بابا این ابروی هرچی طرفدار امام حسین هست برده هرچی میشه میگه یا حسین یا حسین شهید هر روز کربلاست نمی دونم از قصد این حرفا رو میزنه یا قاطی داره
بهتره خیلی درمورد این چیزا حرف نزنیم.من یهو یه چی از دهنم میپره بیرون هم آبروی طرف میره هم ناراحت میشه
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div]YA HUSIN
25+1+9+21+19+10+15
[b]یا حسین=100%[/b][/div][/quote]
خوشتیپ حسین اینجوریه:
Hossein
نپرسید چرا دوتا s داره.[/div][/quote]
احتمالا خودش میدونست خواست یجوری جورش کنه 100 در بیاد ایراد نگیرید حالا[/div][/quote]
بابا این ابروی هرچی طرفدار امام حسین هست برده هرچی میشه میگه یا حسین یا حسین شهید هر روز کربلاست نمی دونم از قصد این حرفا رو میزنه یا قاطی داره [/div][/quote]
بهتره خیلی درمورد این چیزا حرف نزنیم.من یهو یه چی از دهنم میپره بیرون هم آبروی طرف میره هم ناراحت میشه :?
خوشتیپ حسین اینجوریه:
Hossein
نپرسید چرا دوتا s داره.
اصلش اینطوریه:
Hussein
من یه se کم کردم که جور در بیاد
!!!
یعنی شما حسین رو حوسین تلفظ میکنی؟؟!
اون چیزی که ما تو زبان یاد گرفتیم خیلی فرق داره با اونی که شما میگی!
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div]YA HUSIN
25+1+9+21+19+10+15
خوشتیپ حسین اینجوریه:
Hossein
اصلش اینطوریه:
Hussein
من یه se کم کردم که جور در بیاد :D
[/div][/quote]
!!!
بابا این ابروی هرچی طرفدار امام حسین هست برده هرچی میشه میگه یا حسین یا حسین شهید هر روز کربلاست نمی دونم از قصد این حرفا رو میزنه یا قاطی داره
بهتره خیلی درمورد این چیزا حرف نزنیم.من یهو یه چی از دهنم میپره بیرون هم آبروی طرف میره هم ناراحت میشه
رب الکلام جواب السکوت
اگه سکوت جوابه، پس هی انقدر این پستو نده.سکوت کن.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div]YA HUSIN
25+1+9+21+19+10+15
خوشتیپ حسین اینجوریه:
Hossein
احتمالا خودش میدونست خواست یجوری جورش کنه 100 در بیاد ایراد نگیرید حالا[/div][/quote]
بابا این ابروی هرچی طرفدار امام حسین هست برده هرچی میشه میگه یا حسین یا حسین شهید هر روز کربلاست نمی دونم از قصد این حرفا رو میزنه یا قاطی داره [/div][/quote]
بهتره خیلی درمورد این چیزا حرف نزنیم.من یهو یه چی از دهنم میپره بیرون هم آبروی طرف میره هم ناراحت میشه :?[/div][/quote]
[b]رب الکلام جواب السکوت[/b][/div][/quote]
اگه سکوت جوابه، پس هی انقدر این پستو نده.سکوت کن.
خوشتیپ حسین اینجوریه:
Hossein
نپرسید چرا دوتا s داره.
اصلش اینطوریه:
Hussein
hossein درسته
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div]YA HUSIN
25+1+9+21+19+10+15
خوشتیپ حسین اینجوریه:
Hossein
اصلش اینطوریه:
Hussein
[/div][/quote]
hossein درسته :|
خوشتیپ حسین اینجوریه:
Hossein
نپرسید چرا دوتا s داره.
اصلش اینطوریه:
Hussein
!!!
برو مترجم فارسی به انگلیسی،
بنویس حسین ببین چجوری میاد
رب الکلام جواب السکوت
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div]YA HUSIN
25+1+9+21+19+10+15
خوشتیپ حسین اینجوریه:
Hossein
اصلش اینطوریه:
Hussein
[/div][/quote]
!!!
اون چیزی که ما تو زبان یاد گرفتیم خیلی فرق داره با اونی که شما میگی![/div][/quote]
برو مترجم فارسی به انگلیسی،
بنویس حسین ببین چجوری میاد :icon_10:[/div][/quote]
[b]رب الکلام جواب السکوت[/b]
:icon_0:
رب الکلام جواب السکوت
میشه گومر بگی معنی این جمله بالایی چی هست
چه بسا سخنی که جوابش سکوت است.
به نظرم رب معنیش میشه بروردگار یا خداوند این تو ترجمه نیست
من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو توی کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غمارو کاشتغیر از این سکوت چیزی برنداشت
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]رب الکلام جواب السکوت
میشه گومر بگی معنی این جمله بالایی چی هست [/div][/quote]
چه بسا سخنی که جوابش سکوت است. :icon_10:[/div][/quote]
به نظرم رب معنیش میشه بروردگار یا خداوند این تو ترجمه نیست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.