الآن .::amir.d::. نشسته. وقتی اون جواب سوالا رو داد و بلند شد بعد اگه خواستی نوبت تو..
تو تلویزیون میگفت که اگر 17 ساعت در هفته تو نت باشید معتاد هستید...
حالا تکلیف من که روزی 20 ساعت تو نتم چیه؟؟؟؟!
[quote][div][b]139213921392[/b][/div][div]من کجا بشینم چه وقتی بشینم الان حاضرم بشینم[/div][/quote]
الآن .::amir.d::. نشسته. وقتی اون جواب سوالا رو داد و بلند شد بعد اگه خواستی نوبت تو..
سوالا:
1- بهترین فیلمی که تا حالا دیدی چی بوده؟؟
2- بازیگر مورد علاقت کیه؟؟
3- خواننده مورد علاقت کیه؟؟
4- به واجبات دینی عمل میکنی؟؟ تا چه حد؟؟
5- از زندگیت راضی هستی؟؟
6- تا حالا شده یه کاری انجام بدی بعد پشیمون بشی؟؟ چند بار؟؟
7- دیشب ساعت چند خوابیدی؟؟
8- در روز چقدر از وقتت رو توی نت میگذرونی؟؟
تموم شد
تو تلویزیون میگفت که اگر 17 ساعت در هفته تو نت باشید معتاد هستید...
حالا تکلیف من که روزی 20 ساعت تو نتم چیه؟؟؟؟!
[quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div]از من انگار کسی سوال نداره بگو نفر بعد بیاد[/div][/quote]
سوالا:
1- بهترین فیلمی که تا حالا دیدی چی بوده؟؟
2- بازیگر مورد علاقت کیه؟؟
3- خواننده مورد علاقت کیه؟؟
4- به واجبات دینی عمل میکنی؟؟ تا چه حد؟؟
5- از زندگیت راضی هستی؟؟
6- تا حالا شده یه کاری انجام بدی بعد پشیمون بشی؟؟ چند بار؟؟
7- دیشب ساعت چند خوابیدی؟؟
8- در روز چقدر از وقتت رو توی نت میگذرونی؟؟
تموم شد :icon_10:
سوالا:
1- بهترین فیلمی که تا حالا دیدی چی بوده؟؟ بر باد رفته - افسانه ی 1900
2- بازیگر مورد علاقت کیه؟؟ پرویز پرستویی. بهرام رادان
3- خواننده مورد علاقت کیه؟؟ خیلی از خواننده ها رو دوست دارم و کارشون رو دنبال میکنم اما اینا رو بیشتر: محسن . چاوشی . گروه چارتار. شاهین ن.ج.ف.ی
4- به واجبات دینی عمل میکنی؟؟ تا چه حد؟؟ عمل میکنم اما حدش رو نمیونم چقدره
5- از زندگیت راضی هستی؟؟ راضی هستم اما قانع نیستم میخوام بهترش بکنم
6- تا حالا شده یه کاری انجام بدی بعد پشیمون بشی؟؟ چند بار؟؟بله. کوچیک بزرگ اما نمیدونم چندبار
7- دیشب ساعت چند خوابیدی؟؟ ی1 و 10 دقیقه شروع کردم بخوابم
8- در روز چقدر از وقتت رو توی نت میگذرونی؟؟ میانگین هفتگی کمه اما چند روزه که مدام انلاینم البته با گوشی
تموم شد
این مطلب در 1393/12/21 23:00:18 نوشته شده است و در 1393/12/21 23:11:31 ویرایش شده است .
[quote][div][b]zarmut[/b][/div][div][quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div]از من انگار کسی سوال نداره بگو نفر بعد بیاد[/div][/quote]
سوالا:
1- بهترین فیلمی که تا حالا دیدی چی بوده؟؟ بر باد رفته - افسانه ی 1900
2- بازیگر مورد علاقت کیه؟؟ پرویز پرستویی. بهرام رادان
3- خواننده مورد علاقت کیه؟؟ خیلی از خواننده ها رو دوست دارم و کارشون رو دنبال میکنم اما اینا رو بیشتر: محسن . چاوشی . گروه چارتار. شاهین ن.ج.ف.ی
4- به واجبات دینی عمل میکنی؟؟ تا چه حد؟؟ عمل میکنم اما حدش رو نمیونم چقدره
5- از زندگیت راضی هستی؟؟ راضی هستم اما قانع نیستم میخوام بهترش بکنم
6- تا حالا شده یه کاری انجام بدی بعد پشیمون بشی؟؟ چند بار؟؟بله. کوچیک بزرگ اما نمیدونم چندبار
7- دیشب ساعت چند خوابیدی؟؟ ی1 و 10 دقیقه شروع کردم بخوابم
8- در روز چقدر از وقتت رو توی نت میگذرونی؟؟ میانگین هفتگی کمه اما چند روزه که مدام انلاینم البته با گوشی
تموم شد :icon_10:[/div][/quote]
.::amir.d::.
