تو شهر دومم که ساختم سطح 2 انبار 12 دقیقه ست ....
این عادیه؟؟؟؟؟
به غیر از شهر 1 شرایط بقیه شهرها فرق میکنه برای همه بیشتر طول میکشه
همینه دیگه
یا بس کن یا بس نکن
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]gladius[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]یه کم واضح تر بگو چی کار کردی که ارتقا طول میکشه؟:icon_10:[/div][/quote]
داداش این زمان واسه ارتقای سطحه 12 طبیعیه:icon_11:[/div][/quote]
این عادیه؟؟؟؟؟[/div][/quote]
به غیر از شهر 1 شرایط بقیه شهرها فرق میکنه برای همه بیشتر طول میکشه:icon_10:[/div][/quote]
همینه دیگه:icon_9::icon_9::icon_9::icon_9:[/div][/quote]
:icon_11:[/div][/quote]
:icon_14::icon_14::icon_14::icon_14:[/div][/quote]
:icon_10:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
یا بس کن یا بس نکن:icon_10:
این عادیه؟؟؟؟؟
همینه دیگه
یا بس کن یا بس نکن
باوشه
افرین
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]gladius[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]یه کم واضح تر بگو چی کار کردی که ارتقا طول میکشه؟:icon_10:[/div][/quote]
به غیر از شهر 1 شرایط بقیه شهرها فرق میکنه برای همه بیشتر طول میکشه:icon_10:[/div][/quote]
یا بس کن یا بس نکن:icon_10:[/div][/quote]
باوشه:icon_10:[/div][/quote]
:icon_10:افرین:icon_10:
این عادیه؟؟؟؟؟
همینه دیگه
یا بس کن یا بس نکن
باوشه
افرین
الان با گونی میان سراغمونا //// راستی برای اوردن سکه ها سرورای قبل باس چیکا کرد؟
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]gladius[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]یه کم واضح تر بگو چی کار کردی که ارتقا طول میکشه؟:icon_10:[/div][/quote]
:icon_10:افرین:icon_10:[/div][/quote]
:icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6: الان با گونی میان سراغمونا //// راستی برای اوردن سکه ها سرورای قبل باس چیکا کرد؟
این عادیه؟؟؟؟؟
همینه دیگه
یا بس کن یا بس نکن
باوشه
افرین
الان با گونی میان سراغمونا //// راستی برای اوردن سکه ها سرورای قبل باس چیکا کرد؟
سکه های پاداشه؟
نه بابا پاداش که روز دووم پرپرشد
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]gladius[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]یه کم واضح تر بگو چی کار کردی که ارتقا طول میکشه؟:icon_10:[/div][/quote]
:icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6: الان با گونی میان سراغمونا //// راستی برای اوردن سکه ها سرورای قبل باس چیکا کرد؟[/div][/quote]
سکه های پاداشه؟:icon_10:[/div][/quote]
نه بابا پاداش که روز دووم پرپرشد:lol:
این عادیه؟؟؟؟؟
همینه دیگه
یا بس کن یا بس نکن
باوشه
افرین
سکه های پاداشه؟
فکر کنم باید صبر کنی سرور تموم شه بعد از اون سرور منتقل کنی به اکانت مرکزی بعد از اونجا بفرستی برای سرور جدید
چه جالب اون سرور تا بعده عید هست و این سرور 60 روزه خخخ فک کنم باید بمونه سال دیگه با عیدی مصرفش کنم
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]gladius[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]یه کم واضح تر بگو چی کار کردی که ارتقا طول میکشه؟:icon_10:[/div][/quote]
:icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6: الان با گونی میان سراغمونا //// راستی برای اوردن سکه ها سرورای قبل باس چیکا کرد؟[/div][/quote]
