وقت ازادتون رو دقیق بگید ببینم کی میتونه بازی کنه واسم چون من دانشگاه میرم نمیتونم زیاد باشم
عصر ها هستم
صبح ها بیشتر لازم دارم چون تا ساعت 11 میخوابم بعدش میرم دانشگاه
[quote][div][b]amir582[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]وقت ازادتون رو دقیق بگید ببینم کی میتونه بازی کنه واسم چون من دانشگاه میرم نمیتونم زیاد باشم [/div][/quote]
عصر ها هستم[/div][/quote]
صبح ها بیشتر لازم دارم چون تا ساعت 11 میخوابم بعدش میرم دانشگاه :D:D
راستی ما سرور 4 چون امیر حمایتو تمدید نکرد خودمم حواسم نبود فارم شدیم و ولی سرور 3
سرور سه چی???
فارمت می کنم
فعلا در این وضعیت انجمن سکوت میکنیم، منتظر گروه اسپمران باشید..
.
.
.
. برای جلوگیری از پس رفت ، پس باید رفت
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]amir582[/b][/div][div]راستی ما سرور 4 چون امیر حمایتو تمدید نکرد خودمم حواسم نبود فارم شدیم و ولی سرور 3:twisted:[/div][/quote]
سرور سه چی???[/div][/quote]
فارمت می کنم:twisted:
راستی ما سرور 4 چون امیر حمایتو تمدید نکرد خودمم حواسم نبود فارم شدیم و ولی سرور 3
سرور سه چی???
فارمت می کنم
عمرا نمیتونی چون اسمم رو نمیدونی بعدشم خیال تخت نمیتونی
اسمتو بگو
فعلا در این وضعیت انجمن سکوت میکنیم، منتظر گروه اسپمران باشید..
.
.
.
. برای جلوگیری از پس رفت ، پس باید رفت
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]amir582[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]amir582[/b][/div][div]راستی ما سرور 4 چون امیر حمایتو تمدید نکرد خودمم حواسم نبود فارم شدیم و ولی سرور 3:twisted:[/div][/quote]
سرور سه چی???[/div][/quote]
فارمت می کنم:twisted:[/div][/quote]
عمرا نمیتونی چون اسمم رو نمیدونی بعدشم خیال تخت نمیتونی[/div][/quote]
اسمتو بگو
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.