ظاهرا قراره نتیجه 3_0 به نفع ایران بشه فدراسیون عراق 25 هزار دلار جریمه بشه و بازیکن خاطی 2 سال محروم...قطعی نیست البته
امید چیزِ خوبیست
...
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]ظاهرا قراره نتیجه 3_0 به نفع ایران بشه فدراسیون عراق 25 هزار دلار جریمه بشه و بازیکن خاطی 2 سال محروم...قطعی نیست البته :arrow:[/div][/quote]
امید چیزِ خوبیست :mrgreen:
ظاهرا قراره نتیجه 3_0 به نفع ایران بشه فدراسیون عراق 25 هزار دلار جریمه بشه و بازیکن خاطی 2 سال محروم...قطعی نیست البته
امید چیزِ خوبیست
موافقم یه شایعه بود گفتم اینجا بنویسم وگرنه رای چند ساعت دیگه اعلام میشه
خـدا کنه همین باشه
######
[quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]ظاهرا قراره نتیجه 3_0 به نفع ایران بشه فدراسیون عراق 25 هزار دلار جریمه بشه و بازیکن خاطی 2 سال محروم...قطعی نیست البته :arrow:[/div][/quote]
امید چیزِ خوبیست :mrgreen:[/div][/quote]
موافقم یه شایعه بود گفتم اینجا بنویسم وگرنه رای چند ساعت دیگه اعلام میشه
خـدا کنه همین باشه :D
دیدید گفتم دل خودتونو خوش نکنید دل بقیه روهم خوش کرده بودید امید وار بودن ایران بره مرحله بعد اخه تا حالا شده تو جهان یه بار یک قانون به نفع ما بشه که این بار دوم باشه مطمئن هستم اگه ایران شرایط عراق رو داشت الان ایران حذف شده بود و عراق بالا میرفت ولی بقیه چشم دیدن مارو ندارن
من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو توی کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غمارو کاشتغیر از این سکوت چیزی برنداشت
دیدید گفتم دل خودتونو خوش نکنید دل بقیه روهم خوش کرده بودید امید وار بودن ایران بره مرحله بعد اخه تا حالا شده تو جهان یه بار یک قانون به نفع ما بشه که این بار دوم باشه مطمئن هستم اگه ایران شرایط عراق رو داشت الان ایران حذف شده بود و عراق بالا میرفت ولی بقیه چشم دیدن مارو ندارن :icon_6:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.