی هم بهم حرفی بزنه غیر ممکنه همون لحظه جوابشو ندم حالا چه خوب باشه یا بد ... رک نیستم ولی از پررو جماعت و سوء استفاده کن از موقعیت بدم میاد ....
اسم اصلیم پروازه - لرد و گذاشتم که خیال کنن پسرم تو بازی .. چون اسمم تکه کسی زیاد این اسمو نمیدونه نشنیده..
اکانتهایی که میسازم تو بازی البته اونایی که روشون هستم و بازی میکنم و (فقط 3 نفر داخل بازی میدونن من دخترم )
رو نام دخترونه انتخاب نمیکنم
پــــــروازه خانوم
[quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div]ااا
رنگ مورد علاقه
تا حالا دل کسیو شکوندی؟
تمام:icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
--------
[b]رنگ مورد علاقم زرد :icon_12:
نمیدونم ... ولی سعی میکنم تا وقتی باهام کاری نداشته باشن باهاشون کاری نداشته باشم ... هر کسی هم بهم حرفی بزنه غیر ممکنه همون لحظه جوابشو ندم حالا چه خوب باشه یا بد ... رک نیستم ولی از پررو جماعت و سوء استفاده کن از موقعیت بدم میاد ....
اسم اصلیم پروازه - لرد و گذاشتم که خیال کنن پسرم تو بازی .. چون اسمم تکه کسی زیاد این اسمو نمیدونه نشنیده..
اکانتهایی که میسازم تو بازی البته اونایی که روشون هستم و بازی میکنم و (فقط 3 نفر داخل بازی میدونن من دخترم )
رو نام دخترونه انتخاب نمیکنم :D[/b]
ااا
رنگ مورد علاقه
تا حالا دل کسیو شکوندی؟
تمام
اسمت باحاله نمیدونستم همچین اسمی هم هس.
یه سوال دیگه بازیت چطوره و در چه حدیه . مخصوصا تو سرور آخری
دیگه خستم از همتون از لحنه گفتنایه بله تون
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div]ااا
رنگ مورد علاقه
تا حالا دل کسیو شکوندی؟
--------
[/div][/quote]
ااا
رنگ مورد علاقه
تا حالا دل کسیو شکوندی؟
چطور بقیه رو خوشحال میکنی؟ اینو جواب ندادم
اصولا غافلگیرمیشن از طرف من - مثلا ی تقویمی دارم روزای تولد بیشتریا رو دارم .. همیشه اولین نفری که بهشون تبریک میگه منم
تو مشکلاتشون بیشتر روحی کمکشون میکنم ... وقتی ناراحت باشم هیچ وقت به کسی نشون نمیدنم وقتی باهاشونم یا اصلا صحبتی در این مورد نمیکنم که روزشونو خراب کنم ..
البته فقط دوستام و خانواده نه با بقیه ...
پــــــروازه خانوم
[quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div]ااا
رنگ مورد علاقه
تا حالا دل کسیو شکوندی؟
[b]اینو جواب ندادم:roll:
اصولا غافلگیرمیشن از طرف من - مثلا ی تقویمی دارم روزای تولد بیشتریا رو دارم .. همیشه اولین نفری که بهشون تبریک میگه منم
تو مشکلاتشون بیشتر روحی کمکشون میکنم ... وقتی ناراحت باشم هیچ وقت به کسی نشون نمیدنم وقتی باهاشونم یا اصلا صحبتی در این مورد نمیکنم که روزشونو خراب کنم ..
البته فقط دوستام و خانواده نه با بقیه ... [/b]
[/div][/quote]
ااا
رنگ مورد علاقه
تا حالا دل کسیو شکوندی؟
تمام
-------- ممنون .. باحالی از خودته
من امپراطوری جاوید بازیم عالیه یعنی تو اتحاد وار تو ایکس 4 نامیم ... ولی خب بعد از * شدن اکانتم دیگه ولش کردم ..
تا اومدم اینجا با ی نفر دوست شدممو بازیو بهم یاد داد...
.. البته بیشتر معماری میکردم تا ارتقا ... پا شکسته ازش یاد گرفتم ...
اون مشکلی براش پیش اومد و رفت ... و گرنه خوب اموزش میداد .... هرچی میخواستم بدون کمو کسری بهم یاد میداد...
الان تقریبا معمولیم عالی نیستم ... چون دانشجو هستم و شیفت پرستاریم دارم زیاد نمیرسم
انلاین بشمو منابع هام هدر میره .... الان سرور اخری و 3 رو تا جایی که میرسم از نظر خودم و مشکلاتم خوب دارم پیشرفتش میدم
با اینکه ی نفرمو و مولتی و یا فارم مخصوص ندارم ... فقط غارت از متروکه و کنگیزم میکنم نه از بازیکن های فعال و انلاین...
پــــــروازه خانوم
[quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div]ااا
رنگ مورد علاقه
تا حالا دل کسیو شکوندی؟
--------
[/div][/quote]
یه سوال دیگه بازیت چطوره و در چه حدیه . مخصوصا تو سرور آخری[/div][/quote]
--------
[b]ممنون .. باحالی از خودته :icon_1:
من امپراطوری جاوید بازیم عالیه یعنی تو اتحاد وار تو ایکس 4 نامیم ... ولی خب بعد از هک شدن اکانتم دیگه ولش کردم ..
تا اومدم اینجا با ی نفر دوست شدممو بازیو بهم یاد داد...
.. البته بیشتر معماری میکردم تا ارتقا ... پا شکسته ازش یاد گرفتم ...
اون مشکلی براش پیش اومد و رفت ... و گرنه خوب اموزش میداد .... هرچی میخواستم بدون کمو کسری بهم یاد میداد...
الان تقریبا معمولیم عالی نیستم ... چون دانشجو هستم و شیفت پرستاریم دارم زیاد نمیرسم
انلاین بشمو منابع هام هدر میره .... الان سرور اخری و 3 رو تا جایی که میرسم از نظر خودم و مشکلاتم خوب دارم پیشرفتش میدم
با اینکه ی نفرمو و مولتی و یا فارم مخصوص ندارم ... فقط غارت از متروکه و کنگیزم میکنم نه از بازیکن های فعال و انلاین... :icon_12:
[/b]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.