نه بابا پاداش که روز دووم پرپرشد:lol:[/div][/quote]
فکر کنم باید صبر کنی سرور تموم شه بعد از اون سرور منتقل کنی به اکانت مرکزی بعد از اونجا بفرستی برای سرور جدید:icon_10:[/div][/quote]
چه جالب اون سرور تا بعده عید هست و این سرور 60 روزه خخخ فک کنم باید بمونه سال دیگه با عیدی مصرفش کنم :icon_10:
این عادیه؟؟؟؟؟
همینه دیگه
یا بس کن یا بس نکن
باوشه
افرین
سکه های پاداشه؟
فکر کنم باید صبر کنی سرور تموم شه بعد از اون سرور منتقل کنی به اکانت مرکزی بعد از اونجا بفرستی برای سرور جدید
چه جالب اون سرور تا بعده عید هست و این سرور 60 روزه خخخ فک کنم باید بمونه سال دیگه با عیدی مصرفش کنم
موافقم
برو بکس کســـــی نمیدونه که میشه سکه رایگان گیر آورد یا نه ؟؟؟؟
اللهم عجل لولیک الفرج
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]gladius[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]یه کم واضح تر بگو چی کار کردی که ارتقا طول میکشه؟:icon_10:[/div][/quote]
نه بابا پاداش که روز دووم پرپرشد:lol:[/div][/quote]
فکر کنم باید صبر کنی سرور تموم شه بعد از اون سرور منتقل کنی به اکانت مرکزی بعد از اونجا بفرستی برای سرور جدید:icon_10:[/div][/quote]
چه جالب اون سرور تا بعده عید هست و این سرور 60 روزه خخخ فک کنم باید بمونه سال دیگه با عیدی مصرفش کنم :icon_10:[/div][/quote]
موافقم:icon_10:[/div][/quote]
برو بکس کســـــی نمیدونه که میشه سکه رایگان گیر آورد یا نه ؟؟؟؟
این عادیه؟؟؟؟؟
ولی مال من سرعت هر دو تا شهرم اومدم پایین
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]gladius[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]یه کم واضح تر بگو چی کار کردی که ارتقا طول میکشه؟:icon_10:[/div][/quote]
ولی مال من سرعت هر دو تا شهرم اومدم پایین:?::?::?:
من یهو زدم تو خط ارتقا الان بازی برام محدودیت قایل شده و سرعت ارتقام وحشتناک کم شده مثلا زمان ارتقا 8 دقیقه ای شده 1 ساعت..
میخواستم بپرسم دوستان کسی میدونه بازی من کی به حالت عادی بر میگرده؟؟؟؟
برنمیگرده .
اون افزایش زمان واسه ارتقا هرچی لول ساختمونات زیادشه زمانم واسه ساختش بیشتر میشه و تو شهرای بعدیت همینطور بیشترتر زمان میخواد ///// یه راهش افزایش سطحه شهرداریه و بهترین گزینه هم همون ساخت و ارتقای انی ساختمان های در حال ساخته که خیلی به صرفست مثلا صف ساخته2 ساختمونو فعال میکنی بعد دوتا منابعه چوبو اهنو اتقا میدی میبینی نوشته 2 روز دیگه بعد این ساخته انی رو میزنی اونقد حال میده که نگو
من بازیکن صفر نیستم که بیام سوالای فان بپرسم..
این محدودیت زمانی جدا از این موضوعی هست که شما میگی و ایجاد یه نوع محدودیته..
میخوام بدونم تا کی تموم میشه
منم قصده بدی نداشتم // چه نوع محدودیتی مثلا تو چه سطحی از ساختمون چه مقدار زمان میخواد ؟؟؟؟
دانش ساختمان سازی سطح 12 زمان یک ساعت و 11 دقیقه
زیاده؟ ÷1 ساعت؟
روزی همه مان افسانه میشویم
نسلمان فراموش میکنند که ما وجود داشته ایم...
[quote][div][b]gladius[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]gladius[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]gladius[/b][/div][div]من یهو زدم تو خط ارتقا الان بازی برام محدودیت قایل شده و سرعت ارتقام وحشتناک کم شده مثلا زمان ارتقا 8 دقیقه ای شده 1 ساعت..
میخواستم بپرسم دوستان کسی میدونه بازی من کی به حالت عادی بر میگرده؟؟؟؟[/div][/quote]
برنمیگرده:icon_4::icon_4: .