بهم بگو شب که خوابیدی اگه احساس کنی یه سنگینی روته و چشاتو باز کنی ببینی یه مار روته چه عکس العملی داری اونوقت
دستام گه زیر پتویه رو طوری میارم بالا ک پتو بین منو مار قرار بگیره بعد هم حولش میدم به عقب و یجوری که اصن نبینمش فرار میکنم همراه با داد و فریاد
[quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div].::amir.d::.
بهم بگو شب که خوابیدی اگه احساس کنی یه سنگینی روته و چشاتو باز کنی ببینی یه مار روته چه عکس العملی داری اونوقت:?:[/div][/quote]
دستام گه زیر پتویه رو طوری میارم بالا ک پتو بین منو مار قرار بگیره بعد هم حولش میدم به عقب و یجوری که اصن نبینمش فرار میکنم همراه با داد و فریاد
بهم بگو شب که خوابیدی اگه احساس کنی یه سنگینی روته و چشاتو باز کنی ببینی یه مار روته چه عکس العملی داری اونوقت
اگه نیشت بزنه و تو فقط یه روز زنده بمونی چی؟؟
تو اون یه روز چیکار میکنی
دیگه خستم از همتون از لحنه گفتنایه بله تون
[quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div][quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div].::amir.d::.
بهم بگو شب که خوابیدی اگه احساس کنی یه سنگینی روته و چشاتو باز کنی ببینی یه مار روته چه عکس العملی داری اونوقت:?:[/div][/quote]
دستام گه زیر پتویه رو طوری میارم بالا ک پتو بین منو مار قرار بگیره بعد هم حولش میدم به عقب و یجوری که اصن نبینمش فرار میکنم همراه با داد و فریاد [/div][/quote]
یه مقاله درمورد زندگی مینویسم و خیلی چیزایی که رو میترسم که بگم رو میگم
[quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div][quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div][quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div].::amir.d::.
دستام گه زیر پتویه رو طوری میارم بالا ک پتو بین منو مار قرار بگیره بعد هم حولش میدم به عقب و یجوری که اصن نبینمش فرار میکنم همراه با داد و فریاد [/div][/quote]
تو اون یه روز چیکار میکنی[/div][/quote]
در مورد زندگی؟؟؟
از چی میترسی؟؟
دوست داری ماری که میخواد نیشت بزنه چه رنگی باشه ؟؟>اسمش چی باشه بوآ یا افعی
دیگه خستم از همتون از لحنه گفتنایه بله تون
[quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div][quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div][quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div][quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div].::amir.d::.
یه مقاله درمورد زندگی مینویسم و خیلی چیزایی که رو میترسم که بگم رو میگم[/div][/quote]
در مورد زندگی؟؟؟
از چی میترسی؟؟
در مورد زندگی؟؟؟
از چی میترسی؟؟
مار ها رو نمیشنسم ما تو شمالیم مارهاش خوشبختانه نیش نداره تو شب هم رنگش دیده نمیشه
[quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div][quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div][quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div][quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div][quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div].::amir.d::.
یه مقاله درمورد زندگی مینویسم و خیلی چیزایی که رو میترسم که بگم رو میگم[/div][/quote]
در مورد زندگی؟؟؟
از چی میترسی؟؟
دوست داری ماری که میخواد نیشت بزنه چه رنگی باشه ؟؟>اسمش چی باشه بوآ یا افعی[/div][/quote]
مار ها رو نمیشنسم ما تو شمالیم مارهاش خوشبختانه نیش نداره تو شب هم رنگش دیده نمیشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.