شب خوش بریم بخابیم همگی با هم دسته جمعی بی سروصدا پر از تهی خالی از صدای شرشر آب...
جمله سنگین گفتم!!
یکی کمک کنه کمرم شکست
خوب که چی؟!(اینطوری سنگین ترم)
[quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alliance[/b][/div][div][quote][div][b]lovely girl[/b][/div][div][quote][div][b]alliance[/b][/div][div][quote][div][b]lovely girl[/b][/div][div]تموم شد حالا شما میگید با اکانتم باید خدافظی کنم :cry::cry::cry:[/div][/quote]
نه گناه داری!!
یکی بیاد منو بخابونه..:icon_7:[/div][/quote]
:shock:[/div][/quote]
برو بخاب دخمل مگه شما خاب ندارید!![/div][/quote]
موافقم[/div][/quote]
شب خوش بریم بخابیم همگی با هم دسته جمعی بی سروصدا پر از تهی خالی از صدای شرشر آب...
جمله سنگین گفتم!!
یکی کمک کنه کمرم شکست:icon_7:
چرا مدیر ب آواتار تو گیر نمیدهههههه؟؟؟؟؟ من خیلی بهتر ازینا رو داشتم بدونه تذکر حذفید
+
شهر از بالا زیباست؛
و آدم ها از دور جذاب...
لطفا فاصله مناسب رو حفظ کنید تا قشنگ بمونین
+
[quote][div][b]lovely girl[/b][/div][div]:icon_2:[/div][/quote]
چرا مدیر ب آواتار تو گیر نمیدهههههه؟؟؟؟؟ :icon_6: من خیلی بهتر ازینا رو داشتم بدونه تذکر حذفید :?
چرا مدیر ب آواتار تو گیر نمیدهههههه؟؟؟؟؟ من خیلی بهتر ازینا رو داشتم بدونه تذکر حذفید
چون مدیر میدونه من
انظباط ~~> 0
+
شهر از بالا زیباست؛
و آدم ها از دور جذاب...
لطفا فاصله مناسب رو حفظ کنید تا قشنگ بمونین
+
[quote][div][b]lovely girl[/b][/div][div][quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]lovely girl[/b][/div][div]:icon_2:[/div][/quote]
چرا مدیر ب آواتار تو گیر نمیدهههههه؟؟؟؟؟ :icon_6: من خیلی بهتر ازینا رو داشتم بدونه تذکر حذفید :?[/div][/quote]
چون مدیر میدونه من
انظباط ~~> 0
:oops:[/div][/quote]
:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.