اقا جان عمت با اک من ایسم نده همین یه دونه رو دارم.هر نشونه ای بخواین میدم.من بینگوام.ولی یه نفر رمزمو داره که نمیدونم کیه
مولتی درست کردن کاری داره آرش؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div]اقا جان عمت با اک من ایسم نده همین یه دونه رو دارم.هر نشونه ای بخواین میدم.من بینگوام.ولی یه نفر رمزمو داره که نمیدونم کیه[/div][/quote]
مولتی درست کردن کاری داره آرش؟:|
اقا جان عمت با اک من ایسم نده همین یه دونه رو دارم.هر نشونه ای بخواین میدم.من بینگوام.ولی یه نفر رمزمو داره که نمیدونم کیه
مولتی درست کردن کاری داره آرش؟
باو دیگه اون قدرت قدیمو ندارم.الان با گوشیم حس و حال این کارارو ندارم که جوون.تازه درگیر عشق شدم در انجمن.خخخ
وای وای
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div]اقا جان عمت با اک من ایسم نده همین یه دونه رو دارم.هر نشونه ای بخواین میدم.من بینگوام.ولی یه نفر رمزمو داره که نمیدونم کیه[/div][/quote]
مولتی درست کردن کاری داره آرش؟:|[/div][/quote]
باو دیگه اون قدرت قدیمو ندارم.الان با گوشیم حس و حال این کارارو ندارم که جوون.تازه درگیر عشق شدم در انجمن.خخخ
دوما انصافا خجالت نکشیدی یه همچین رمزی رو اکانتت گذاشتی یه کوچولو رو اکانتت سوییچ کردم کمتر از ۱۵ دقیقه رمزتو داد
بازم عذر میخام :-\
تو هکری؟
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div]بینگو اولا که ببخشید ;-)
دوما انصافا خجالت نکشیدی یه همچین رمزی رو اکانتت گذاشتی یه کوچولو رو اکانتت سوییچ کردم کمتر از ۱۵ دقیقه رمزتو داد
[/div][/quote]
تو هکری؟ :o:shock::o:shock::o
باو چه خطرناکه این
######
[quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div]بینگو اولا که ببخشید ;-)
[/div][/quote]
باو چه خطرناکه این :icon_2:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.