ما دوتا داداشیم ولی خوا هر یک چیزه دیگست دوست داشتم اگه خوا هر داشته باشم سنش یا همسن خودم باشه یا از خودم 2 یا 3 سال بزرگتر
همیشه دوست داشتم 2 تا برادر باشیم دوتا خواهر
این مطلب در 1393/12/04 17:34:20 نوشته شده است و در 1393/12/04 17:34:29 ویرایش شده است .
In the name of god
ما دوتا داداشیم ولی خوا هر یک چیزه دیگست دوست داشتم اگه خوا هر داشته باشم سنش یا همسن خودم باشه یا از خودم 2 یا 3 سال بزرگتر
همیشه دوست داشتم 2 تا برادر باشیم دوتا خواهر:cry:
قشنگ ترین لحظه....
لحظه ی بوسیدن پیشونی کسیه که قلبش سند خورده به نامت....
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]ما دوتا داداشیم ولی خوا هر یک چیزه دیگست دوست داشتم اگه خوا هر داشته باشم سنش یا همسن خودم باشه یا از خودم 2 یا 3 سال بزرگتر
همیشه دوست داشتم 2 تا برادر باشیم دوتا خواهر:cry:[/div][/quote]
:?من ایطوریم دوتا خواهر دوتا برادر داداشم23 من22 داداش بعدی21 اجی اخری7
در کل خیلی خوبه از جفتش داشته باشی با هم خیلی دوستیم روزی دوتا پس گردنی میزنمشون
بله شما مشخصه دست بزن داری
######
[quote][div][b]زویا[/b][/div][div]:icon_12:در کل خیلی خوبه از جفتش داشته باشی با هم خیلی دوستیم روزی دوتا پس گردنی میزنمشون:P[/div][/quote]
بله شما مشخصه دست بزن داری :icon_10:
در کل خیلی خوبه از جفتش داشته باشی با هم خیلی دوستیم روزی دوتا پس گردنی میزنمشون
بله شما مشخصه دست بزن داری
نه این نشونه محبته
قشنگ ترین لحظه....
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]زویا[/b][/div][div]:icon_12:در کل خیلی خوبه از جفتش داشته باشی با هم خیلی دوستیم روزی دوتا پس گردنی میزنمشون:P[/div][/quote]
بله شما مشخصه دست بزن داری :icon_10:[/div][/quote]
:?نه این نشونه محبته
آقو بد برداشت نکنی ولی والده شما انگار 3 سال سخت پشت سره هم رو گذرونده بدون استراحت
اینجوری خیلی خوبه من و داداشام دانشجوییم با هم درس میخونیم مثل رفیقیم از هم مشورت میگیریم سنهامونم تقریبا نزدیکه اینجور بهتر از اطلاعت هم استفاده میکنیم
قشنگ ترین لحظه....
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]زویا[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]ما دوتا داداشیم ولی خوا هر یک چیزه دیگست دوست داشتم اگه خوا هر داشته باشم سنش یا همسن خودم باشه یا از خودم 2 یا 3 سال بزرگتر
:?من ایطوریم دوتا خواهر دوتا برادر داداشم23 من22 داداش بعدی21 اجی اخری7[/div][/quote]
آقو بد برداشت نکنی ولی والده شما انگار 3 سال سخت پشت سره هم رو گذرونده بدون استراحت :shock:[/div][/quote]
اینجوری خیلی خوبه من و داداشام دانشجوییم با هم درس میخونیم مثل رفیقیم از هم مشورت میگیریم سنهامونم تقریبا نزدیکه اینجور بهتر از اطلاعت هم استفاده میکنیم
داغ دلموتازه نکن
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]ما دوتا داداشیم ولی خوا هر یک چیزه دیگست دوست داشتم اگه خوا هر داشته باشم سنش یا همسن خودم باشه یا از خودم 2 یا 3 سال بزرگتر
داغ دلموتازه نکن:cry:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.