من حوصله نکردم بخونم
ولی از حجم و موضوع مطلب معلومه ک واسه اریهاست
نخوندی چرا بش فحش میدی ؟؟؟
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div]من حوصله نکردم بخونم
ولی از حجم و موضوع مطلب معلومه ک واسه اریهاست[/div][/quote]
نخوندی چرا بش فحش میدی ؟؟؟ :icon_4:
بله اگه میشه پستی که گذاشتی رو یا عدم بزن یا ویرایش کن ممنون
[quote][div][b]lovely girl[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div]لطفا توهین نکنید تاپیک حذف میشه پستتونو اصلاح کنید[/div][/quote]
با منی؟[/div][/quote]
بله اگه میشه پستی که گذاشتی رو یا عدم بزن یا ویرایش کن ممنون
. کاملا جدی: اسپم ممنوع خواهشا رعایت کنید
از مدیر هم خواهشمندیم با تاپیک کاری نداشته باشه
با تشکر
ببین رفیق من از تیر 91 دارم فعالیت میکنم این انجمن درس بشو نیس
آنتی * ها شاید یه کارایی بکنن
از تیر 91 ؟ مطمئنی؟
92 بود منظورم
اشتباه تایپی بود
شما به کرمت ببخش
میگم
من اون موقع اصن نمیدیدمت @_@
I'm Saleh
Saske
بُـــز & شُــــــتُــــــر
No Spam's Hess
In Avatar Fazz
[quote][div][b]king ehsan 2021[/b][/div][div][quote][div][b]zed-antenz[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan 2021[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][b]اونجوری نگاه نکنید حرفای من نیست[/b] :geek:
[b]حرفای یه قدیمیه انجمنه .اما نخواست اسمش فاش شه ...[/b]
.
.
.
.
...
.
[b]کاملا جدی: اسپم ممنوع خواهشا رعایت کنید
از مدیر هم خواهشمندیم با تاپیک کاری نداشته باشه
با تشکر[/b][/div][/quote]
ببین رفیق من از تیر 91 دارم فعالیت میکنم این انجمن درس بشو نیس
آنتی آنتن ها شاید یه کارایی بکنن:mrgreen:[/div][/quote]
از تیر 91 ؟ مطمئنی؟[/div][/quote]
92 بود منظورم
اشتباه تایپی بود
شما به کرمت ببخش[/div][/quote]
میگم
من اون موقع اصن نمیدیدمت @_@
باو این دیگه خیلی جدی گرفته دنیای مجازیو دنیای مجازی بد نشده بعضی ادما بدش کردن اینجا جای دل دادنو دل بستنو حساب کردن رو مرام دیگران نیست من 10 ساله میام خدا شاهده از زمانی که یاهو با دیال اپ میرفتیم رومای اسیا گلوبالو اینا خدایی میگم اینجا فقط جایه خندیدنو وقت گذروندنه فقط به درد این میخوره اگه از دنیای واقعی خسته شدی یکم اوقاتتو سپری کنی همین بعضیا همچین چسپیدن به این دنیای مجازی که دنیای واقعیشونو بلکل گذاشتن کنار اینجا از کسی انتظار نداشته باشین اگه بهتون خیانت شد تقصیر خودتونه من بارها دیدم اینجا دل بستن اخه لعنتی با 2تا حرف زدنو عکس دادن دل میبندن؟؟ یا اینکه رفیقشون مرام نذاشته براشون. باو تو به یکی میگی رفیق که فقط پشت یه * نشسته و 2 بار باهاش حرف زدینو حالا 2 تا فاز مرامیم باهم رفتین دیه دلیل نمیشه بهش پشت ببندیو بگی میشناسمش باو این داشمه
کوری کوردم
شهیدی ری خه باتم
باو این دیگه خیلی جدی گرفته دنیای مجازیو دنیای مجازی بد نشده بعضی ادما بدش کردن اینجا جای دل دادنو دل بستنو حساب کردن رو مرام دیگران نیست من 10 ساله میام خدا شاهده از زمانی که یاهو با دیال اپ میرفتیم رومای اسیا گلوبالو اینا خدایی میگم اینجا فقط جایه خندیدنو وقت گذروندنه فقط به درد این میخوره اگه از دنیای واقعی خسته شدی یکم اوقاتتو سپری کنی همین بعضیا همچین چسپیدن به این دنیای مجازی که دنیای واقعیشونو بلکل گذاشتن کنار اینجا از کسی انتظار نداشته باشین اگه بهتون خیانت شد تقصیر خودتونه من بارها دیدم اینجا دل بستن اخه لعنتی با 2تا حرف زدنو عکس دادن دل میبندن؟؟ یا اینکه رفیقشون مرام نذاشته براشون. باو تو به یکی میگی رفیق که فقط پشت یه سیستم نشسته و 2 بار باهاش حرف زدینو حالا 2 تا فاز مرامیم باهم رفتین دیه دلیل نمیشه بهش پشت ببندیو بگی میشناسمش باو این داشمه:ugeek:
