فکر کنم شریک
زیرا :
اگر آقای مازیار ساعت رو به دست راست بسته پس چپ دسته
بعد اون با دست راست اعداد رو نوشته که رمزی بوده و خواسته یک پیغامی رو به پلیس برسونه
حدس پلیس این بود که اعداد نشاندهنده ماههای سال هستند.
11=بهمن، 9=آذر، 7=مهر، 6=شهریور، 8=آبان، 10=دی. حرف اول ماهها را اگر پست سر هم بچینیم نام قاتل در می آید. بامشاد
-----------
افرین
* که نکردی ...
In the name of god
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]فکر کنم شریک
زیرا :
بعد اون با دست راست اعداد رو نوشته که رمزی بوده و خواسته یک پیغامی رو به پلیس برسونه
11=بهمن، 9=آذر، 7=مهر، 6=شهریور، 8=آبان، 10=دی. حرف اول ماهها را اگر پست سر هم بچینیم نام قاتل در می آید. بامشاد[/div][/quote]
-----------
افرین
تقلب که نکردی ... :|
[/div][/quote]
:roll:
:icon_12:
:icon_4:
فکر کنم شریک
زیرا :
11=بهمن، 9=آذر، 7=مهر، 6=شهریور، 8=آبان، 10=دی. حرف اول ماهها را اگر پست سر هم بچینیم نام قاتل در می آید. بامشاد
-----------
افرین
* که نکردی ...
چرا تو خصوصی از من پرسید حالا به کسی نگید گناه داره
این مطلب در 1393/11/10 23:13:53 نوشته شده است و در 1393/11/10 23:14:07 ویرایش شده است .
######
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]فکر کنم شریک
زیرا :
11=بهمن، 9=آذر، 7=مهر، 6=شهریور، 8=آبان، 10=دی. حرف اول ماهها را اگر پست سر هم بچینیم نام قاتل در می آید. بامشاد[/div][/quote]
-----------
افرین
[/div][/quote]
چرا تو خصوصی از من پرسید حالا به کسی نگید گناه داره :icon_10:
خب حداقل جوابتو طور دیگه ای تایپ میکردی که شک نکنم
وووووووو اما جواب اصلی آقای بامشاد بهبهانی شریک مقتول قاتل است.
کلید حل معما تقویم روی میز است. اما پیش از آن داستان را یک مرورری میکنیم: از آنجا که آقای مازیار احمدی ساعت خود را به دست راست بسته معلوم است که او چپ دست است و اینکه او با دست راست چند عدد در تقویم خود یادداشت کرده معلوم می شود که که می خواسته پیغامی را به صورت سریع منتقل کند. حدس پلیس این بود که اعداد نمایانگر ماههای سال هستند.
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
خب حداقل جوابتو طور دیگه ای تایپ میکردی که شک نکنم
وووووووو اما جواب اصلی
[color=#0000ff]آقای بامشاد بهبهانی شریک مقتول قاتل است.
کلید حل معما تقویم روی میز است. اما پیش از آن داستان را یک مرورری میکنیم: از آنجا که آقای مازیار احمدی ساعت خود را به دست راست بسته معلوم است که او چپ دست است و اینکه او با دست راست چند عدد در تقویم خود یادداشت کرده معلوم می شود که که می خواسته پیغامی را به صورت سریع منتقل کند. حدس پلیس این بود که اعداد نمایانگر ماههای سال هستند.
11=بهمن، 9=آذر، 7=مهر، 6=شهریور، 8=آبان، 10=دی. حرف اول ماهها را اگر پست سر هم بچینیم نام قاتل در می آید. بامشاد[/color]
فکر کنم شریک
زیرا :
-----------
افرین
* که نکردی ...
-------
باشه .. شما که اول جوابو دادید تو خصوصی .....
اهل ریا نیستم وگرنه همینجا جوابو میذاشتم
######
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]فکر کنم شریک
زیرا :
-----------
افرین
[/div][/quote]
چرا تو خصوصی از من پرسید حالا به کسی نگید گناه داره :icon_10:[/div][/quote]
-------
باشه .. شما که اول جوابو دادید تو خصوصی ..... :icon_1:
[/div][/quote]
اهل ریا نیستم وگرنه همینجا جوابو میذاشتم :icon_1:
فکر کنم شریک
زیرا :
-----------
افرین
* که نکردی ...
-------
باشه .. شما که اول جوابو دادید تو خصوصی .....
اهل ریا نیستم وگرنه همینجا جوابو میذاشتم
----------
میدونم .. نیاز ب توضیح نبود ..
اینو که شما میدونی اهل ریا نیستم من برای بقیه گفتم که بقیه هم بدونن
######
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]فکر کنم شریک
زیرا :
-----------
افرین
[/div][/quote]
چرا تو خصوصی از من پرسید حالا به کسی نگید گناه داره :icon_10:[/div][/quote]
-------
باشه .. شما که اول جوابو دادید تو خصوصی ..... :icon_1:
[/div][/quote]
اهل ریا نیستم وگرنه همینجا جوابو میذاشتم :icon_1:[/div][/quote]
----------
میدونم .. نیاز ب توضیح نبود .. :|
[/div][/quote]
اینو که شما میدونی اهل ریا نیستم من برای بقیه گفتم که بقیه هم بدونن :icon_1:
البته اقا معین هم جواب رو از همه زودتر گفت ... ولی دلیل انچنان قانع کتتده نداشت .......
واقعا
Moein bap
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]البته اقا معین هم جواب رو از همه زودتر گفت ... ولی دلیل انچنان قانع کتتده نداشت ....... :icon_1:[/div][/quote]
واقعا:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
:ugeek:
البته اقا معین هم جواب رو از همه زودتر گفت ... ولی دلیل انچنان قانع کتتده نداشت .......
واقعا
--------
بععععععععله
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]البته اقا معین هم جواب رو از همه زودتر گفت ... ولی دلیل انچنان قانع کتتده نداشت ....... :icon_1:[/div][/quote]
واقعا:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
:ugeek:[/div][/quote]
--------
بععععععععله
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.