اقا معین من تا حالا دوبار دعوت شدم برا تکواندو ب تهران دوبارشم داورا پارتی بازی کردن دوتا ضربه سرمو که روی هم 6 امتیاز داشت و حریف و ب شمردن انداختم قبول نکردن .. الان برای بار سوم انتخاب شدم که برم .. میدونم فقط بچه های شهر خودشونو و مربیایی که داوری بچه های خودشونو دارن انتخاب میکنن ...
اصولا همین جوریه باید یا بزنی حریفتو ناک اوت کنی یاااااا بری برا سال بعد ... شما هم ایشالا موفق میشی ..ولی حرص خوردن نداره ..
ممنون.
Moein bap
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]اقا معین من تا حالا دوبار دعوت شدم برا تکواندو ب تهران دوبارشم داورا پارتی بازی کردن دوتا ضربه سرمو که روی هم 6 امتیاز داشت و حریف و ب شمردن انداختم قبول نکردن .. الان برای بار سوم انتخاب شدم که برم .. میدونم فقط بچه های شهر خودشونو و مربیایی که داوری بچه های خودشونو دارن انتخاب میکنن ...
اصولا همین جوریه باید یا بزنی حریفتو ناک اوت کنی یاااااا بری برا سال بعد ... شما هم ایشالا موفق میشی ..ولی حرص خوردن نداره .. [/div][/quote]
ممنون.
اقا معین من تا حالا دوبار دعوت شدم برا تکواندو ب تهران دوبارشم داورا پارتی بازی کردن دوتا ضربه سرمو که روی هم 6 امتیاز داشت و حریف و ب شمردن انداختم قبول نکردن .. الان برای بار سوم انتخاب شدم که برم .. میدونم فقط بچه های شهر خودشونو و مربیایی که داوری بچه های خودشونو دارن انتخاب میکنن ...
اصولا همین جوریه باید یا بزنی حریفتو ناک اوت کنی یاااااا بری برا سال بعد ... شما هم ایشالا موفق میشی ..ولی حرص خوردن نداره ..
ممنون.
قربانت
######
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]اقا معین من تا حالا دوبار دعوت شدم برا تکواندو ب تهران دوبارشم داورا پارتی بازی کردن دوتا ضربه سرمو که روی هم 6 امتیاز داشت و حریف و ب شمردن انداختم قبول نکردن .. الان برای بار سوم انتخاب شدم که برم .. میدونم فقط بچه های شهر خودشونو و مربیایی که داوری بچه های خودشونو دارن انتخاب میکنن ...
اصولا همین جوریه باید یا بزنی حریفتو ناک اوت کنی یاااااا بری برا سال بعد ... شما هم ایشالا موفق میشی ..ولی حرص خوردن نداره .. [/div][/quote]
ممنون.[/div][/quote]
قربانت :icon_10:
عجب شعری سرودم
سرتو بالا بگیر مرد اشک نریز
میدونم میدونم این جراحتی به قلبت وارد شده چقدر عمیقه
اتفاقای این دنیا همینجوریه تازه اول این راهی در عین حال هرچی بزرگتر بشی بیشتر این موارد واسه ادم اتفاق میوفته
ولی چرا این مکر و نامردی دنیای بزرگترها وارد دنیای کوچکترها شده
گرچه چکیده زندگی انسانها با نامردی عجین شده... آه شرم باد
Moein bap
[quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div]ناگزیریم ببندیم پنجره ها/ چونکه نیست خوبی هیچکس در خاطره ها
عجب شعری سرودم :icon_2:
سرتو بالا بگیر مرد اشک نریز
میدونم میدونم این جراحتی به قلبت وارد شده چقدر عمیقه
اتفاقای این دنیا همینجوریه تازه اول این راهی در عین حال هرچی بزرگتر بشی بیشتر این موارد واسه ادم اتفاق میوفته
ولی چرا این مکر و نامردی دنیای بزرگترها وارد دنیای کوچکترها شده
گرچه چکیده زندگی انسانها با نامردی عجین شده... آه شرم باد
:([/div][/quote]
:icon_1:
بخونین خواهشا.
مسابقات بسکتبال مدارس شروع شده.ما فقط7نفر هستیم.بقیه تیما بالای12 هستن.
کلا10 تیم هستیم.اولین بازیمون با بهترین تیم مسابقات افتادیم و باختیم.واقعا قوی بودن وقداشون بلند بود.
امروز با تیم دوم گزوهمون بازی داشتیم.دو نیمه اول جلو بودیم و خیلی مطمئن بودیم که میبریم.
پارسال یه داور داخل مسابقات ضد ما داوری میکرد و نذاشت صعود کنیم.تو این بازی هم اون آورده بودن.وقتی دید داریم میبریم(هیچکی فکر نمیکرد با چنین تیمی اینجوری بازی کنیم همه دوس داشتن او ببرن)دیگه خطاها رو برامون نمیگرفت و برعکس برا اونا خطاهی الکل میگرفت.یکی از بازیکنا با آرنج زد تو دهنم و خون اومد داور خطا نگرفتمن سه دقیقه بیرون بودم.مربیمون اعتراض کرد داورم بهش اخطار داد و به حریف دو پنالتی و مالکیت توپ.واینجوری برد رو ازمون گرفتن.
به داور بوگو :
قیامت نزدیک است . . .
Moein bap
[quote][div][b]king ehsan 2021[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]بخونین خواهشا.
مسابقات بسکتبال مدارس شروع شده.ما فقط7نفر هستیم.بقیه تیما بالای12 هستن.
کلا10 تیم هستیم.اولین بازیمون با بهترین تیم مسابقات افتادیم و باختیم.واقعا قوی بودن وقداشون بلند بود.
امروز با تیم دوم گزوهمون بازی داشتیم.دو نیمه اول جلو بودیم و خیلی مطمئن بودیم که میبریم.
پارسال یه داور داخل مسابقات ضد ما داوری میکرد و نذاشت صعود کنیم.تو این بازی هم اون آورده بودن.وقتی دید داریم میبریم(هیچکی فکر نمیکرد با چنین تیمی اینجوری بازی کنیم همه دوس داشتن او ببرن)دیگه خطاها رو برامون نمیگرفت و برعکس برا اونا خطاهی الکل میگرفت.یکی از بازیکنا با آرنج زد تو دهنم و خون اومد داور خطا نگرفتمن سه دقیقه بیرون بودم.مربیمون اعتراض کرد داورم بهش اخطار داد و به حریف دو پنالتی و مالکیت توپ.واینجوری برد رو ازمون گرفتن.:cry:[/div][/quote]
به داور بوگو :
قیامت نزدیک است . . .[/div][/quote]
:icon_1:
ممنون.
---------
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]اقا معین من تا حالا دوبار دعوت شدم برا تکواندو ب تهران دوبارشم داورا پارتی بازی کردن دوتا ضربه سرمو که روی هم 6 امتیاز داشت و حریف و ب شمردن انداختم قبول نکردن .. الان برای بار سوم انتخاب شدم که برم .. میدونم فقط بچه های شهر خودشونو و مربیایی که داوری بچه های خودشونو دارن انتخاب میکنن ...
ممنون.[/div][/quote]
---------
:icon_1:;):icon_1:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.