باو این دیگه خیلی جدی گرفته دنیای مجازیو دنیای مجازی بد نشده بعضی ادما بدش کردن اینجا جای دل دادنو دل بستنو حساب کردن رو مرام دیگران نیست من 10 ساله میام خدا شاهده از زمانی که یاهو با دیال اپ میرفتیم رومای اسیا گلوبالو اینا خدایی میگم اینجا فقط جایه خندیدنو وقت گذروندنه فقط به درد این میخوره اگه از دنیای واقعی خسته شدی یکم اوقاتتو سپری کنی همین بعضیا همچین چسپیدن به این دنیای مجازی که دنیای واقعیشونو بلکل گذاشتن کنار اینجا از کسی انتظار نداشته باشین اگه بهتون خیانت شد تقصیر خودتونه من بارها دیدم اینجا دل بستن اخه لعنتی با 2تا حرف زدنو عکس دادن دل میبندن؟؟ یا اینکه رفیقشون مرام نذاشته براشون. باو تو به یکی میگی رفیق که فقط پشت یه * نشسته و 2 بار باهاش حرف زدینو حالا 2 تا فاز مرامیم باهم رفتین دیه دلیل نمیشه بهش پشت ببندیو بگی میشناسمش باو این داشمه
دیگران از این غلطا کردن به ما چه ؟؟ چرا به ما میگی ؟
I'm Saleh
Saske
No Spam's Hess
In Avatar Fazz
[quote][div][b]prance3[/b][/div][div]باو این دیگه خیلی جدی گرفته دنیای مجازیو دنیای مجازی بد نشده بعضی ادما بدش کردن اینجا جای دل دادنو دل بستنو حساب کردن رو مرام دیگران نیست من 10 ساله میام خدا شاهده از زمانی که یاهو با دیال اپ میرفتیم رومای اسیا گلوبالو اینا خدایی میگم اینجا فقط جایه خندیدنو وقت گذروندنه فقط به درد این میخوره اگه از دنیای واقعی خسته شدی یکم اوقاتتو سپری کنی همین بعضیا همچین چسپیدن به این دنیای مجازی که دنیای واقعیشونو بلکل گذاشتن کنار اینجا از کسی انتظار نداشته باشین اگه بهتون خیانت شد تقصیر خودتونه من بارها دیدم اینجا دل بستن اخه لعنتی با 2تا حرف زدنو عکس دادن دل میبندن؟؟ یا اینکه رفیقشون مرام نذاشته براشون. باو تو به یکی میگی رفیق که فقط پشت یه سیستم نشسته و 2 بار باهاش حرف زدینو حالا 2 تا فاز مرامیم باهم رفتین دیه دلیل نمیشه بهش پشت ببندیو بگی میشناسمش باو این داشمه:ugeek:[/div][/quote]
دیگران از این غلطا کردن به ما چه ؟؟ :| چرا به ما میگی ؟ :|
دقت کنید این حرفای من نبود
من کلا آدم بیخیالی هستم
تو زندگیم به حرف مردم توجه نمیکنم چه برسه به اینجا
تو اصن آدمی ؟
I'm Saleh
Saske
No Spam's Hess
In Avatar Fazz
[quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div]دقت کنید این حرفای من نبود
من کلا آدم بیخیالی هستم
تو زندگیم به حرف مردم توجه نمیکنم چه برسه به اینجا :icon_10:[/div][/quote]
تو اصن آدمی ؟ :|
دیگران از این غلطا کردن به ما چه ؟؟ چرا به ما میگی ؟
خخخخخخخمن با تو نبودم که با دیگران بودم بعد غلط چیه این تاپیک مهدیه عی بابا
کوری کوردم
شهیدی ری خه باتم
[quote][div][b]zed-antenz[/b][/div][div][quote][div][b]prance3[/b][/div][div]باو این دیگه خیلی جدی گرفته دنیای مجازیو دنیای مجازی بد نشده بعضی ادما بدش کردن اینجا جای دل دادنو دل بستنو حساب کردن رو مرام دیگران نیست من 10 ساله میام خدا شاهده از زمانی که یاهو با دیال اپ میرفتیم رومای اسیا گلوبالو اینا خدایی میگم اینجا فقط جایه خندیدنو وقت گذروندنه فقط به درد این میخوره اگه از دنیای واقعی خسته شدی یکم اوقاتتو سپری کنی همین بعضیا همچین چسپیدن به این دنیای مجازی که دنیای واقعیشونو بلکل گذاشتن کنار اینجا از کسی انتظار نداشته باشین اگه بهتون خیانت شد تقصیر خودتونه من بارها دیدم اینجا دل بستن اخه لعنتی با 2تا حرف زدنو عکس دادن دل میبندن؟؟ یا اینکه رفیقشون مرام نذاشته براشون. باو تو به یکی میگی رفیق که فقط پشت یه سیستم نشسته و 2 بار باهاش حرف زدینو حالا 2 تا فاز مرامیم باهم رفتین دیه دلیل نمیشه بهش پشت ببندیو بگی میشناسمش باو این داشمه:ugeek:[/div][/quote]
دیگران از این غلطا کردن به ما چه ؟؟ :| چرا به ما میگی ؟ :|[/div][/quote]
خخخخخخخمن با تو نبودم که با دیگران بودم بعد غلط چیه این تاپیک مهدیه عی بابا:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.