اون افزایش زمان واسه ارتقا هرچی لول ساختمونات زیادشه زمانم واسه ساختش بیشتر میشه و تو شهرای بعدیت همینطور بیشترتر زمان میخواد ///// یه راهش افزایش سطحه شهرداریه و بهترین گزینه هم همون ساخت و ارتقای انی ساختمان های در حال ساخته که خیلی به صرفست مثلا صف ساخته2 ساختمونو فعال میکنی بعد دوتا منابعه چوبو اهنو اتقا میدی میبینی نوشته 2 روز دیگه :shock::shock::shock: بعد این ساخته انی رو میزنی اونقد حال میده که نگو:D[/div][/quote]
میخوام بدونم تا کی تموم میشه[/div][/quote]
منم قصده بدی نداشتم // چه نوع محدودیتی مثلا تو چه سطحی از ساختمون چه مقدار زمان میخواد ؟؟؟؟:geek:[/div][/quote]
دانش ساختمان سازی سطح 12 زمان یک ساعت و 11 دقیقه[/div][/quote]
زیاده؟ ÷1 ساعت؟
من یهو زدم تو خط ارتقا الان بازی برام محدودیت قایل شده و سرعت ارتقام وحشتناک کم شده مثلا زمان ارتقا 8 دقیقه ای شده 1 ساعت..
میخواستم بپرسم دوستان کسی میدونه بازی من کی به حالت عادی بر میگرده؟؟؟؟
برنمیگرده .
اون افزایش زمان واسه ارتقا هرچی لول ساختمونات زیادشه زمانم واسه ساختش بیشتر میشه و تو شهرای بعدیت همینطور بیشترتر زمان میخواد ///// یه راهش افزایش سطحه شهرداریه و بهترین گزینه هم همون ساخت و ارتقای انی ساختمان های در حال ساخته که خیلی به صرفست مثلا صف ساخته2 ساختمونو فعال میکنی بعد دوتا منابعه چوبو اهنو اتقا میدی میبینی نوشته 2 روز دیگه بعد این ساخته انی رو میزنی اونقد حال میده که نگو
میخوام بدونم تا کی تموم میشه
منم قصده بدی نداشتم // چه نوع محدودیتی مثلا تو چه سطحی از ساختمون چه مقدار زمان میخواد ؟؟؟؟
دانش ساختمان سازی سطح 12 زمان یک ساعت و 11 دقیقه
زیاده؟ ÷1 ساعت؟
تمام زحماتم هدر رفت ..
ارتقا سطح 12 چوب بری 4 ساعت و نیمه...
[quote][div][b]gogorio80[/b][/div][div][quote][div][b]gladius[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]gladius[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]gladius[/b][/div][div]من یهو زدم تو خط ارتقا الان بازی برام محدودیت قایل شده و سرعت ارتقام وحشتناک کم شده مثلا زمان ارتقا 8 دقیقه ای شده 1 ساعت..
میخواستم بپرسم دوستان کسی میدونه بازی من کی به حالت عادی بر میگرده؟؟؟؟[/div][/quote]
برنمیگرده:icon_4::icon_4: .
اون افزایش زمان واسه ارتقا هرچی لول ساختمونات زیادشه زمانم واسه ساختش بیشتر میشه و تو شهرای بعدیت همینطور بیشترتر زمان میخواد ///// یه راهش افزایش سطحه شهرداریه و بهترین گزینه هم همون ساخت و ارتقای انی ساختمان های در حال ساخته که خیلی به صرفست مثلا صف ساخته2 ساختمونو فعال میکنی بعد دوتا منابعه چوبو اهنو اتقا میدی میبینی نوشته 2 روز دیگه :shock::shock::shock: بعد این ساخته انی رو میزنی اونقد حال میده که نگو:D[/div][/quote]
میخوام بدونم تا کی تموم میشه[/div][/quote]
منم قصده بدی نداشتم // چه نوع محدودیتی مثلا تو چه سطحی از ساختمون چه مقدار زمان میخواد ؟؟؟؟:geek:[/div][/quote]
دانش ساختمان سازی سطح 12 زمان یک ساعت و 11 دقیقه[/div][/quote]
زیاده؟ ÷1 ساعت؟[/div][/quote]
تمام زحماتم هدر رفت ..
ارتقا سطح 12 چوب بری 4 ساعت و نیمه...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.