همین جوری گفتم اگه یموقعه اومدین سرو وضعمون و دیدین تهجب نکنین یه مرده اومده بود تو مدرسه همه رو مجبور کردن هدو چادر سر کنن
lord_sepehr
دختر14
می دونم به تایپیک ربط نداره اما اگه ادرس سایت مدرسمونو بدم میاین توش
بیایم چیکار کنیم ؟؟
افتخار کن که چادر سرت کردی
لایک
الکی مثلا من گروه ارشاد هستم
قشنگ ترین لحظه....
لحظه ی بوسیدن پیشونی کسیه که قلبش سند خورده به نامت....
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]زویا[/b][/div][div][quote][div][b]دختر14[/b][/div][div]همین جوری گفتم اگه یموقعه اومدین سرو وضعمون و دیدین تهجب نکنین یه مرده اومده بود تو مدرسه همه رو مجبور کردن هدو چادر سر کنن[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]دختر14[/b][/div][div]می دونم به تایپیک ربط نداره اما اگه ادرس سایت مدرسمونو بدم میاین :mrgreen:توش[/div][/quote]
بیایم چیکار کنیم ؟؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
افتخار کن که چادر سرت کردی [/div][/quote]
لایک :icon_12:
الکی مثلا من گروه ارشاد هستم ;)[/div][/quote]
:?
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]alliance[/b][/div][div][quote][div][b]دختر14[/b][/div][div]حالا میاین:|[/div][/quote]
من نمیام میخام برم دوش بگیرم:icon_12:[/div][/quote]
:shock: ................... مدرسه دخترونه بعد هم دوش :?
الفرار[/div][/quote]
منحرف!!
من توبه کردم پسر گلی شدم:mrgreen:
[quote][div][b]دختر14[/b][/div][div]http://shkolahdoozmad.tehsch14.ir/portal/home.php?school_code=100095255اینم ادرس سایت:mrgreen:[/div][/quote]
الان تو سایت دقیقا باید چی رو ببینیم؟!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.