[quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]ali00712[/b][/div][div]کی تا حالا مدال گرفته؟:geek::mrgreen:[/div][/quote]
من من من :geek:[/div][/quote]
دروغ نگو تو کی مدال گرفتی آخه 8-)
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]ali00712[/b][/div][div]کی تا حالا مدال گرفته؟:geek::mrgreen:[/div][/quote]
دروغ نگو تو کی مدال گرفتی آخه 8-)[/div][/quote]
بیچاره میخواد بگه منم هستم:lol::lol::lol:8-)
آره بابا عقده مدال داره تا حالا مدال از نزدیک ندیده
######
[quote][div][b]ali00712[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]ali00712[/b][/div][div]کی تا حالا مدال گرفته؟:geek::mrgreen:[/div][/quote]
دروغ نگو تو کی مدال گرفتی آخه 8-)[/div][/quote]
بیچاره میخواد بگه منم هستم:lol::lol::lol:8-)[/div][/quote]
آره بابا عقده مدال داره تا حالا مدال از نزدیک ندیده :icon_4:
من یه بار سال دوم ابتدایی مدال اخلاق ورزشی گرفتم تو مدرسه
یه بارم سال چهارم رفتیم مسابقات فوتبال از طرف باشگام و قهرمان شهر شدیم ولی کلن من بازی نکردم توش مدالرو گرفتیم
من یه بار سال دوم ابتدایی مدال اخلاق ورزشی گرفتم تو مدرسه:D
یه بارم سال چهارم رفتیم مسابقات فوتبال از طرف باشگام و قهرمان شهر شدیم ولی کلن من بازی نکردم توش مدالرو گرفتیم:roll:
خب منم تا حالا مدال نگرفتم ولی دلخور نیستم بازی همینه یه عده قوی هستن یه عده ضعیف ناراحتی نداره که
من مدال گرفتم
برو عامو
کی؟ کدوم سرور؟
######
[quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]خب منم تا حالا مدال نگرفتم ولی دلخور نیستم بازی همینه یه عده قوی هستن یه عده ضعیف ناراحتی نداره که :icon_10:[/div][/quote]
من مدال گرفتم :evil:[/div][/quote]
برو عامو
کی؟ کدوم سرور؟
خب منم تا حالا مدال نگرفتم ولی دلخور نیستم بازی همینه یه عده قوی هستن یه عده ضعیف ناراحتی نداره که
من مدال گرفتم
برو عامو
کی؟ کدوم سرور؟
الان بگم که خصلت فروتنیمو گذاشتم زیر...
تو فروتنی یا منی که یه سرور بالای 30 تا مدال داشتم که نصفش غارت بود ولی به هیچ وجه هیچ جا نمیگم
######
[quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]خب منم تا حالا مدال نگرفتم ولی دلخور نیستم بازی همینه یه عده قوی هستن یه عده ضعیف ناراحتی نداره که :icon_10:[/div][/quote]
برو عامو
کی؟ کدوم سرور؟[/div][/quote]
الان بگم که خصلت فروتنیمو گذاشتم زیر... :mrgreen:[/div][/quote]
تو فروتنی یا منی که یه سرور بالای 30 تا مدال داشتم که نصفش غارت بود ولی به هیچ وجه هیچ جا نمیگم :evil:
من مدال گرفتم
برو عامو
کی؟ کدوم سرور؟
الان بگم که خصلت فروتنیمو گذاشتم زیر...
تو فروتنی یا منی که یه سرور بالای 30 تا مدال داشتم که نصفش غارت بود ولی به هیچ وجه هیچ جا نمیگم
خرابم کردی یا شیخ
خراب بودی ای مرید
######
[quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]خب منم تا حالا مدال نگرفتم ولی دلخور نیستم بازی همینه یه عده قوی هستن یه عده ضعیف ناراحتی نداره که :icon_10:[/div][/quote]
برو عامو
کی؟ کدوم سرور؟[/div][/quote]
الان بگم که خصلت فروتنیمو گذاشتم زیر... :mrgreen:[/div][/quote]
تو فروتنی یا منی که یه سرور بالای 30 تا مدال داشتم که نصفش غارت بود ولی به هیچ وجه هیچ جا نمیگم :evil:[/div][/quote]
خرابم کردی یا شیخ :icon_7:[/div][/quote]
خراب بودی ای مرید :icon_3:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.