یه چیزیه مربعی شکل!!
دایره ای شکلم تازه اومده!!
میری توش ...همین دیگه
خوب که چی
منظورت چیه؟
اونو دیروز مسدود کردیم هنوز تو حس و حال مسدودیه نمیدونه داره چی میگه
کی رو مسدود کردید عزیزم
میشه یکم بیش تر در موردش توضیح بدی
اینکه کی رو مسدود کردید چرا و چگونه؟!
و تا چه زمانی؟!
الکی مثلا من مهدیم*_*
بحثو عوض نکن !!
داشتی در مورد مسدود کردن میحرفیدیم
از امضای مردم کپی نکن
الکی دیگه...مثلا دارم سو استفاده میکنم
ولی باید توجه داشته باشید در واقعیت یه چیز دیگس
خوب که چی؟!(اینطوری سنگین ترم)
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]alliance[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]alliance[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lords and kings[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]اردوگاه چیه؟[/div][/quote]
یه چیزیه مربعی شکل!!
دایره ای شکلم تازه اومده!!
میری توش ...همین دیگه;)
خوب که چی:icon_10:[/div][/quote]
منظورت چیه؟[/div][/quote]
اونو دیروز مسدود کردیم هنوز تو حس و حال مسدودیه نمیدونه داره چی میگه :icon_4:[/div][/quote]
کی رو مسدود کردید عزیزم :icon_4:
میشه یکم بیش تر در موردش توضیح بدی
اینکه کی رو مسدود کردید چرا و چگونه؟!
و تا چه زمانی؟!:icon_3:[/div][/quote]
الکی مثلا من مهدیم*_*
:icon_2::icon_2:[/div][/quote]
بحثو عوض نکن !!
داشتی در مورد مسدود کردن میحرفیدیم:icon_14:[/div][/quote]
از امضای مردم کپی نکن :icon_10:[/div][/quote]
الکی دیگه...مثلا دارم سو استفاده میکنم
ولی باید توجه داشته باشید در واقعیت یه چیز دیگس:icon_14:
حرکت وضعی زمین به دور خورشید اردو و حرکت خورشید دور ماه گاه و به مجموع این حرکات اردوگاه گویند
کوه به کوه نمیرسد وانگهی دریا شود
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]اردوگاه چیه؟[/div][/quote]
حرکت وضعی زمین به دور خورشید اردو و حرکت خورشید دور ماه گاه و به مجموع این حرکات اردوگاه گویند
اگه میشه منظورتو یکم واضح تر برسون!!
توضیح دادنتو دوس دارم---ببین حرفت متینه داداش ولی باید بیش تر توضیح بدی تا من درک کنم؟!!!
باشه؟؟؟؟؟
خوب که چی؟!(اینطوری سنگین ترم)
[quote][div][b]dr.saeed01[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]اردوگاه چیه؟[/div][/quote]
حرکت وضعی زمین به دور خورشید اردو و حرکت خورشید دور ماه گاه و به مجموع این حرکات اردوگاه گویند[/div][/quote]
اگه میشه منظورتو یکم واضح تر برسون!!
توضیح دادنتو دوس دارم---ببین حرفت متینه داداش ولی باید بیش تر توضیح بدی تا من درک کنم؟!!!
باشه؟؟؟؟؟:icon_2:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.