به نظر من خوبه ولی باید بیشتر سکه بدن مثلا هر یه بار که میبری پونصدتا بدن :
الکی مصلن من از اونام
حتما میگین کودوما
معلومه دیگه جزو آدما
همچین چزی امکان نداره ما با همون دو سکه هم راضی هستیم چون از هیچی بهتره بعد تو میگی پونصد سکه مگه سر گنج نشستن اونوقت هیچکس نمیخره طلا
...
[quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div]به نظر من خوبه ولی باید بیشتر سکه بدن مثلا هر یه بار که میبری پونصدتا بدن :
الکی مصلن من از اونام
حتما میگین کودوما
معلومه دیگه جزو آدما :|:|[/div][/quote]
همچین چزی امکان نداره ما با همون دو سکه هم راضی هستیم چون از هیچی بهتره بعد تو میگی پونصد سکه مگه سر گنج نشستن اونوقت هیچکس نمیخره طلا
به نظر من خوبه ولی باید بیشتر سکه بدن مثلا هر یه بار که میبری پونصدتا بدن :
الکی مصلن من از اونام
حتما میگین کودوما
معلومه دیگه جزو آدما
تو واقعا فک کردی من جدی گفتم ؟
** CoWbOy FrOm DaRkNeSS **
RaidCall : 6827342
حَقیقَت کُلُفته تو مُخ هَرکَسی نِمیره
[quote][div][b]محمدحسین نامداری[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div]به نظر من خوبه ولی باید بیشتر سکه بدن مثلا هر یه بار که میبری پونصدتا بدن :
الکی مصلن من از اونام
حتما میگین کودوما
معلومه دیگه جزو آدما :|:|[/div][/quote]
همچین چزی امکان نداره ما با همون دو سکه هم راضی هستیم چون از هیچی بهتره بعد تو میگی پونصد سکه مگه سر گنج نشستن اونوقت هیچکس نمیخره طلا[/div][/quote]
تو واقعا فک کردی من جدی گفتم ؟ :|
سلام
من همیشه یه پیشنهاد بسیار خوب داشتم برای این بازی حالا الان میگم مثلا دلم می خواست یه قابلیتی باشه که بشه سکه رایگان گرفت مثلا یه بازی شطرنج یا منچ یا هر چی بکنی بعد اگه بردی بهت 3 سکه بده اگه اینکارارو بکنن بازی هاشون طرفدار زیادی پیدا میکنه میدونم شاید بعضی ها میخوان بگن که اونوقت دیگه هیچکی سکه نمیخره درسته ولی خوب برای بازی کردن محدودیت بذارن مثلا در روز فقط 1 یا 2 بار
ای کاش این قابلیت به بازی اضافه بشه اگه کسی نظری داره بگه تشکر یادت نره!
آره من کاملا «موافقــــــــــم»
ایول
اللهم عجل لولیک الفرج
[quote][div][b]محمدحسین نامداری[/b][/div][div]سلام
من همیشه یه پیشنهاد بسیار خوب داشتم برای این بازی حالا الان میگم مثلا دلم می خواست یه قابلیتی باشه که بشه سکه رایگان گرفت مثلا یه بازی شطرنج یا منچ یا هر چی بکنی بعد اگه بردی بهت 3 سکه بده اگه اینکارارو بکنن بازی هاشون طرفدار زیادی پیدا میکنه میدونم شاید بعضی ها میخوان بگن که اونوقت دیگه هیچکی سکه نمیخره درسته ولی خوب برای بازی کردن محدودیت بذارن مثلا در روز فقط 1 یا 2 بار
ای کاش این قابلیت به بازی اضافه بشه اگه کسی نظری داره بگه تشکر یادت نره!:icon_1:[/div][/quote]
آره من کاملا «موافقــــــــــم»
ایول
:icon_0:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.