خوب چیه می خوام بدونم دیگه پرسیدن عیب نیست ندونستن که عیبه
نه ببخشید خنده من واسه یه چیز دیگه بود نه واسه سوال شما ...
عذر میخوام.
اتحاد داشتن بدی زیادی نداره.
تنها بدی ای که داره اینه که بعضی مواقع باید بخاطر کمک به هم اتحادی هات یا شرکت توی کار های گروهی تلفات بدی.
همین!
ولی خب اینم زیاد بدی به حساب نمیاد چون همینطور که تو تلفات میدی گاهی اوقات هم اتحادی هات هم بخاطر تو تلفات میدن.
البته بازم میگم این چیزا به اتحادت هم بستگی داره.
اگه یه اتحاد در پیتی و ضعیف باشه اصلا به درد نمیخوره!
تو تلویزیون میگفت که اگر 17 ساعت در هفته تو نت باشید معتاد هستید...
حالا تکلیف من که روزی 20 ساعت تو نتم چیه؟؟؟؟!
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]zarmut[/b][/div][div][quote][div][b]alireza1381138100[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]alireza1381138100[/b][/div][div]دوستان میشه بدی های اتحادروهم بگید[/div][/quote]
:|خودم بکشمش یاصبر کنم شماهم بیاین؟:icon_11:[/div][/quote]
خوب چیه می خوام بدونم دیگه پرسیدن عیب نیست ندونستن که عیبه[/div][/quote]
عذر میخوام.
تنها بدی ای که داره اینه که بعضی مواقع باید بخاطر کمک به هم اتحادی هات یا شرکت توی کار های گروهی تلفات بدی. :icon_11:
همین!
ولی خب اینم زیاد بدی به حساب نمیاد چون همینطور که تو تلفات میدی گاهی اوقات هم اتحادی هات هم بخاطر تو تلفات میدن.
اگه یه اتحاد در پیتی و ضعیف باشه اصلا به درد نمیخوره! :icon_9:[/div][/quote]
خندت واس چی بود؟:|[/div][/quote]
هیچی فک کنم دیوونه شدم الکی میخندم!
تو زیاد کارای منو جدی نگیر !! :icon_4::icon_12:
خیلی ممنون دیگه عضو اتحادنمیشم ولی اگه خودتون یه اتحاد خوب سراغ دارین که خودتون هم توش باشین مثل امیرومهدی وبقیه......اسمشوبگید
خوبی اتحاد از بدی هاش بیشتره وشما که اولین سرورته بهتره عضو یه اتحاد بشی
من تو اتحادایران 2هستم
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]alireza1381138100[/b][/div][div]خیلی ممنون دیگه عضو اتحادنمیشم ولی اگه خودتون یه اتحاد خوب سراغ دارین که خودتون هم توش باشین مثل امیرومهدی وبقیه......اسمشوبگید[/div][/quote]
خوبی اتحاد از بدی هاش بیشتره وشما که اولین سرورته بهتره عضو یه اتحاد بشی :icon_12:
من تو اتحادایران 2هستم
خوب چیه می خوام بدونم دیگه پرسیدن عیب نیست ندونستن که عیبه
عذر میخوام.
تنها بدی ای که داره اینه که بعضی مواقع باید بخاطر کمک به هم اتحادی هات یا شرکت توی کار های گروهی تلفات بدی.
همین!
اگه یه اتحاد در پیتی و ضعیف باشه اصلا به درد نمیخوره!
[quote][div][b]zarmut[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]zarmut[/b][/div][div][quote][div][b]alireza1381138100[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]alireza1381138100[/b][/div][div]دوستان میشه بدی های اتحادروهم بگید[/div][/quote]
:|خودم بکشمش یاصبر کنم شماهم بیاین؟:icon_11:[/div][/quote]
خوب چیه می خوام بدونم دیگه پرسیدن عیب نیست ندونستن که عیبه[/div][/quote]
عذر میخوام.
تنها بدی ای که داره اینه که بعضی مواقع باید بخاطر کمک به هم اتحادی هات یا شرکت توی کار های گروهی تلفات بدی. :icon_11:
همین!
اگه یه اتحاد در پیتی و ضعیف باشه اصلا به درد نمیخوره! :icon_9:[/div][/quote]
خندت واس چی بود؟:|[/div][/quote]
هیچی فک کنم دیوونه شدم الکی میخندم!
تو زیاد کارای منو جدی نگیر !! :icon_4::icon_12:[/div][/quote]
منم مثل تو:icon_4:الکی خوشیم
خیلی ممنون دیگه عضو اتحادنمیشم ولی اگه خودتون یه اتحاد خوب سراغ دارین که خودتون هم توش باشین مثل امیرومهدی وبقیه......اسمشوبگید
خوبی اتحاد از بدی هاش بیشتره وشما که اولین سرورته بهتره عضو یه اتحاد بشی
من تو اتحادایران 2هستم
آره درست میگه... بهتره عضو یه اتحاد خوب بشی ..
منم تو اتحاد ılılı WarLords ılılı هستم.
بهترین اتحاد سرور نیس ولی تا حالا ازش راضی بودم.
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]alireza1381138100[/b][/div][div]خیلی ممنون دیگه عضو اتحادنمیشم ولی اگه خودتون یه اتحاد خوب سراغ دارین که خودتون هم توش باشین مثل امیرومهدی وبقیه......اسمشوبگید[/div][/quote]
خوبی اتحاد از بدی هاش بیشتره وشما که اولین سرورته بهتره عضو یه اتحاد بشی :icon_12:
من تو اتحادایران 2هستم[/div][/quote]
آره درست میگه... بهتره عضو یه اتحاد خوب بشی ..
منم تو اتحاد ılılı WarLords ılılı هستم.
بهترین اتحاد سرور نیس ولی تا حالا ازش راضی بودم. :icon_8:
بچه ها فقط مدیران اتحادمیتونن دعوت کنن یاعضو های اتحاد هم میتونن؟
فقط مدیران اتحاد میتونن دعوتنامه بفرستن.
تازه اونم بستگی داره.
اگه موسس اتحاد به مدیرا امکان دسترسی به دعوت کاربر رو داده باشه اونوقت مدیرا هم میتونن دعوت کنن وگرنه نمیتونن.
[quote][div][b]alireza1381138100[/b][/div][div]بچه ها فقط مدیران اتحادمیتونن دعوت کنن یاعضو های اتحاد هم میتونن؟[/div][/quote]
تازه اونم بستگی داره.
اگه موسس اتحاد به مدیرا امکان دسترسی به دعوت کاربر رو داده باشه اونوقت مدیرا هم میتونن دعوت کنن وگرنه نمیتونن.
بچه ها فقط مدیران اتحادمیتونن دعوت کنن یاعضو های اتحاد هم میتونن؟
تازه اونم بستگی داره.
به همه ی مدیراامکان عضوگیری رو میدن
[quote][div][b]zarmut[/b][/div][div][quote][div][b]alireza1381138100[/b][/div][div]بچه ها فقط مدیران اتحادمیتونن دعوت کنن یاعضو های اتحاد هم میتونن؟[/div][/quote]
تازه اونم بستگی داره.
اگه موسس اتحاد به مدیرا امکان دسترسی به دعوت کاربر رو داده باشه اونوقت مدیرا هم میتونن دعوت کنن وگرنه نمیتونن.[/div][/quote]
به همه ی مدیراامکان عضوگیری رو میدن:icon_12:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.