ولی تا حالا صدا شبیه اون صدا دیدین حتی صدایی نیست که یه ذره شبیهش باشه.صداش تکه.معنی آهنگاشم خیلی عمیق و قشنگه و گاهی اوقات خیلی سخت میشه منظورش رو فهمید.
Moein bap
ولی تا حالا صدا شبیه اون صدا دیدین حتی صدایی نیست که یه ذره شبیهش باشه.صداش تکه.معنی آهنگاشم خیلی عمیق و قشنگه و گاهی اوقات خیلی سخت میشه منظورش رو فهمید.
ایشون جزء خواننده های مورد علاقه من هستن چون اول از همه در حوانندگی خلاقیت و تنوع به خرج میدن و مثل خیلی از خواننده ها با یک ریتم تکراری کار نمیکنند
دوم اینکه ترانه های قوی کار میکنند با هر ترانه سرایی کار نمیکنند و تا حالا ترانه ای که صرفا قافیه بازی باشه نخوندند
سوم اهنگ های کاراشونه که میشه گفت جزء شاهکاراست چون امروزه اکثر آهنگ ها فقط یک ریتم واحد اند با کمی چاشنی ملودی اما کارای آقای چاوشی و بهتر بگم ل
آهنگ ساز ایشون کارایی هستن که تنها ترانه و مربوط رو آهنگ میشینه و آهنگ هم به گونه ای راوی داستان ترانه است.
با تمام این تواصیف سلیقه هر * محترمه
این مطلب در 1393/11/02 00:10:43 نوشته شده است و در 1393/11/02 00:11:49 ویرایش شده است .
ایشون جزء خواننده های مورد علاقه من هستن چون اول از همه در حوانندگی خلاقیت و تنوع به خرج میدن و مثل خیلی از خواننده ها با یک ریتم تکراری کار نمیکنند
دوم اینکه ترانه های قوی کار میکنند با هر ترانه سرایی کار نمیکنند و تا حالا ترانه ای که صرفا قافیه بازی باشه نخوندند
سوم اهنگ های کاراشونه که میشه گفت جزء شاهکاراست چون امروزه اکثر آهنگ ها فقط یک ریتم واحد اند با کمی چاشنی ملودی اما کارای آقای چاوشی و بهتر بگم ل
آهنگ ساز ایشون کارایی هستن که تنها ترانه و مربوط رو آهنگ میشینه و آهنگ هم به گونه ای راوی داستان ترانه است.
با تمام این تواصیف سلیقه هر کس محترمه
با تمام این تواصیف سلیقه هر * محترمه
متشکرم
Moein bap
[quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div]ایشون جزء خواننده های مورد علاقه من هستن چون اول از همه در حوانندگی خلاقیت و تنوع به خرج میدن و مثل خیلی از خواننده ها با یک ریتم تکراری کار نمیکنند
با تمام این تواصیف سلیقه هر کس محترمه [/div][/quote]
متشکرم:icon_1:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.