مردی هفت دوست دارد. اولی هر شب او را ملاقات می کند. دومی یک شب در میان، سومی دو شب در میان و ادامه........
و دوست هفتم که شب های هفتم به ملاقات او می رود. آیا روزی پیش می آید که تمامی دوستان در یک شب نزد او باشند؟کدام روز ؟
چند روز دیگر
چند شنبه
سلام میشه به تست ه9وش زیر جواب بدید؟
سؤال :
مردی هفت دوست دارد. اولی هر شب او را ملاقات می کند. دومی یک شب در میان، سومی دو شب در میان و ادامه........
و دوست هفتم که شب های هفتم به ملاقات او می رود. آیا روزی پیش می آید که تمامی دوستان در یک شب نزد او باشند؟کدام روز ؟
چند روز دیگر
چند شنبه
[quote][div][b]myd_80[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]بله شنبه اولین روز :icon_10:[/div][/quote]
به جز شنبه کی؟
[/div][/quote]
مگه چندتا جواب داره؟
من حساب کردم جمعه ها نمیشه نفر شیشم مشکل داره بنده خدا هر جمعه نمیتونه بیاد
[quote][div][b]hiclastu@emeil.ir[/b][/div][div]جمعه
کلن جمعه ها همه جم میشن دور هم :icon_10:[/div][/quote]
من حساب کردم جمعه ها نمیشه نفر شیشم مشکل داره بنده خدا هر جمعه نمیتونه بیاد :icon_4:
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]myd_80[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]بله شنبه اولین روز :icon_10:[/div][/quote]
به جز شنبه کی؟
[/div][/quote]
مگه چندتا جواب داره؟ [/div][/quote]
منظورم این بود که به جز روز اول
[quote][div][b]myd_80[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]myd_80[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]بله شنبه اولین روز :icon_10:[/div][/quote]
به جز شنبه کی؟
[/div][/quote]
مگه چندتا جواب داره؟ [/div][/quote]
منظورم این بود که به جز روز اول
[/div][/quote]
خب روز دوم :icon_10:
[quote][div][b]hiclastu@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]myd_80[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]بله شنبه اولین روز :icon_10:[/div][/quote]
به جز شنبه کی؟
[/div][/quote]
یک شنبه:icon_10:[/div][/quote]
چند روز بعد
من حساب کردم جمعه ها نمیشه نفر شیشم مشکل داره بنده خدا هر جمعه نمیتونه بیاد
من میتونم راضیش کنم بیاداا
نمیادبنده خدا صاحب کارش نمیزاره
این مطلب در 1393/11/09 22:42:53 نوشته شده است و در 1393/11/09 22:46:03 ویرایش شده است .
[quote][div][b]hiclastu@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]myd_80[/b][/div][div][quote][div][b]hiclastu@emeil.ir[/b][/div][div]جمعه
کلن جمعه ها همه جم میشن دور هم :icon_10:[/div][/quote]
من حساب کردم جمعه ها نمیشه نفر شیشم مشکل داره بنده خدا هر جمعه نمیتونه بیاد :icon_4:[/div][/quote]
من میتونم راضیش کنم بیاداا :icon_10:[/div][/quote]
نمیادبنده خدا صاحب کارش نمیزاره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.