دفه پیشم سر صابون گلنار بن کرد.ما باهاش خودمونو میشورسم چه استفاده ای دیگه میشه کرد من نمیدانم مه بخاطرش منو بن کرد
با صابون گلنار خیلی کارا میشه کرد
منحرفم خودتی
خوب که چی؟!(اینطوری سنگین ترم)
[quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div]دفه پیشم سر صابون گلنار بن کرد.ما باهاش خودمونو میشورسم چه استفاده ای دیگه میشه کرد من نمیدانم مه بخاطرش منو بن کرد[/div][/quote]
با صابون گلنار خیلی کارا میشه کرد:icon_4:
منحرفم خودتی:mrgreen:
من که نمیدونم راجع به چی حرف میزنی.بطا خاله الکسیسو صدا کنم شاید اون بدونه
خالته مگه؟!
من خاله ندارم.خاله همس .خاله من .خاله تو.خاله ما خاله انها...ادم محبوبیه
وای وای
[quote][div][b]alliance[/b][/div][div][quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div]من که نمیدونم راجع به چی حرف میزنی.بطا خاله الکسیسو صدا کنم شاید اون بدونه[/div][/quote]
خالته مگه؟!:icon_4:[/div][/quote]
من که نمیدونم راجع به چی حرف میزنی.بطا خاله الکسیسو صدا کنم شاید اون بدونه
خالته مگه؟!
موافقم
دختر سر به زیریه!!
خوب که چی؟!(اینطوری سنگین ترم)
[quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div][quote][div][b]alliance[/b][/div][div][quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div]من که نمیدونم راجع به چی حرف میزنی.بطا خاله الکسیسو صدا کنم شاید اون بدونه[/div][/quote]
خالته مگه؟!:icon_4:[/div][/quote]
من خاله ندارم.خاله همس .خاله من .خاله تو.خاله ما خاله انها...ادم محبوبیه[/div][/quote]
موافقم
دختر سر به زیریه!!:icon_10:
دفه پیشم سر صابون گلنار بن کرد.ما باهاش خودمونو میشورسم چه استفاده ای دیگه میشه کرد من نمیدانم مه بخاطرش منو بن کرد
عاغا راستی آرش یادت باشه صابون گلنارای اسراییلی اومدنو میخوان جای صابونای وطنیو بگیرن این صابونا به دستور نخست وزیر اسراییل درست شدن و توش یه دوربین داره که میتونه شما در حین عملیات هاتون ببیند
لطفا در هنگام خرید به آرم گلنار مخصوص کار توجه نمایید
فقط شامپو شولدرز
[quote][div][b]alixfazl7[/b][/div][div][quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div]دفه پیشم سر صابون گلنار بن کرد.ما باهاش خودمونو میشورسم چه استفاده ای دیگه میشه کرد من نمیدانم مه بخاطرش منو بن کرد[/div][/quote]
عاغا راستی آرش یادت باشه صابون گلنارای اسراییلی اومدنو میخوان جای صابونای وطنیو بگیرن این صابونا به دستور نخست وزیر اسراییل درست شدن و توش یه دوربین داره که میتونه شما در حین عملیات هاتون ببیند
لطفا در هنگام خرید به آرم گلنار مخصوص کار توجه نمایید:roll:[/div][/quote]
فقط شامپو شولدرز :arrow:
لطفا در هنگام خرید به آرم گلنار مخصوص کار توجه نمایید
فقط شامپو شولدرز
غرب زده بد بخت
فقط گلنار
علی تو هم از آمبرتو استفاده کن
[quote][div][b]alixfazl7[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl7[/b][/div][div][quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div]دفه پیشم سر صابون گلنار بن کرد.ما باهاش خودمونو میشورسم چه استفاده ای دیگه میشه کرد من نمیدانم مه بخاطرش منو بن کرد[/div][/quote]
لطفا در هنگام خرید به آرم گلنار مخصوص کار توجه نمایید:roll:[/div][/quote]
فقط شامپو شولدرز :arrow:[/div][/quote]
غرب زده بد بخت
فقط گلنار[/div][/quote]
علی تو هم از آمبرتو استفاده کن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.