مولتیمو خودم میزنم چجوی از ترس میشه؟
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1391/12/07 13:27:43
|
|
1391/12/07 13:28:36
اون پاسبانیت تو حلقم!
|
|
1391/12/07 13:34:04
دیگه بسته بچه ها اسپم ندید لطفاً ایگونه نظراتونو با شرکت در نظرسنجی بدید "یک اشتباه معلم بزرگی است؛ از دو اشتباه یکی اش اضافی است"
|
|
1391/12/07 13:35:28
داداش من اخر سر همرو عدم میزنم ناراحت نشو.میخوام تو سرور 12 با اسم مستعار حلق بازی کنم.فکر کنم کل بچه ها شاکی بشن اسم مستعارشون رو اوردم |
|
1391/12/07 14:18:55
از فکرت خوشم اومد پاسبان عزیز
تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
|
اکانت های فعال کنونی |
1391/12/07 14:36:53
من با هر دو گزینه به شــدّت مخالفم زیرا : گزینه اول هم که خودت گفتی عاقلانه نیست چون هر فرد برای یک نام مستعار باید یک اکانت بزنه و همین طور نام مستعار آن دائمی میشود گزینه دوم هم عاقلانه نیست هم اینکه هر کی باید برای نام مستعار خودش یک تیکت بزنه هم اینکه ممکنه یک نفر نام یک نفره دیگر را جعل کرده و به پشتیبانی گفته و نام او در همه سرور ها ثبت شود و هم اینکه ممکن است آن بازیکن دیگر از بازی برود ، اکانتش را بفروشد یا در یک سرور بازی نکند ولی به هر حال نام مستعار او باز هم در سرورها ثبت است و تا آخر کسی نمیتواند به آن نام مستعار دسترسی داشته باشد و به علاوه ممکن است همین اتفاقی که برای تو پیش آمد بالعکس پیش بیاید و یک نفر نام دلخواه تو را بگیرد و بدتر تا آخر دیگر امکان دسترسی به آن نام مستعار را نداری !!! حرفت رو پس بگیر زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد |
|
1391/12/07 14:41:55
منم همین مشکلو داشتم هادی جان البته واسه تابستون یه همبازی پیدا کردم اسمو عوض میکنیم 100% ولی من این نظرو دارم که نام های کاربری مرکزی 3 روز اول پیش ثبت نام حفظ بشه خیلی ها این مشکلو دارن متاسفانه عین برق کپی میزنن تو ایران !!! متاسفم با گوشی اومدم نمیتونم زیاد شرکت کنم تو این مبحث باید برم میبینمتون سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
|
|
1391/12/07 14:58:58
داداش حرفات اصلاً منطقی نیست این کار تغییری در سرورای گذشته ایجاد نمیکنه و قراره از سرور مثلاً 13 جلوی این کار گرفته بشه در ضمن این بازی جوری هست که هرکس زودتر نامی رو انتخاب کنه مال اونه چه در اکانت مرکزی و چه در نام مستعار مثل اینکه شما خودتم این کارو میکنی که با این موضوع مخالفی یکی داره سوء استفاده میکنه از نامی که کل سرور اونو به نام شما میشناسه در ضمن میشه برای اون موضوع که اگه یکی این بازی رو کلاً ول کردو رفت هم کاری کرد مثلاً اگه اکانتی 6 ماه توی هیچ سروری بازی نکرد از اکانت تیک این گزینه بوسیله * برداشته بشه تا دیگران هم بتونند از نام مستعارش استفاده کنند. یا همون روشی که دوستمون hitman_47 گفتند( نام های کاربری مرکزی 3 روز اول پیش ثبت نام از نامهای مستعاری که افراد میتونند انتخاب کنند حفظ بشه) البته اینها ایده هستند حتماً تیم عصر پادشاهان راحل های دیگه ایم میتونه ایجاد کنه. مسئله اصلی جلوگیری از جعل نام افراد توسط دیگران هست که خیلی راحت اسمی رو که یکی با هزار زحمت پیدا میکنه رو جعل می کنند و از شهرت و اعتبار اون فرد سوء استفاده می کنند و حتی میتونند به اعتبارشم لطمه بزنند.
این مطلب در 1391/12/07 14:58:58 نوشته شده است و در 1391/12/07 15:32:53 ویرایش شده است .
"یک اشتباه معلم بزرگی است؛ از دو اشتباه یکی اش اضافی است"
|
اکانت های فعال کنونی |
1391/12/07 15:54:51
شما خیلی بی منطق هستید ، اگه دلایلی که من گفتم رو میخوندید متوجه میشدید فرضا یک نفر هست که هنوز با بازی عصر پادشاهان آشنا نشده و به نام ..... علاقه داره . بعد یک نفر میاد تو یکی از سرور های عصر پادشاهان ثبت نام میکنه و به پشتیبانی میگه به کسی اجازه نده تو سرورهای دیگه از نام مستعار من استفاده کنند ، بعد از مدتی از بازی میره و همون کسی که به نام ..... که کسی اجازه دسترسی به اون نداره میاد ثبت نام کنه میبینه تا آخر عمر نمیتونه چنین نام مستعاری رو انتخاب کنه ! تازه فقط همون یک نفر نیست! اگه یک نفر نام کوروش کبیر رو برای خودش ثبت کنه و از بازی بره هزاران نفر خواهان این نام هستند!!! شما فقط دلایل شخصی خودتونو در نظر میگیرید و به چرخه بازی و دیگران توجه نمیکنید اما من دلایل زیادی آوردم ... زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد |