من برای سر بریدنو گذاشته بودم مدیر بلافاصله حذف کرده بود
چون تو ننوشته بودی فقط +18 نگاه کنن
مدیونی اگه فکر کنی مدیرا سلیقه ای عمل میکنن
######
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div]من برای سر بریدنو گذاشته بودم مدیر بلافاصله حذف کرده بود:icon_10:[/div][/quote]
مدیونی اگه فکر کنی مدیرا سلیقه ای عمل میکنن :icon_10:
راست میگی یادم رفته بود بنویسم 18+
فکر کنم جمله ی اولش نکته ی انحرافی بودا این تاپیکم به زودی محو میشه. آخه مدیرا سلیقه شون با همدیگه فرق داره.
این حذف نکنه اون یکی میاد حذف میکنه
...
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]من برای سر بریدنو گذاشته بودم مدیر بلافاصله حذف کرده بود:icon_10:[/div][/quote]
مدیونی اگه فکر کنی مدیرا سلیقه ای عمل میکنن :icon_10:[/div][/quote]
راست میگی یادم رفته بود بنویسم 18+:icon_10:[/div][/quote]
فکر کنم جمله ی اولش نکته ی انحرافی بودا :P این تاپیکم به زودی محو میشه. آخه مدیرا سلیقه شون با همدیگه فرق داره.
این حذف نکنه اون یکی میاد حذف میکنه :icon_13:
راست میگی یادم رفته بود بنویسم 18+
فکر کنم جمله ی اولش نکته ی انحرافی بودا این تاپیکم به زودی محو میشه. آخه مدیرا سلیقه شون با همدیگه فرق داره.
این حذف نکنه اون یکی میاد حذف میکنه
یعنی میخوای بگی مدیرا سلیقه ای عمل میکنن و انجمن قانون نداره بی در و پیکره هر کی به هر کیه آره؟
استغفرا..
چرا حرف توو دهن من میزاری. میگم سلیقه شون فرق داره. یکی آبی دوس داره یکی قرمز. یکی بنفش.
بعضیاشونم تاپیک گل گلی دوس دارن
...
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]من برای سر بریدنو گذاشته بودم مدیر بلافاصله حذف کرده بود:icon_10:[/div][/quote]
مدیونی اگه فکر کنی مدیرا سلیقه ای عمل میکنن :icon_10:[/div][/quote]
راست میگی یادم رفته بود بنویسم 18+:icon_10:[/div][/quote]
فکر کنم جمله ی اولش نکته ی انحرافی بودا :P این تاپیکم به زودی محو میشه. آخه مدیرا سلیقه شون با همدیگه فرق داره.
این حذف نکنه اون یکی میاد حذف میکنه :icon_13:[/div][/quote]
یعنی میخوای بگی مدیرا سلیقه ای عمل میکنن و انجمن قانون نداره بی در و پیکره هر کی به هر کیه :icon_10: آره؟ :icon_10:[/div][/quote]
استغفرا..
چرا حرف توو دهن من میزاری. میگم سلیقه شون فرق داره. یکی آبی دوس داره یکی قرمز. یکی بنفش.
بعضیاشونم تاپیک گل گلی دوس دارن
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]دیدمش :cry::cry::cry:[/div][/quote]
ای بابا چرا دیدی اون که گفته بود +18 :cry::cry::cry:[/div][/quote]
----------
قبلا دیده بودمش .. :|
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]دیدمش :cry::cry::cry:[/div][/quote]
ای بابا چرا دیدی اون که گفته بود +18 :cry::cry::cry:[/div][/quote]
----------
قبلا دیده بودمش .. :|[/div][/quote]
کیو داعشیه رو یا اون خلبانه رو :cry::cry::cry:[/div][/quote]
-------
خلبانه رو
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.