منم میگم پارسال بود ولی دیروز تلویزیون میگفت انگار یه چند سالی گذشته
وقایع از آنچه در تلویزیون میبینید به شما نزدیکترند
######
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]یادش بخیر انگار همین پارسال بود :icon_10:[/div][/quote]
مگه پارسال نبود؟ :icon_10:[/div][/quote]
منم میگم پارسال بود ولی دیروز تلویزیون میگفت انگار یه چند سالی گذشته :icon_10:[/div][/quote]
وقایع از آنچه در تلویزیون میبینید به شما نزدیکترند :icon_10:
آها پس زیاد نگذشته ... خودم هم ترسیدم که بدون اینکه بفهمم پیر شدم الان خیالم راحت شد
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]یادش بخیر انگار همین پارسال بود :icon_10:[/div][/quote]
منم میگم پارسال بود ولی دیروز تلویزیون میگفت انگار یه چند سالی گذشته :icon_10:[/div][/quote]
وقایع از آنچه در تلویزیون میبینید به شما نزدیکترند :icon_10:[/div][/quote]
آها پس زیاد نگذشته ... خودم هم ترسیدم که بدون اینکه بفهمم پیر شدم الان خیالم راحت شد :icon_10:
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]بگیرید بخوابید انقدرم حرف نزنید :icon_1:[/div][/quote]
من تا 6 صبح بیدارم الان یکم زوده واسه خواب :icon_10:[/div][/quote]
:idea:
خب پس من میرم بخوابم :icon_7: :icon_1:
آها پس زیاد نگذشته ... خودم هم ترسیدم که بدون اینکه بفهمم پیر شدم الان خیالم راحت شد
عجب روزی بود یادش بخیر انگار همین امروز بود امام وارد ایران شد
######
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]یادش بخیر انگار همین پارسال بود :icon_10:[/div][/quote]
وقایع از آنچه در تلویزیون میبینید به شما نزدیکترند :icon_10:[/div][/quote]
آها پس زیاد نگذشته ... خودم هم ترسیدم که بدون اینکه بفهمم پیر شدم الان خیالم راحت شد :icon_10:[/div][/quote]
عجب روزی بود یادش بخیر انگار همین امروز بود امام وارد ایران شد :icon_10:
بالشتو بگیر برو تو رختخواب بگیر بخوابببببببببببببببببببببببب
باشه بالشتو میگیرم بعد تو رختخواب رفتم باز چیو بگیرم بخوابم؟
آقا من غلط کردم تا هر موقه که می خوای بیدار باش
In the name of god
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]بگیرید بخوابید انقدرم حرف نزنید :icon_1:[/div][/quote]
چیو بگیریم بخوابیم؟ :icon_10:[/div][/quote]
بالشتو بگیر برو تو رختخواب بگیر بخوابببببببببببببببببببببببب :icon_1:[/div][/quote]
باشه بالشتو میگیرم بعد تو رختخواب رفتم باز چیو بگیرم بخوابم؟ :icon_10:[/div][/quote]
آقا من غلط کردم تا هر موقه که می خوای بیدار باش :icon_3:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.